Take a look at my life: Januari #3

t3

Een nieuwe week, dat betekent weer een nieuw week overzicht. Kijk je mee naar wat ik afgelopen week heb gedaan? 

IMG_6057

Vorige week zondag was het super mooi weer. Dat (en mij nieuwe Nike tights die net bezorgd was) zorgde ervoor dat ik zin had om een rondje hard te lopen!

IMG_6058

Ik woon op 10 minuten lopen van de stad, maar als ik 10 minuten de andere kant op ren, sta ik midden in de natuur! Uiteindelijk maakte ik een rondje van 4 kilometer. Note to self: vaker gaan hardlopen.

IMG_6069

Zo ziet eigenlijk een standaard door de weekse avond eruit: op de bank onder een dekentje met een kop thee. En met een boek of een film of serie op Netflix.

IMG_6077

Afgelopen week had ik het nogal druk met deadlines. Dat resulteerde in een super rommelig bureau. Deze foto deelde ik ook al op mijn Instagram-account @Therealteddlicious. Volgen jullie mij daar al?

IMG_6080

En dinsdag was het weer tijd om te bootcampen! Ook al is het vrij koud nu, we gaan gewoon door met buiten sporten. Ik vind het eerlijk gezegd wel heel erg fijn!

IMG_6089

Afgelopen week maakte ik een heerlijke lunch voor mezelf. Het recept van deze clubsandwich heb ik met jullie gedeeld!

IMG_6093

Als ik alleen eet, haal ik meestal een bakje uit de vriezer met rijst of pasta. Daar had ik nu geen zin in, dus het werden leftovers: een restje zelfgemaakte tomatensoep en een stokbroodje met filet americain en avocado met tomaat. Eerlijk is eerlijk: het liefst zou ik dit iedere dag eten als avondeten. Ik ben echt gek op brood, en dan vooral stokbrood.

plog01

Vrijdag plogde ik de hele dag en dat resultaat hebben jullie al op mijn blog kunnen zien! Ik mocht voorproeven voor Maastricht aan Tafel bij Restaurant Pakhoes, waar ik een kijkje in de keuken kreeg. Super leuk! De plog vind je hier. 

IMG_6186

Deze week ging ik twee keer uit eten, wat een luxe! Zaterdagavond reed ik naar Tilburg, want daar ging ik een hapje eten met mijn ouders en mijn zusje bij Eetbar De Wagon. Een restaurant in een oud treinstel. Wat súper leuk en origineel!

IMG_6188

Het eten was ook echt heel lekker! Als voorgerecht nam ik tonijn tataki.

IMG_6190

En als hoofdgerecht had ik geitenkaas kroketjes met risotto en rode biet. Super lekker gegeten en ook nog eens erg betaalbaar. Voor een 3-gangenmenu betaal je 30 euro.

IMG_6192

Daarna ging ik samen met mijn zusje naar Zer00’s Heroes in de 013 in Tilburg. Alleen maar hits uit de jaren 2000-2010, echt heel erg leuk!

IMG_6199

Om half 4 ’s nachts zaten we bij de McDonald’s. Moet kunnen toch? Lekker was het wel in ieder geval.

Zondag sliepen we uit, maakten we een katerontbijt (gebakken eieren!) en liepen we nog een rondje door Tilburg omdat het zulk mooi weer was. Daarna reed ik weer naar Maastricht en gingen mijn vriend op bezoek bij mijn schoonzusje. Daarna bleven we daar ook lasagne eten, lekker! ’s Avonds ploften we op de bank met een aflevering Black Mirror, zo’n leuke serie!

Deze week heb ik weer een heleboel te doen voor mijn freelanceklussen. Verder ga ik een dagje naar Rotterdam met Femke en komt er vrijdag én zaterdagavond bezoek!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 22 januari 2018 / 14:42

  Oeeeh leuk de Wagon! Daar wil ik ook zo graag eens gaan eten. Als je weer eens in de buurt van Tilburg bent, ga dan ook eens bij Lenartz in Oisterwijk eten. Super lekker en bijzonder eten ook voor een hele goede prijs. Wat moooi trouwens die natuurrijke omgeving vlakbij je huis, lijkt me heerlijk!

  • Tedje
   Auteur
   22 januari 2018 / 15:40

   Danjewel voor de tip, Simone, die ga ik onthouden! :-) En je moet echt eens naar De Wagon gaan, echt een aanrader!

 2. 22 januari 2018 / 19:18

  Ik heb vorige week ook een bootcamp gedaan en ik heb het geweten hoor, heel erg spierpijn haa

 3. 25 januari 2018 / 11:43

  Hoe ongelooflijk vet is eten in een oude treinwagon?! En € 30 voor een menu is echt niet duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *