Take a look at my life: Januari #1

 photo CollageImage1.png

Gisteren konden jullie nog mijn terugblik op 2013 zien, staat vandaag alweer de eerste Take a look at my life van 2014 online! Time flies!

Deze foto had ik nog niet met jullie gedeeld! Tweede kerstdag aten we bij mij thuis met mijn hele familie. Yum het was zo lekker! Carpaccio, zuurkoolsoep (echt!!) met spekjes en macarons van marscapone (hmmm dat was zo lekker), daarna hertenbiefstuk met spitskool en als toetje ijstaart.

Vrijdag ging ik samen met mijn schoonfamilie naar Zeeland voor een paar daagjes. Hier maak ik nog een apart artikel over! In het weekend was het heerlijk weer. Lekker uitwaaien op het strand dus.

 photo IMG_5484.jpg

Vrijdagavond deden we surprise en verlate pakjesavond. Gezellig!

 photo IMG_5489.jpg

Het zusje van Dion had mij. Ze maakte een nagellak potje omringd in een pot Nutella, een flesje foundation en een cameralens. Telkens moest ik er een laagje afhalen en uiteindelijk kwam ik bij de nagellak fles. Super leuk bedacht!

 photo IMG_5501.jpg

Lekker lezen in Zeeland.

Ik heb helemaal niet veel foto’s gemaakt met mijn telefoon, wel met mijn spiegelreflex. Deze zet ik in een apart artikel! Deze laarzen zijn trouwens van mijn moeder, maar ik leen ze altijd als ik naar Zeeland ga. Ze zijn net iets te klein.. Als ik later groot ben wil ik ook van deze laarzen!

 photo IMG_5512.jpg

Doei Zeeland!

En toen was het alweer nieuwjaar! Dit was mijn look: lichtrode lippen, het Naked 2 palette op mijn ogen samen met glitter eyeliner van Pupa en natuurlijk mijn nieuwe jurkje!

We vierden nieuwjaar met nog drie andere stelletjes. We hebben heel veel gelachen, een paar spelletjes Weerwolven gedaan (dat is echt een heel leuk spel). Om 12 uur was het tijd voor prosecco en natuurlijk vuurwerk kijken buiten! Zelf hadden we een paar sterretjes en een wensballon.

Happy new year!!!

Tijd om mijn glitternagellak eraf te halen! De ultieme manier om dit te doen: knip een watje in tweeën en drenk ze in remover. Druk ze op je nagel en wikkel er aluminiumfolie omheen. Een paar minuutjes laten zitten en je kunt je glitternagellak er zo afhalen!

One love voor dit berenvest! Ik heb deze een paar jaar geleden gekocht in Frankrijk en hij is zo ontzettend lekker fluffy zacht en warm. Zeer geliefd tijdens koude dagen.

Donderdag ging ik samen met Danique V. en Yara naar Danique in Eindhoven. Met z’n vieren runnen we de boekenblog Adorable Books en eens in de zoveel tijd spreken we gezellig af. Ik was iets te vroeg, dus ik genoot van een Speculaas Latte bij Starbucks.

Danique heeft echt een te schattige hond: Robin. Bij Danique thuis hebben we lekker gekletst en ook een filmpje opgenomen voor Adorable Books. Daarna zijn we de stad ingegaan voor een bliksembezoek aan Primark.

Gezellig met z’n viertjes, wat was het gezellig en wat hebben we veel gelachen!

We sloten de dag af met sushi bij Lounge 8 in Eindhoven. Hmm wat een lekkere sushi heb je daar zeg. We hebben echt genoten!

Vrijdag kwam mijn vriend aan in Breda en ik pikte hem op op het station. Daarna liepen we de stad in om te lunchen bij Zeezicht, waar ze onze favoriete Club Sandwich maken!

Vrijdagavond hebben we een cabaretshow van Ronald Goedemondt gezien, wat is die kerel grappig! Ik kende hem nog niet, maar ik heb me echt kapot gelachen. Zaterdag werkte ik aan school (ja, dat had ik een beetje vooruit geschoven in de vakantie, oeps) en gingen we naar de verjaardag van mijn oma.

Hoe was jullie eerste week van januari?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 5 januari 2014 / 06:41

  Ziet er lekker rustig uit in Zeeland! En die sushi, mmmh. Heb er nu al zin in door die foto, haha zelfs ’s ochtends vroeg!

 2. 5 januari 2014 / 07:43

  Leuke foto’s! De Club Sandwich ziet er heerlijk uit :)

 3. 5 januari 2014 / 08:50

  Wat een leuke foto’s. Die hond is echt prachtig; wauw! Ik heb gisteren sushi gegeten, hihi, jummie :-) En de surprise; wauw wat een creativiteit! Wel ontzettend gaaf gedaan!

 4. 5 januari 2014 / 08:57

  Wat een mooie en lekkere foto’s! De sushi ziet er goed uit zeg ;) en wat een gave surprise heb je gekregen!

 5. 5 januari 2014 / 09:14

  Ahh, die hond is zo schattig! En foto’s van sushi zijn altijd goed, haha :)

 6. 5 januari 2014 / 09:50

  Wauw wat een gezelligheid en super fijne tijd! Happy new year sweety!

 7. 5 januari 2014 / 10:16

  Oooooh die club sandwich ziet er zo goed uit!

 8. 5 januari 2014 / 11:09

  Wat een heerlijke foodfoto’s zitten ertussen!

 9. 5 januari 2014 / 11:09

  Erg leuk om te zien! Die nagellak fles is echt heel leuk gemaakt :)

 10. 5 januari 2014 / 11:45

  Leuke week! Zo veel pakjes zeg haha! En wat eet je toch weer lekker… :)

 11. 5 januari 2014 / 12:01

  Wat een leuke verzameling foto’s! Jouw leven klinkt zo heerlijk!

 12. 5 januari 2014 / 14:19

  Leuke foto’s! Lekker die sushi. Dat beren vestje ziet er leuk uit.

 13. 5 januari 2014 / 23:06

  Leuke foto’s en wow wat veel cadeautjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *