Take a look at my life: Januari #1

jan-1

Afgelopen week vierde ik Kerst en oud & nieuw! Een week vol lekker eten en gezelligheid dus. Kijk je mee naar wat ik in mijn laatste week van 2016 deed? 

img_8423

Eerste Kerstdag at ik samen met de familie van mijn vriend. Zijn oom is kok en hij maakt altijd zulke lekkere dingen klaar!

img_8455

Overdag klussen we in het appartement. We haalden een kast bij IKEA en mijn vriend zet hem in elkaar samen met zijn vader. Ook mijn vader en mijn schoonbroer hielpen mee! Super lief dat iedereen ons zoveel helpt!

jan-1

Tweede Kerstdag komen mijn ouders, mijn zusje en haar vriend naar Maastricht om kerst te vieren in ons appartement! Ik dek de tafel en mijn ouders nemen eten van de catering mee. LEKKER!

img_8457

Deze koude schotels van mijn vaders bedrijf vervelen nooit…

img_8459

Na het diner lopen we met z’n zessen naar de stad. We struinen wat over Magisch Maastricht en ploffen daarna neer om een mok warme chocomel (mét slagroom) te drinken.

img_8473

Jaaa! De kast staat! We zijn er super blij mee <3 Zoals je ziet slapen we nu nog op een matras, ons bed komt volgende week!

img_8486

Woensdag vierden we Vierde Kerstdag (ha-ha) met vriendinnen van de middelbare school! Wat een heerlijk maaltje kregen we voorgeschoteld, yum! Eens in de zoveel tijd organiseren we een etentje, zo leuk dat we elkaar op deze manier blijven zien! In mei gaan we met z’n allen naar Lissabon, zo leuk!

jan-2

De kast inruimen. Je kunt wel zien wat mijn favoriete kleur is… Oeps! // Afgelopen week heb ik iedere dag een paar uurtjes gewerkt. Ik merkte dat heel veel bedrijven dicht waren en dat ik daardoor zelf ook minder kon doen. Mijn vriend was vrij, dus op de momenten dat ik niet aan het werk was, klusten we nog wat in het huis.

img_8490

Vrienden van ons komen naar ons appartement kijken en nemen deze heerlijke vlaai mee! Ze blijven ook onverwachts eten, super gezellig!

jan-3

O.M.G. Meer kan ik niet zeggen over deze 3 kilo pot Nutella. Ik ben heel benieuwd wanneer deze leeg is, haha! Ik denk dat ik er maar taarten en cakejes mee moet gaan bakken, anders kan dat nog wel eens heel lang duren. // Ik ontving een pakketje van Brandfield! Binnenkort zien jullie mijn aanwinsten op mijn blog.

jan-4

Afgelopen week ben ik aan het handletteren geslagen en ik ben helemaal verslaafd. Zo leuk om te doen! // 30 december ging ik sushi eten samen met mijn vriend bij Sashimi in Maastricht. De sushi was erg lekker!

img_8514

Op Oudejaarsdag lakte ik mijn nagels, helemaal in de stemming voor oud en nieuw!

img_8519

Oud & Nieuw diner bij vrienden! Mijn vriend en ik maakten het eten klaar. Het voorgerecht werd, hoe kan het ook anders, carpaccio. Mijn lievelings! En kijk hoe leuk de tafel is versierd door onze friends, love it!

img_8520

We belegden zelf pizza’s! Super lekker en ook nog eens erg makkelijk. En heel gezellig om samen je pizza’s te beleggen!

img_8528

P R O O S T!

img_8531

We vierden Oud & Nieuw dit jaar met z’n vieren, super gezellig en knus. We aten dus eerst samen en daarna kletsten we een heleboel en deden we hilarische spelletjes. Het was al bijna 12 uur, dus we zetten gauw de champagne klaar.

img_8606

Om 12 uur proostten we en gingen we naar buiten om vuurwerk te kijken. Ik bracht traditiegetrouw weer een heleboel sterretjes mee.

img_8614

Happy New Year!

img_8621

1 januari deden we rustig aan. We sliepen lekker uit, ik werkte wat in mijn handletteringboek en ’s avonds gingen we naar de opa van mijn vriend. We sloten de dag af met een mini marathon Dexter. We zitten momenteel in seizoen 4 en ik vind het zó leuk! Kan niet wachten om de laatste twee afleveringen van het seizoen te kijken. En het feit dat we daarna nog 48 afleveringen kunnen kijken, maakt me helemaal blij!

Ik hoop ook dat jij fijne kerstdagen hebt gehad en spetterend het nieuwe jaar bent ingegaan! Ik wil jou in ieder geval een heel mooi 2017 wensen en ik wil je ook bedanken dat je mijn blog bezoekt. Daar ben ik heel erg dankbaar voor! Want zonder jullie zou mijn blog niks zijn en zou ik er mijn werk ook niet van hebben kunnen maken. Thank you all!

Liefs,
Tedje

 

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 2 januari 2017 / 13:26

  Zo leuk dat jullie nu in Maastricht wonen! Ziet eruit als een leuke week, maar misschien wel eerder een december #5 dan januari #1? 😁

  • Tedje
   Auteur
   2 januari 2017 / 13:29

   Haha, ja eigenlijk wel inderdaad! Maar ik pak altijd de maand waarop het artikel verschijnt, vandaar! Maar ik moet zeggen: over deze zat ik ook te twijfelen!

 2. 2 januari 2017 / 13:56

  Allemaal dingen die mijn favoriet zijn! sowieso op top 1 carpaccio en 2 pizza.
  Wel de carpaccio met truffel mayonaise saus.. heerlijk! verder ga ik binnenkort met een groep bloggers/youtubers uiteten in Rotterdam bij Shiki.. dit gaat de eerste keer worden dat ik sushi ga eten, ik ben benieuwd of ik met die trend ga mee doen! liefs X

  + nog een gezond en liefdevol 2017 gewenst

 3. 2 januari 2017 / 16:21

  Happy new year! Hele leuk foto’s en je kan zo mooi handletteren :)

 4. 2 januari 2017 / 16:28

  Oh Maastricht ziet er wel heel erg mooi uit zeg.

 5. 2 januari 2017 / 18:31

  Wat een leuke foto’s, ziet eruit dat je een heerlijke week hebt gehad. Op een mooi nieuw jaar!

 6. 2 januari 2017 / 22:01

  Heerlijke foto’s. Al dat lekkere eten, yum! Vooral die drie kilo pot met Nutella. Ik denk dat die hier in huis binnen no-time leeg zou zijn. Mijn man lust overal wel Nutella op, haha.

 7. 3 januari 2017 / 09:49

  Gelukkig nieuwjaar! De foto’s zien er heel erg leuk uit, inderdaad erg gezellig om pizza’s te maken met vrienden.

 8. Lisa
  6 januari 2017 / 15:41

  Het valt me al in een paar dagboeken op dat jij een super toffe ring om hebt!! 😍 Mag ik vragen waar ie van is?

  • Tedje
   Auteur
   7 januari 2017 / 12:51

   Hi Lisa! Ah, dankjewel! De zilveren ring is van Rabinovich, maar heb ik echt al 5 jaar ofzo! Dus ik weet niet of je die nog ergens kunt bemachtigen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *