Take a look at my life: Januari #3

talaml3

Hey allemaal! Afgelopen week vloog weer voorbij! Ik ging voor het eerst in een half jaar weer eens sporten (en had verschrikkelijke spierpijn) en ik was druk bezig met mijn werk. Kijk je mee naar wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan? 

IMG_8728

Mijn zondag begint met het terugkijken van de eerste aflevering van Wie is de Mol? Ik vind het nog steeds vervelend dat het op zaterdagavond wordt uitgezonden. Ze hadden het nooit van de donderdag af mogen halen!

IMG_8697

Ik deel de foto’s van mijn nieuwe Zuiver bijzettafeltjes op mijn blog! Wat vind jij ervan? :-)

IMG_8754

Leuk perspakketje in de brievenbus: hand cleansing gels van Merci Handy, een nieuw merk dat verkrijgbaar is bij ICI Paris.

2

Deze week begin ik aan mijn freelanceklus voor Flying Dutchman, het frequent flyers magazine van KLM. Super leuk om te doen! // Ja, dinsdagavond was het zover: ik ging weer sporten! Ik ging met een vriendin naar haar bootcamples en jeetje, dat was zwaar! Ik merkte wel dat ik een half jaar niks aan sport heb gedaan. Ik heb drie dagen spierpijn gehad, haha! Maar het was wel heel leuk en ik ga volgende week weer!

IMG_8761

Behind the scenes van de foto van mijn persoonlijke artikel over hoe het gaat met freelancen! Mocht je dat artikel nog niet hebben gelezen: je kunt het artikel hier teruglezen!

IMG_8779

Woensdag werd ons bed geleverd! Tot nu toe sliepen we op een matras op de grond, maar nu kunnen we eindelijk in ons heerlijk grote bed slapen <3

1

Twee gerechten die we afgelopen week aten: tagliatelle met garnalen, paprika en courgette en zoete aardappelstamppot! Allebei erg lekkere recepten en zeker voor herhaling vatbaar.

IMG_8791

Donderdag bracht ik mijn auto naar de garage voor een grote beurt en werkte ik de hele dag. ’s Avonds kwamen vrienden van mijn vriend langs om een avondje te pokeren. Een heel goed excuus om in bed te kruipen met mijn laptop en een film op Netflix te kijken! Het werd Did You Hear About the Morgans?

IMG_8800

Vrijdag, bijna weekend!

IMG_8810

Ik bestelde op Bol.com Geloof me maar van Gillian King voor 5 euro. Die kon ik toch niet laten liggen?

IMG_8812

Ik keek in Timehop (een app waar je kunt zien wat je een, twee, drie, vier, enz. jaar geleden op social media hebt geplaatst) en ik zag dat ik een jaar geleden in Parijs was waar ik deze foto maakte. Yum!

IMG_8813

Zaterdagavond kwamen vrienden langs en we besloten twee potjes 30 Seconds te doen. Altijd leuk en het was super gezellig!

Have a nice Sunday!

Liefs,
Tedje

Psst. Volg je me al op InstagramFacebookTwitter?

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 15 januari 2017 / 13:09

  Wow, wat ziet jullie bed er comfortabel uit! Nogmaals gefeliciteerd met de freelanceopdracht, klinkt inderdaad erg leuk. :-) Fijne zondag!

  • Tedje
   Auteur
   16 januari 2017 / 15:50

   Thanks, Jessica! Is ook een erg leuke opdracht om te doen :-)

 2. 15 januari 2017 / 15:09

  Did you hear about the morgans is zo leuk, love Hugh Grant! :) Heerlijke week heb je gehad zo te zien!

 3. 16 januari 2017 / 10:17

  Ah leuke foto’s! Dat bed ziet er heerlijk uit. En een potje 30 seconds is altijd goed, haha!

  • Tedje
   Auteur
   16 januari 2017 / 15:50

   Ja, zo verslavend ook! Nog een rondje, haha!

 4. 16 januari 2017 / 11:18

  Oeh dat dekbed is echt rete gaaf! En 30 seconds, dat moet ik weer eens uit de kast halen en met vrienden doen. Hilarisch spel!

  • Tedje
   Auteur
   16 januari 2017 / 15:51

   Thanks! Tipje: hij is van de Hema en daar is geloof ik nu 20 procent korting op beddengoed :-)

 5. 16 januari 2017 / 22:26

  Gezellige en Jammie week weer! Heerlijk is dat hè als je weer lekker in een bed kunt slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *