Take a look at my life: Januari #2

 photo TALAML2-4.jpg

En de tweede week van januari is alweer voorbij, alsof het niks is! Afgelopen week werkte ik aan school, aan mijn blog, deed ik administratie en ging ik ook nog leuke dingen doen. Een fijne week!

Mijn moeder was nog een beetje in de kerstsferen geloof ik. We moesten allemaal onze ogen dichtdoen toen ze dit overheerlijke toetje voorschotelde. Carrotcake met chocolademousse en slagroom. Niet zo heel gezond, maar wel heel erg lekker! En het was nog vakantie, dus het mocht wel.

Oh jippie, zo blij met mijn nieuwe hoed! Jullie hebben er ook al een outfit mee kunnen zien. Hier gingen we naar oma, want die was jarig! Lekker een taartje eten met de rest van de familie.

 photo IMG_2197.jpg

Lekker ontbijtje op de eerste maandag van het jaar.

 photo IMG_2214.jpg

En een heerlijke lunch! Ik ben de laatste tijd zo gek op avocado’s. Yum!

Maandag werkte ik aan school en aan mijn blog en ’s avonds was het tijd voor mijn eerste workout van 2015. Ik deed een warming up en twee filmpjes van Blogilates (deze en deze). Nou, dat heb ik wel geweten, poe! Dinsdag en woensdag had ik flinke spierpijn, haha!

Dinsdag kwam mijn M.A.C. Mineralize Skin Finish uit de Limited Edition collectie Lightness of Being binnen. Wat een beauty, vinden jullie ook niet? Binnenkort kunnen jullie een review verwachten.

 photo IMG_2219.jpg

Woensdag ging ik naar school om ons researchverslag af te maken. Ik liep daarna terug naar het station. Ik had echt zin om te lopen :) Vanaf mijn school is het ongeveer 20 minuutjes wandelen.

 photo IMG_2220.jpg

Yes! Mijn Zwaar-trilogie van Chantal van Gastel is compleet :)

 photo IMG_2225.jpg

Er was nog een klein beetje chocolade over van de chocoladefondue. Heerlijk is dat met lange vingers!

Daarna was het tijd om naar de sportschool te gaan! Ik heb me weer ingeschreven. Anderhalf jaar geleden ging ik daar ook altijd al naartoe, maar daarna vond ik het te duur en begon ik met thuis sporten en hardlopen. Nu wil ik weer groepslessen gaan volgen. Woensdag deed ik een uur Zumba, maar je kunt ook Function Fitness doen, Xco of Yoga en al die dingen. Ik heb een onbeperkt abonnement genomen, dus ik kan zoveel gaan als ik wil! Goede voornemens, let’s get started!

Donderdag werkte ik voor mijn blog, deed ik mijn administratie (dat hoort er ook bij!) en werkte ik aan de website van mijn vader. Tussen de middag haalde ik mijn nichtjes van school en aten ze bij ons thuis.

’s Avonds ging ik sushi eten met Ramona. We hadden elkaar al meer dan een half jaar niet meer gezien, dus we hebben flink bijgekletst en het was super gezellig! En ja, de sushi was natuurlijk weer heerlijk. Ik spreek nu met mezelf af: in januari mag ik geen sushi meer eten, haha! Het is nu wel iets te veel van het goede.

Ramona zette me daarna thuis af, super lief! Ik stuurde haar helemaal de verkeerde kant op, waardoor we een stuk om hebben gereden. Super dom! Ik ben niet heel erg goed in navigatie, haha!

 photo IMG_2268.jpg

Vrijdagochtend keek ik de nieuwste aflevering van Wie is de Mol? terug in bed. Daarna maakte ik foto’s voor mijn blog en voor Adorable Books. Toen was het inmiddels alweer 1 uur: tijd om te lunchen! Ik had zin in een tosti.

 photo IMG_2269.jpg

Ondertussen keek ik de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars. Spannend!

That’s right! De kaart komt van Koetjesenkaartjes.nl.

 photo IMG_2270.jpg

Daarna pakte ik mijn tas in, want ik ging ’s middags weer naar Maastricht. Ik kwam mijn Starbuckskaart tegen in mijn portemonnee en ik zag dat hij bijna vol was. Dat betekent: een gratis drankje!

 photo IMG_2271.jpg

Daar maakte ik gebruik van! Ik bestelde een Chai Tea Latte, die niet zo lekker was als anders. Hij was een beetje waterig. Misschien bestel ik de volgende keer een No Water Chai. Ik was ook haastig op zoek naar een stopcontact, maar die hebben ze blijkbaar niet bij Starbucks in Breda? Gek eigenlijk. Mijn telefoon was van 70 procent ineens naar 30 gesprongen (dat doet ‘ie wel vaker de laatste tijd) en ik moest nog lang in de trein zitten naar Maastricht. Ik kon geen stopcontact vinden, dus laadde ik mijn telefoon op in de trein via mijn laptop. Ik had ook nog eens vertraging, dus het was maar goed dat ik mijn telefoon weer had opgeladen. Ik moet mijn externe oplader maar weer meenemen.

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 11 januari 2015 / 06:31

  Yummie, dat toetje ziet er heerlijk uit! Wat staat de hoed jou ongelooflijk leuk! Ik wens je een fijne zondag, liefs Marloes

 2. 11 januari 2015 / 07:13

  Dat toetje van je moeder ziet er heerlijk uit! En OH MY, is PLL weer begonnen? Ik vergeet dat steeds, ik heb dus wat in te halen. :) Fijne zondag!

 3. 11 januari 2015 / 10:38

  Wat een leuke foto’s! ^^ Die carrot cake ziet er enorm yummy uit.

 4. 11 januari 2015 / 10:43

  Waarom krijg ik toch elke keer als ik je blog bekijk zin in sushi? :)

  • Tedje
   Auteur
   11 januari 2015 / 13:17

   Hahaah sorry! Ik eet het echt te veel. Voor mij voor de komende tijd even een sushi stop!

 5. 11 januari 2015 / 10:48

  Wat leuk dat je je weer hebt ingeschreven bij de sportschool! En hmmm wortelcake :)

 6. 11 januari 2015 / 12:34

  Die sushi foto’s zijn echt niet eerlijk, haha! Ze wakkeren mijn drang naar sushi steeds weer aan :o

 7. Rachelle
  11 januari 2015 / 13:25

  Ik word altijd enorm blij van jouw weekoverzichtjes, weet niet hoe het komt, maar hou er altijd een heel fijn gevoel aan over. :)

  • Tedje
   Auteur
   11 januari 2015 / 13:50

   Ah Rachelle, dat vind ik echt een super lief en leuk compliment. You make my day, dankjewel!

 8. 11 januari 2015 / 15:02

  Moeilijk altijd he, wennen aan het nieuwe jaar? Ik denk dat je de eerste work out van 2015 bedoelt ;)
  Goed bezig, sporten is makkelijk als je eenmaal weer een ritme hebt!

  • Tedje
   Auteur
   11 januari 2015 / 16:50

   Haha heel moeilijk inderdaad. Thanks, heb het aangepast!

 9. 11 januari 2015 / 15:22

  Je bent goed gezond bezig zo te zien, vet goed! Ga zo door (:

 10. 11 januari 2015 / 15:28

  Goed bezig Tedje! Toch leuk om te zien dat je bij de foto met je sportschoenen (waar je die Blogilates Workouts deed), je ‘eerste workout van 2014’ typt. Kan iedereen gebeuren! Maar echt goed bezig! Ga je ook weer beginnen met hardlopen?

  • Tedje
   Auteur
   11 januari 2015 / 16:50

   Hahahaha! Jeetje, ik schrijf de hele week al 2014 ipv 2015! Thanks! Ja, wil het wel weer gaan oppakken! :)

 11. 11 januari 2015 / 16:50

  Leuke foto’s! Chantal van Gastel heeft hele leuke boeken!

 12. 11 januari 2015 / 20:02

  Kei goed dat je je hebt ingeschreven voor de sportschool! Ben zelf afgelopen week ook goed van start gegaan. Nu nog kei hard volhouden!

 13. 13 januari 2015 / 11:16

  Lekker bezig met sporten girl!! En ik vind een no water chai tea latte echt zo veel lekkerder dan de normale!

 14. 14 januari 2015 / 23:00

  Oké dit gebeurt me nu al een jaar en ik ga het NU delen.

  Als ik door mijn Bloglovin-feed scroll en jouw ‘Take A Look At My Life’-artikelen langs zie komen, heb ik altijd PER DIRECT Take A Look Through My Eyes van Phil-fricking-Collins in mijn hoofd. En dat gaat er dan de hele ochtend niet meer uit. En dan ook echt alleen het stukje ‘Take look [TAKE A LOOK!] throuhough my eyyyyes – there’s a better place somewhere out there’ > meer ken ik namelijk niet.

  Goed. Je hebt echt niets aan deze comment, maar ik ben blij dat ik dit gedeeld heb. En excuses als andere mensen die deze comment lezen vanaf nu ook een op afroep beschikbaar Phil Collins-liedje in hun hoofd hebben.

  (Thee-date in februari?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *