Take a look at my life: januari #1

jan1

En toen was de eerste week van januari alweer voorbij! Kijk je mee naar wat ik de eerste week van 2018 allemaal heb gedaan? 

IMG_5769

Hello January! Ik ben weer begonnen in mijn bullet journal! Vind je het leuk als ik daar binnenkort een artikel over schrijf?

Maandag 1 januari slapen we uit en gaan we op bezoek bij familie van mijn vriend om gelukkig nieuwjaar te wensen. Dinsdag ga ik eigenlijk al meteen aan de slag met mijn werk. Foto’s maakte ik die dag niet, ook niet toen ik ’s avonds ging sporten in de regen! Viel even tegen om weer te gaan na twee weken alleen maar gegeten te hebben, maar de training ging super lekker en het was heel fijn, ondanks dat het regende dus.

IMG_5771

We aten afgelopen week left overs en dat ziet er dan zo uit. Van alles wat, haha!

IMG_5784

Woensdag tuigde ik de kerstboom af. De naalden begonnen mega erg uit te vallen. Wel jammer hoor, dat ‘ie weg moest, vond het zo gezellig! En daarna was het ineens zo kaal en donker in huis!

IMG_5778

Trots momentje! Mijn lieve vriendin Femke was op tv bij EenVandaag om te vertellen over de quarterlife crisis.

IMG_5791

Donderdagmiddag stopte ik iets eerder met werken, want ik had een afspraak bij de schoonheidsspecialist. En laat die schoonheidsspecialist nou net mijn lieve vriendin Nadine zijn… ;-) Haar salon heet Salon Fijn by Nadine en mocht je in Zuid-Limburg wonen en een schoonheidsspecialist zoeken, please ga naar Nadine! Haar behandelingen, massages en producten zijn zó fijn! Ik heb al een aantal producten van het merk Ik Skin bij haar gekocht en ik ben echt om. Zulke fijne producten voor mijn droge eczeemhuid! Aanrader hoor. Je vindt haar website trouwens hier.

IMG_5794

Na de heerlijke behandeling gingen we naar huis. Ik sprong in de douche en trok mijn meest comfortabele kleding aan. Inclusief dikke sokken mét Ugg’s. En zo ging ik over straat (ja echt) naar Nadine voor een chill avondje op de bank.

IMG_5795

We keken de film The Danish Girl op Netflix. Die wilde ik al heel lang zien, maar het kwam er maar steeds niet van! Ik vond het een hele mooie, indrukwekkende en ontroerende film. Aanrader!

IMG_5802

Vrijdag ging ik een cadeautje halen in de stad en ik kwam in dit leuke winkeltje terecht in Maastricht: Wishlist Things Conceptstore!

IMG_5811

Afgelopen week werkte ik heel hard. Daarom was het extra leuk dat ik vrijdagavond iets had om naar uit te kijken: nieuwjaarsdiner met vriendinnen van de middelbare school! Iedereen kwam uit alle hoeken van de wereld terug naar Brabant om bij elkaar te zijn. Zo leuk om iedereen weer te zien en bij te kletsen!

Zaterdag gingen we op kraamvisite bij een vriendin, zo bijzonder! Ze is mijn oudste vriendin (als in: zij kent mij al vanaf mijn geboorte, niet dat ze heel oud is, haha) en nu is ze bevallen van een prachtige zoon! Zo lief!

IMG_5894

Zaterdagavond rijden we weer naar huis en ik kreeg als verrassing nog een pak van mijn lievelingskoekjes van mijn moeder! Ik kon ze in Maastricht nergens vinden, maar mijn moeder had ze weten te scoren. Zo lekker zijn deze!

IMG_5895

Zondag gingen mijn vriend en ik nog even de stad in. We aten een broodje bij Livin’ Room.

IMG_5898

Happy kid <3

IMG_5900

Dit notitieboekje wilde ik echt graaaag! Jammer dat ‘ie zo beschadigd was :(

IMG_5847

Het Vrijthof is weer helemaal leeg, zonder kerstmarkt!

IMG_5896

Zondagmiddag speelden we Ticket to Ride met mijn schoonouders. Ik werd laatste, haha!

Deze week heb ik een heleboel deadlines, druk druk druk dus! Verder ga ik sporten, heb ik vrijdag mijn ‘kerstuitje’ (daarover later meer) en heb ik een babyshower op zaterdag!

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 8 januari 2018 / 16:39

  Oh leuk dat Femke op tv was zeg! Ik snap wel dat je dan trots bent! Ik ben wel benieuwd naar je bullet journal

 2. 8 januari 2018 / 17:22

  Leuke foto’s! Saai hé zonder kerstboom. Ik mis ‘m ook al :)

 3. 8 januari 2018 / 19:11

  Ik ben wel benieuwd naar je bullet journal. Je Januari pagina ziet er mooi uit!

 4. 8 januari 2018 / 22:18

  Die foto van jou in dat straatje is zo leuk Ted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *