Take a look at my life: Februari #4

Take a look at my life: Februari #4

 photo CollageImage4-4.png

En de laatste week van februari is alweer in zicht. Afgelopen week was ik veel bezig met school, keek ik veel naar schaatsen op tv (vinden jullie dat ook altijd zo spannend??) en deed ik nog een boel andere dingen.

 photo IMG_6352.jpg

Nog even wat fotootjes van vorige week zaterdag. ’s Middags de 1500m mannen schaatsen kijken op de bank. Wat was het spannend! Voor het eten ging ik wandelen samen met mijn vriend. Prachtig zo in het Limburgse landschap.

 photo IMG_6356.jpg

Na het eten haalden we een McFlurry, oeeh yum die had ik al lang niet meer op! Ik had die met M&M’s.

 photo IMG_6357.jpg

’s Avonds ging ik, samen met mijn vriend en het stel waar we afgelopen zomer mee op vakantie zijn gegaan, glowgolfen in Kerkrade. Super grappig om eens te doen! Ik won helaas niet (dat had ik wel verwacht), maar ik had wel een keer een hole in one!

Sunday morning, doin’ my make-up. We gingen (voor de derde keer) op kraamvisitie bij vrienden van ons. Cute!

Bloggen, wafels en schaatsen kijken. De perfecte combinatie voor op een zondag. ’s Avonds keken mijn vriend en ik nog een film: Planes, een animatiefilm. Wij kijken samen echt alle soorten films, dus ook zulke films. Het was een leuke animatiefilm, maar niet zo wauw als bijvoorbeeld The Croods of Up.

Maandagochtend was ik alweer vroeg uit de veren. Ik had namelijk een ritje Maastricht – Tilburg voor de boeg. Gelukkig hield schoolvriendinnetje Yvonne mij vanaf Eindhoven gezelschap. Van Maastricht tot Eindhoven heb ik lekker gelezen. Check hoe mooi mijn nagellak van Miss Sporty is trouwens!

 photo IMG_6372.jpg

’s Ochtends hadden we een les over de coherentie analyse. We moesten de samenhang in een tekst bekijken, best interessant! Iedere week hebben we een ’tijdschrift van de week’ op school. Deze week is dat Viva. Ik vind Viva normaal wel een leuk blad, maar deze cover…. Ik vind het maar niks en dat is nog zacht uitgedrukt.

’s Middags lunchte ik bij Joni (carpaccio, yummie!) en keken we de film Intouchables. Joni had die nog nooit gezien namelijk, wat een schande. Een van de beste films ooit, dus die moet je zeker gaan bekijken als je dat nog niet gedaan hebt.

 photo IMG_6377.jpg

Toen ik thuis kwam lag dit boek op mij te wachten! Gekregen van mama, te lief. En weet je wat het allerleukste is van dit boek??

Er staat een korte recensie op de binnenflap van.. jawel.. Adorable Books, de boekenblog waar ik voor blog met nog drie andere meiden. We zijn zo trots!

 photo IMG_0023.jpg

En ook dit kaartje lag op mij te wachten. Hij lag vrijdag de 14e al in de brievenbus, maar toen was ik al bij mijn Valentijn.. Lief!

Na het eten ging ik even naar het huisje van een vriendinnetje kijken. Ze woont al samen met haar vriend, maar ze gaan verhuizen. Echt een prachtig, nieuw huis. Ik ben super benieuwd hoe het er allemaal uit komt te zien als de meubels enzo erin staan!

Woensdag kwam ik een uur eerder uit mijn bed dan nodig (6:45). Waarom? Verkeerd in mijn rooster gekeken. Sufferd! Dan maar op mijn gemakje een healthy schaaltje yoghurt met banaan en havermout, pompoenpitten en allerlei andere pitten eten.

 photo IMG_6385.jpg

This is how we rolllll… Squatten tijdens het tandenpoetsen.

Op school kregen we een college over het achtergrondverhaal. Die moeten we ook zelf gaan schrijven. Ik ga een achtergrondverhaal maken over de toekomst van het handschrift, interessant!

Mijn lunch was ook al zo healthy! Salade met komkommer en tomaat. :)

Weer terug thuis werkte ik aan school (interviewen en uitwerken) en keek ik de 10 kilometer schaatsen voor mannen. Wat was het onwijs spannend! Ik baalde wel voor Sven Kramer, maar Jorrit Bergsma heeft het natuurlijk fenomenaal gedaan. En wederom een oranje podium! Nederland kan trots zijn.

Woensdag ging ik weer naar school. Ik ontbeet wederom super gezond (yoghurt met banaan en mix van havermout enz.) en ook mijn salade lunch was super healthy.

Toen ik terugliep van de bus naar huis dook ik nog even de Hema in waar ik dit te leuke notitieboekje kocht samen met nog een paar andere dingetjes. Hier komt binnenkort een artikel over!

Daarna ging ik naar de verjaardag van mijn opa, die werd alweer 73. Daar eindigde mijn healthy dag, want een stuk taart op een verjaardag kan natuurlijk niet ontbreken. Na de verjaardag maakte ik nog wat huiswerk en werkte ik aan mijn blog.

Donderdag had ik een korte dag op school. Toen ik weer thuis was, heb ik me verdiept in de stage die ik volgend jaar ga lopen. Ik heb nog geen idee waar ik dat ga doen, maar ik wil heel graag stage lopen bij een beauty/lifestyle gerelateerd magazine. Ik zocht ook alvast wat dingetjes uit voor het achtergrondverhaal dat ik volgende week af moet hebben.

Tea time uit school :)

Even een update van de Miss Sporty Crush On You 3D Texture nagellak. Zo zag hij er op dag 7 uit. Indrukwekkend he? Ik moest hem er helaas afhalen om andere nagellak te swatchen.

Donderdagavond keek ik de nieuwste aflevering (episode 20) van Pretty Little Liars. Wat was hij freakin’ spannend! Ik ka niet wachten tot de aflevering van volgende week. Wie van jullie volgt PLL nog meer?

Vrijdagochtend werd ik wakker alsof ik watten in mijn hoofd had zitten, met een snotneus en keelpijn. Not good. Toch kwam ik er rond 9 uur uit, want ik moest nog veel doen voor school. De hele ochtend heb ik gebeld naar allerlei mensen voor mijn achtergrondverhaal. Voor de geïnteresseerden: die gaat over de toekomst van het handschrift van kinderen. Reuze interessant!

Zo zat ik achter mijn computer. Keelpijn go away!

Om twee uur haalde ik mijn vriend van het station en de rest van de middag zaten we voor de tv om schaatsen te kijken. Ik blogde ondertussen nog wat.

Ik ontving dit boekje over bloggen. Ik kocht hem over van Kelly. Ben benieuwd of ik er nog iets van kan opsteken!

Meestal is vrijdagavond filmavond, maar deze keer niet. We deden de hele avond spelletjes! We begonnen met Cluedo en sloten af met Barricade. Ik won met Barricade en ik kan je vertellen, dat gebeurt niet vaak dat ik win met spelletjes.

Zaterdagochtend werd ik weer blij gemaakt door de pakketjesman die met de Glossybox voor de deur stond. Binnenkort kunnen jullie hier meer over lezen.

Daarna was het tijd om nagellak te swatchen! Zes stuks maar liefs en allemaal met glitters. Naar welke zijn jullie het meest benieuwd? Naar die van Catrice of GOSH?

’s Middags keek ik natuurlijk weer schaatsen (de ploegenachtervolging vrouwen en mannen).

’s Avonds maakte ik me klaar voor mijn eerste carnavalsfeestje! Je bent een Brabander of je bent het niet natuurlijk. Ik ging als mime speler :) Foto’s volgen volgende week!

Have a nice sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

25 Reacties

 1. 23 februari 2014 / 08:24

  Leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar al die boeken, haha! Wat een mooie zonsondergang trouwens, dat is echt waanzinnig om te zien wanneer je aan het wandelen bent! Je opleiding lijkt mij trouwens ook ontzettend leuk!

 2. Petra
  23 februari 2014 / 08:35

  wat een leuk blog om te lezen is het weer geworden, heb vooral genoten van de leuke valentijnskaart…

  Groetjes Petra

 3. 23 februari 2014 / 09:46

  Leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar de inhoud van de Glossybox!

 4. 23 februari 2014 / 09:48

  Haha squatten bij het tandenpoetsen, al mijn vriendinnen en ik doen het precies zo! Grappig om te weten dat meer mensen dat doen. Leuke foto’s!

 5. 23 februari 2014 / 11:05

  Leuke foto’s en ik probeer ook altijd te squatten tijdens het tandenpoetsen haha!

 6. 23 februari 2014 / 11:17

  Oeh die Milka confetti is zooo lekker! Nom nom!

 7. 23 februari 2014 / 11:18

  Wauw wat een heerlijke tijd en gefeliciteerd met de mooie verwijzing naar jullie blog in het boek! Echt te gek <3 Super leuke tijd heb je achter de rug en je squat foto is briljant <3 Xx

 8. 23 februari 2014 / 12:24

  Leuke foto’s! Hihi dat blond kaartje, lachen. Die salade ziet er yum uit!

 9. 23 februari 2014 / 12:40

  Wat een leuk weekje! Succes nog met school en veel plezier met carnaval!

 10. 23 februari 2014 / 13:38

  Die nagellak vind ik prachtig, doet me een beetje denken aan de Crushed Glitters.

 11. 23 februari 2014 / 15:51

  Leuke foto’s! Ik heb die milka chocolade toevallig vorige week ook gekocht, lekker hè. In je thee doppen en smullen.
  Dat blognotes boekje moet ik echt hebben! ;)

 12. 23 februari 2014 / 17:57

  Leuke foto’s, vooral dan diegene waarop je squats doet terwijl je je tanden poetst hahaha.

 13. 23 februari 2014 / 18:27

  Erg leuke foto’s! Fijn overzichtje heb je ervan gemaakt :)
  De eerste natuur foto vind ik erg mooi.

 14. 23 februari 2014 / 18:36

  Wat een leuke dairy!
  En squatten tijdens het tandenpoetsen, bikkel! Hahah.
  Ik ben erg benieuwd naar de swatches van Gosh, omdat die van Catrice overal al verschijnen.

 15. 23 februari 2014 / 19:33

  Milka Confetti! Oeh, sinds dat ik die heb ontdekt.. Gevaarlijk lekker!

 16. 23 februari 2014 / 22:08

  Oeh zo rot die verkoudheid. Zo veel mensen hebben het en ik heb het idee dat iedereen elkaar aansteekt, in de trein enzo! Ik zag op je Instagram al de foto’s van je mime outfit, super super leuk!

 17. 27 februari 2014 / 09:47

  Haha die squat foto, zo grappig! Tegenwoordig doe ik ook altijd overal squats en andere oefeningen :) Hele leuke fotodiary deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *