Take a look at my life: Jaaroverzicht

Take a look at my life: Jaaroverzicht

Photobucket

Vandaag is het de laatste dag van het jaar. Goh, wat een chliché, maar wat is de tijd toch snel gegaan. Ik herinner me als de dag van gisteren dat we het jaar 2012 in luidden. Zoals jullie weten, plaats ik twee keer in de maand een Take a look at my life. Het leek me leuk om de soort van ‘hoogtepunten’ van 2012 te laten zien aan jullie. 

Photobucket

Februari betekent carnaval! Hier samen met Nadine in Maastricht. Carnaval in Maastricht vier je buiten, goed aankleden dus! Ik was afgelopen jaar helemaal in Russische stijl met mijn bontjas en bontmuts.

Photobucket

Photobucket

Na carnaval gingen mijn vriend en ik, samen met nog een ander stel, naar Zeeland. De familie van mijn vriend heeft daar een huisje. Heerlijk! Voor een paar daagjes even weg en lekker genieten van het strand en lekker eten.

Photobucket

In maart zat ik een dagje model voor vriendin Sienna in Amsterdam voor haar visagie opleiding. Een hele leuke ervaring en ze had me prachtig opgemaakt!

Photobucket

In maart was het al zover: het eerste terrasje! Dit was de eerste keer van velen dit jaar. Ik vind dat altijd zo leuk! Lekker een terrasje pakken en een hapje en een drankje erbij.

Photobucket

In april ging ik samen met Danique, Yara en Geanne naar de Beautygloss Party in Amsterdam. Een hele gezellige dag! In april 2013 ga ik weer hoor :) Wie van mijn bezoekers zijn daar ook?

Photobucket

Ook ging ik samen met de familie van mijn vriend weer een fijn weekendje naar Zeeland in april. Zijn familie heeft daar een huisje en we gaan daar regelmatig naartoe. Super leuk! En weet je wat het leuke is, in het plaatsje waar zij een huisje hebben, ben ik toen ik klein was altijd op vakantie gegaan. Dat kan geen toeval zijn toch?

April was ook de maand die draaide om Teddlicious. Ik kocht namelijk mijn eigen domein! Ik had eerste een WordPress account, maar ik wilde toch mijn eigen site. YAY! En ik haalde ook mijn rijbewijs!! Ik deed er wat langer over om mijn theorie te halen, maar mijn praktijk haalde ik in een keer!

Photobucket

Oh wat was dit leuk! In mei ging ik een week met school naar Valencia. Wat een prachtige stad, hier wil ik beslist nog een keer naartoe.

In 2012 haalde ik mijn propedeuse! Daar was ik echt ontzettend blij mee. Ik had niet verwacht dat ik het in een jaar zou halen, maar door een verandering van de toetssleutel had ik het toch gehaald!

Photobucket

Juli betekent: mijn verjaardag en natuurlijk zomervakantie! Drie heerlijke weken in Zuid-Frankrijk met veel zon, zee en strand. Echt genieten! Heerlijk veel gelezen en gegeten natuurlijk.

Photobucket

Photobucket

Eind augustus ben ik samen met mijn vriend een weekendje naar Antwerpen geweest. Het was 40 graden, dat was wat minder, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad! (Klik hier voor de verslagen 1 & 2)

Photobucket

Jup, hier issie dan: mijn eerste suhsi experience in augustus! Ik heb nu een paar keer sushi gegeten en ik vind het heerlijk. Dankjewel lieve Salwa voor het introduceren van dit heerlijke eten!

Vanaf september stond mijn jaar eigenlijk helemaal in het teken van school. We begonnen gelijk met schrijven voor de website van Ger.nl en in december ging ik op stage.

Photobucket

Filmpje opnemen voor school.

Photobucket

In september was het dan eindelijk zover: ik mocht gaan stemmen!

Photobucket

Ik maakte ontzettend veel interviews voor GeR (nieuwsbedrijf op school). Onder andere met Susanne van Myfashionisaparty en met Cynthia van Misslipgloss natuurlijk! Dat was een ontzettend leuke ervaring. Ik was best zenuwachtig toen ik Cynthia ging interviewen, omdat ik haar blog al super lang volg. Maar het kwam allemaal goed, Cynthia is een superlieve meid en het is uiteindelijk een heel leuk interview geworden al zeg ik het zelf.

Photobucket

In oktober liet ik visitekaartjes drukken voor Teddlicious. Ook best een memorabel moment toch?

Photobucket

Dan nog mijn fietsen avontuur.. Ik heb een fiets staan in Tilburg waar ik studeer, hartstikke handig want het is meestal heel druk in de bus en het is maar 5 minuutjes fietsen naar mijn school vanaf het station. Dan moet je fiets natuurlijk wel beschikbaar zijn en niet vastgebonden aan een andere fiets!! Dat was het probleem.. Iemand had zijn ketting door mijn fiets gehaald waardoor ik mijn fiets niet weg kon halen. Dit heeft zo’n twee weken geduurd en toen was mijn fiets eindelijk bevrijd. Haha!

Photobucket

In oktober een dagje naar Den Haag, wat een leuke stad is dat! Ik was daar nog nooit echt naartoe geweest. We zijn naar Panorama Mesdag geweest en ’s avonds hebben we gegeten bij La Cubanita, daar kan je zooo lekker eten. Echt een aanrader als je van tapas houdt natuurlijk. Op de foto zie je mij met mijn zusje!

December was natuurlijk de feestmaand, maar ook het begin van mijn stage bij Punt, het tijdschrift van Hogeschool Avans. Hier loop ik nog tot eind februari stage. In december heb ik Sinterklaas gevierd, surprise met Kerst en natuurlijk de lekkere kerstdiners!

Photobucket

Samen met Dion voor het kerstdiner! Ik draag een jurkje van Modemusthaves, mijn favoriete online kledingshop!

Ik kan natuurlijk niet álles laten zien wat ik afgelopen jaar heb gedaan, maar dit zijn toch wel de belangrijkste dingen denk ik. De dingen die me het meest zijn bijgebleven. 2012 was een prachtig jaar, op naar 2013!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 31 december 2012 / 10:00

  Leuke foto’s en leuk jaaroverzichtje! Gaaf al die artikelen schrijven voor de Ger. En die visitekaartjes zijn natuurlijk een momentje van trots!

 2. 31 december 2012 / 10:16

  Echt heel erg leuk om te zien zo, 2012 klinkt best als een fijn jaar! En dat fietsverhaal, oooh, geweldig haha!

 3. 31 december 2012 / 11:01

  Wat leuk om te zien Ted. Fijne jaarwisseling!! X

 4. Debora
  31 december 2012 / 11:28

  Leuke foto’s !
  Is dat het strand van Haamstede? Lijkt er iig wel op :)

  Fijne jaarwisseling Tedje!
  xx

  • Tedje
   Auteur
   31 december 2012 / 12:57

   Jaa dat klopt! Wat leuk dat je dat herkent!

 5. 31 december 2012 / 15:50

  Leuke foto’s! Ik ga ook weer naar de Beautyglossparty. :)

 6. 31 december 2012 / 17:03

  Heel erg leuk om zo terug te blikken op jou jaar :-)
  Ik wens je alvast een hele fijne jaarwisseling!

  Liefs, Esmée

 7. 3 januari 2013 / 19:37

  Jaaa, Beautygloss Party!!
  Verder leuke foto’s hoor! En ik vind je trouwens helemaal niet op je zus lijken, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *