Take a look at my life: Januari #2

Take a look at my life: Januari #2

 photo CollageImage2-1.png

En de tweede week van januari zit er alweer op! Deze week ben ik veel voor school bezig geweest, deed ik weer eens een aantal keren buikspieroefeningen en deed ik natuurlijk ook weer leuke dingen. 

Sunday morning breakfast: yoghurt met cruesli en banaan.

Zondag was opruim- en schoonmaakdag. Mijn kamer was echt een slagveld en er lagen centimeters stof op mijn boekenplanken waar je u tegen zegt. Jup, de hoogste tijd dus om te cleanen! Tussendoor zette ik nog de laatste puntjes op de i voor het artikel van school dat maandag ingeleverd moest worden. Ik schreef ook nog een blogje en ’s avonds sloot ik samen met mijn zusje de vakantie af door een film te kijken.

Maandag begon ik de week goed door de wekker op kwart voor 8 te zetten op een vrije dag! Ik ging namelijk naar Tilburg om met Marisca aan een schoolopdracht te werken. We waren erg productief, we verbaasden onszelf! ’s Avonds hebben we nog een hapje gegeten en ging ik weer naar huis. Mijn vader was toevallig vlakbij het station, dus hij kwam me halen. Fijn! Hoefde ik niet in een overvolle, warme stinkbus.

Ik testte mijn nieuwe matje uit met een abs workout van Blogilates. Deze workout deed ik een paar maanden geleden zonder moeite, maar nu viel hij me aardig zwaar. Werk aan de winkel dus! Ik schreef nog een blogje voor Teddlicious en daarna las ik nog een paar hoofdstukken van mijn boek in bed. Heerlijk!

Dinsdag gingen Marisca en ik filmen bij de koeien! Huh? Ja, in de stal en in het weiland. Voor een opdracht van de minor bedrijfsjournalistiek die ik op dit moment doe, maken we een communicatieplan voor Frank van Gils Catering, het bedrijf van mijn vader. We willen een reportage maken van de leveranciers van mijn vader: waar komen zijn producten vandaan? Zijn vlees haalt hij onder andere van deze koeien, Blonde d’Aquitaines. De stal en het weiland waren onze locaties om te filmen.

 photo IMG_5686.jpg

Beelden inladen op school.

’s Avonds dronken we afscheidscocktails omdat Gabie en Marèl een half jaar in South Hampton gaan studeren. Mwehh! Joni en ik willen ze gaan opzoeken!

 photo IMG_5693.jpg

Woensdag was een productieve dag. Ik deed een heleboel dingen voor school, beantwoordde al mijn mail en schreef nog een blogje. Ook keek ik de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars. ’s Avonds sloot ik de dag af met een filmpje en een grote mok thee.

Een greep uit mijn blauwe nagellakjes uit mijn stash.

Donderdag weer vroeg uit de veren om naar school te gaan. Van 9 tot 12 waren we aan het monteren. Van 12 tot 4 hadden we les. De eerste layouts van ons magazine waren er. Het viel helaas nogal tegen. We hadden veel meer van onze designers verwacht! Nu hopen dat ze flink aan de slag gaan. Van 4 tot 6 monteerden we ons filmpje af.

Je kan gerust zeggen dat Teddlicious mijn obsessie is. Ik check super vaak mijn site en kijk of alles goed gaat. Verder ben ik achter de schermen natuurlijk ook veel bezig met het schrijven van blogs, foto’s maken, bewerken en mailen!

Donderdag was het throwback Thursday! Ik heb hier een speciaal artikel voor gemaakt die jullie afgelopen donderdag konden lezen. ’s Avonds was het natuurlijk tijd voor Wie is de Mol? Mijn favoriete Nederlandse tv-programma. Daarna keek ik nog Gooische Vrouwen de film, die op tv was. Wat een heerlijke film blijft dat toch!

Vrijdagochtend was ik alweer vroeg uit de veren want om 9 uur moest ik bij de kapper zijn. Er is weer een lekker stuk eraf en alles is weer in model bob geknipt!

Vrijdag deed ik nog wat dingen aan school en keek ik de nieuwste aflevering van Ravenswood. Spannend! ’s Avonds haalde ik mijn vriend op op het station, nadat ik mijn zusje en een vriendin van haar had afgezet.

Serie night with the boyfriend! We keken de laatste aflevering van seizoen 1 van Once Upon a Time. We waren zo benieuwd dat we meteen ook de eerste twee afleveringen van seizoen 2 keken.

Zaterdag werkte ik voor school en mijn blog.

Ook kwam de postbode langs met een heleboel pakketjes en brieven!

In een van de pakketjes zaten deze schattige haaraccessoires van Zenner. Heel cute!

 photo IMG_5748.jpg

En een nieuwe sd-kaart voor mijn Canon camera. Mijn oude kaartje gaf steeds een foutmelding aan :(

’s Middags ging ik aan de slag met de Babyliss Curl Secret. Ik was zo ontzettend benieuwd naar dit apparaat! Ik testte het uit op het haar van mijn zusje. Mijn haar is daar veel te kort voor nu ik weer naar de kapper ben geweest. Binnenkort komt er een verslag van online. Daarna deed ik voor de derde keer deze week buikspieroefeningen. Deze keer met Blogilates!

Liefs van Tedje

 

 

 

 

 

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 12 januari 2014 / 14:16

  Ah, Once Upon A Time <3 Ik hou van die serie! Ben er sinds een paar maanden geleden een beetje verslaafd aan en heb nu net de laatste aflevering gekeken! Dus tot maart wachten :( Je hebt nog veel leuks te gaan :)

 2. 12 januari 2014 / 14:27

  Yummy banaan met muesli!! Leuke foto’s!!

 3. 12 januari 2014 / 17:50

  Leuke foto’s! Leuk pakketje met van zenner.

 4. 12 januari 2014 / 18:53

  Die foto van jou met de koe, briljant!! De blijheid :D

 5. 12 januari 2014 / 19:42

  Ziet er uit als een fijne week! Leuk project met dat filmpje, veel succes ermee!

 6. 13 januari 2014 / 14:27

  Ik ben ook begonnen met Blogilates, damnn wat is dat zwaar!

 7. 13 januari 2014 / 21:06

  Wat een heerlijke foto’s! Nu heb ik zin in cocktails haha.

 8. 18 januari 2014 / 18:33

  Hè, jij werkt jouw to-do van boven naar beneden af! Ik echt zelden. Start soms onder, ga dan naar het midden en pak vervolgens de een na bovenste. Maar ik maak dan ook niet echt lijstjes op prio. Dan is netjes van boven naar beneden wel zo praktisch. Verder toffe week. Leuk dat je zoveel aan je blog werkt, het resultaat mag er zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *