Take a look at my life: Januari #2

talaml2

Zo, en toen zat de eerste week van januari er alweer op! Afgelopen week was ik weer druk aan het werk en kwamen er vrienden en vriendinnen langs om ons appartement te bekijken! 

img_8631

Lekker aan het handletteren! Ik schreef er afgelopen week al een blog over! Het gaat al best goed toch?

img_8641

Dinsdagavond kwamen mijn neven en mijn zusje eten! Ik maakte wraps met gehakt en guacamole, en dat viel goed in de smaak!

img_8643

De boeken die ik in december aan mijn boekenkast heb kunnen toevoegen. Ik kan niet wachten totdat ik in Boek voor mijn dochters van Rowan Coleman kan beginnen! Haar vorige boek Twintig Regels Liefde was zo mooi!

img_8649

Woensdag had ik een afspraak bij Chapeau. Ik was iets te vroeg, dus ik liep nog een klein rondje door de stad. Zo gek dat ik nu in Maastricht woon!

img_8650

Mooi magazine <3 Ik schrijf nu de beautyblogs online en ik mag daarmee doorgaan, heel erg leuk natuurlijk om te horen. Als het goed is ga ik ook iets voor het magazine doen, keep you posted!

img_8645

Ik kreeg deze twee tafeltjes van Zuiver binnen voor een campagne. Het artikel staat inmiddels op mijn blog! Ik ben heel benieuwd wat jullie van de tafeltjes vinden.

img_8652

Woensdagavond ging ik naar La La Land. Oh, wat heb ik genoten! Wat een heerlijke, lieve film. Love it!

img_8670

Donderdagochtend werkte ik en ’s middags kwam een vriendin uit Brabant kletsen en lunchen. Zo leuk dat iedereen naar ons appartement komt kijken! Ik maakte een lekkere salade met zalm, avocado en tomaat klaar. En kijk wat voor leuke broodplank ik heb gekregen!!

img_8679

Donderdagavond was mijn vriend niet thuis, tijd voor een meidenfilm op Netflix dus!

img_8688

Vrijdagochtend kwam er een vriend om me te helpen met mijn administratie en ’s middags haalde ik Lizzy van het station! Ze kwam een dagje gezellig naar Maastricht, super leuk. We aten bij de Brandweer Kantine.

img_8691

Een hippe, grote zaak met een bijzondere lunchkaart! Ik vond het er erg gezellig uitzien in ieder geval.

img_8696

Ik liet Lizzy de stad zien, we wandelden wat rond en we maakten outfitfoto’s. Zonder jas. Tsja, het feit dat het -4 was, daar moesten we maar even niet over nadenken. Het zware leven van een blogger zullen we maar zeggen!

img_8694

Lizzy kwam natuurlijk ook ons appartement bewonderen! Nadat we waren opgewarmd, was het tijd om iets te eten. We hadden alleen totaal geen zin om nog boodschappen te doen, dus bestelden we sushi. En het smaakte uiteraard weer érg goed! Yum yum yum!

Zaterdag sliep ik uit, werkte ik nog een beetje en maakten we het appartement schoon (tsja, dat moet ook gebeuren!). ’s Avonds hadden we een feestje bij vrienden!

Hoe was jouw eerste week van januari? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 8 januari 2017 / 08:52

  Wat heb je een fijne week gehad. Hmmm sushi, heerlijk! Ik heb daar nu wel zin in. Mijn eerste week was erg druk, ik werkte nogal veel over, was getuige van het geregistreerd partnerschap van mijn broer en had een babyshower van mijn schoonzus.

  • Tedje
   Auteur
   9 januari 2017 / 11:54

   Hihi, ik zou ook zo zin hebben in sushi om 9 uur ’s ochtends. It’s never too early for sushi! Pfoe, drukke week had je achter de rug! Maar ook leuke dingen gelukkig :-)

 2. 8 januari 2017 / 14:15

  Gezellig dat Lizzy langs is gekomen, ik wil ook echt heel snel een kijkje komen nemen!

 3. 8 januari 2017 / 17:43

  Wat een prachtige tafeltjes zijn dat! Ziet er heel mooi uit :) X

 4. 8 januari 2017 / 17:48

  Wat leuk dat je in Maastricht woont. Ik ben daar opgegroeid, maar verruilde Zuid-Limburg voor de Randstad. Toch ga ik ooit een keertje terug. (:

 5. 9 januari 2017 / 11:31

  Ik wil na mijn afstuderen beginnen met handlettering (begin februari dus). Heb je nog tips waar je het beste mee kunt beginnen?

  En omg de film La La Land is awesomeee! Heb heb paar dagen terug gezien en echt helemaal verslaafd aan de muziek die ze gebruikte. Staat allemaal op spotify mocht je het ook willen luisteren haha.

  • Tedje
   Auteur
   9 januari 2017 / 12:07

   De beste tip is: gewoon beginnen! Het werkboek Handlettering doe je zo! kan ik je écht aanraden. Hier doe je super veel inspiratie uit op en je kunt lekker veel oefenen in het boek. Jaa, ik heb de playlist ook op repeat staan, ik hou ervan! En super ook dat ze maar liefst 7 Golden Globes hebben gewonnen, zo terecht! Succes met je afstuderen!

 6. 9 januari 2017 / 18:37

  Heerlijk dat je nu al wat meer gesetteld bent in het mooie Mestreech! Nu kan het genieten beginnen! Leuk is dat he als iedereen jullie nieuw stekje komt bewonderen! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *