Take a look at my life: Januari #3

Take a look at my life: Januari #3

 photo CollageImage3-1.png

En er is weer een week voorbij. Wat gaat de tijd toch snel! Het is hartje winter, maar dat is niet aan het weer te zien. Ik heb mijn VOGUE muts regelmatig op, maar eigenlijk is het veel te warm daarvoor. Mij hoor je niet klagen hoor, want ik vind kou en sneeuw maar niks, maar toch is het raar. Afgelopen week at ik weer een heleboel lekkers (oeps), ging ik wel sporten en werkte ik veel aan school.

Vorige week zaterdagavond nam ik mijn vriend mee uiteten. Gewoon, daarom! :) We gingen eten bij Bruxelles in Breda, mijn favoriete betaalbare eetcafé in Breda. Vooraf namen we knoflookstokbrood met kruidenkaas. Ik nam daarna een lekkere salade carpaccio (uiteraard) en mijn vriend nam de kipsaté.

Dag 11 van de #annesolveigphotochallenge op Instagram: What makes you smile. Le boyfriend natuurlijk! Ik zette deze collage in elkaar. De foto linksboven is gemaakt op een feestje van een vriendin van mij ene paar weken terug. Links onder op vakantie in Zuid-Frankrijk, rechtsboven op vakantie in Italië en de foto rechtsonder is gemaakt afgelopen Kerst.

 photo IMG_5762.jpg

Zondagmiddag lunch: clubsandwich! Een paar weken geleden schreef ik een artikel over hoe ik deze lekkere lunch bereid.

 photo IMG_5761.jpg

Zondag was blog en school dag. Ik maakte foto’s voor mijn blog, deed nog wat dingetjes voor school en keek een aflevering Once Upon a Time met mijn vriend. ’s Avonds was het helaas alweer tijd om hem naar het station te brengen. Stom!

Maandag was ik vrij van school, maar dat betekent niet dat ik niks te doen had die dag. Ik begon de dag met een tosti met Nutella en banaan. ’s Ochtends zag ik het 4 Simpele lunch/ontbijt ideeën artikel bij Teske en ik moest het meteen uitproberen. Waarom was ik zelf nog nooit op dat idee gekomen?
Ik verbeterde een artikel dat ik voor school schreef en maakte ik allerlei dingetjes af. De minor is namelijk bijna afgelopen! Verder blogde ik nog voor Teddlicious en keek ik een aflevering van The Vampire Diaries. Ik ben bijna door seizoen 3 heen. Wat vind ik het een leuke serie! Nooit gedacht dat ik een serie over vampiers leuk zou vinden.

’s Avonds weer voor de eerste keer in 2014 samen sporten met Julie! Ik had zelf afgelopen week al wat oefeningetjes gedaan met Blogilates, maar met z’n tweeën sporten is veel leuker dan alleen :)

Oh wauw! Dinsdag werd ik wakker en mijn dag kon niet beter beginnen. Ik zag namelijk dat ik 1000 volgers op Bloglovin’ had. Te gek! Onwijs bedankt allemaal! Er komt binnenkort een hele leuke winactie aan… Stay tuned!

Dag 14 van de Annesolveigphotochallenge: Handwriting. Ik vind deze quote van Winnie the Pooh altijd heel erg cute!

Dinsdag ging ik trouwens naar school, waar ik samen met Marisca een voortgangsgesprek had voor een opdracht waarbij we een communicatieplan moeten maken voor een bedrijf. Daarna kwamen de vormgevers van het Grafisch Lyceum uit Utrecht om de laatste dingen door te spreken voor ons magazine.

Het nieuwe album van Beyoncé staat op non stop. Favoriete nummers? Partition, Pretty Hurts, Grown Woman en XO. Ik kan niet wachten tot het concert in maart!!

 photo IMG_5805.jpg

Woensdagavond werd ik verrast door mijn zusje. Ik kwam binnen (rond etenstijd, want ik had de hele dag met Marisca aan een opdracht op school gewerkt) en ik moest meteen mijn handen voor mijn ogen doen. Ze had namelijk iets lekkers klaargemaakt. Ik was natuurlijk nieuwsgierig geworden toen ze dat zei. Eenmaal aan tafel mocht ik mijn ogen open doen en toen zag ik dit staan. YUM! Het was super goed gelukt, dus dit gaan we zeker vaker eten. We aten ook nog carpaccio vooraf. Wat een feestmaal!

Selfie o’clock tijdens de photochallenge van Anne Solveig op Instagram!

Best breakfast EVER! Pancakes are always a good idea :) Ik kreeg vragen op Instagram wat mijn geheime recept was.. Die heb ik niet! Deze komen namelijk gewoon van de Albert Heijn, ze zitten in een pakje! 40 seconden in de magnetron en je hebt een lekkere American Pancake.

Donderdag ging ik naar school en ’s avonds was het tijd voor mijn favoriete Nederlandse tv-programma: Wie is de Mol? Mijn mol op dit moment is Jan-Willem. Ik ben benieuwd of jullie WIDM ook volgen en wie jouw mol is!

Mini shoplog van de H&M! Ik bestelde twee dingetjes: een lekkere comfy blauwe trui en een leuke zwart witte blazer.

Super handig ding, deze externe oplader! Zorg dat ‘ie altijd vol is en je kunt je telefoon overal opladen waar je wil! Mijn iPhone 5 gaat namelijk heel snel leeg en soms ben ik niet in de buurt van stopcontacten, bijvoorbeeld als ik onderweg ben. En tsja, je wil toch nog een beetje kunnen Instagrammen enzo. ;)

Vrijdag heb ik een uur gewandeld met Julie en daarna hebben we lekker geluncht: rucola met geitenkaas, appel, ongezouten amandelen, tomaatjes en komkommer! Healthy food!

Om half 5 nam ik de bus naar Breda, om vervolgens de trein van 17.21 te nemen richting Eindhoven. Die had 10 minuten vertraging, omdat er iets kapot was aan de trein. Uiteindelijk ging ‘ie toch rijden, maar toen ging de trein weer stuk en zou hij stoppen bij Tilburg Universiteit, maar daar reed hij voorbij. Hij stopte op Tilburg Centraal en daar moesten we als haringen in een blik in de sprinter richting Eindhoven. Mijn vriend had daar op me gewacht, ik had inmiddels een half uur vertraging. Samen gingen we verder naar Maastricht.

 photo IMG_5852.jpg

Ik had inmiddels honger gekregen dus at ik mijn salade op die ik kocht bij de Albert Heijn. Deze is lekker!

’s Avonds keken we de film Smoorverliefd. Niet echt wat ik ervan had verwacht, maar alsnog vermakelijk. Zaterdag was deadline dag: er moesten allerlei opdrachten ingeleverd worden voor mijn minor. Ook gingen mijn vriend en ik nog een flink stuk wandelen.

Hoe was jullie week? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 19 januari 2014 / 07:42

  Leuke foto’s! Ik heb heerlijk eten voorbij zien komen :)

 2. 19 januari 2014 / 09:53

  Wat een leuke week! Dat jasje van de h&m is echt super tof! :)

 3. 19 januari 2014 / 09:54

  Oh wauw, dat H&M jasje is zo mooi! En wat lief dat je je vriend mee uiteten nam! Moet ik eigenlijk ook weer eens doen!

 4. 19 januari 2014 / 11:41

  Leuke foto’s, hm heerlijk al die salades haha!

 5. 19 januari 2014 / 11:49

  wauw die blazer! ik volg dit seizoen voor het eerst widm en mijn mol is Freek. Van al dat eten krijg ik honger, maar begrijp niks van die tosti nutella banaan… lijkt me werkelijk helemaal niks.

 6. 19 januari 2014 / 11:53

  Al dat eten ziet er heerlijk uit! Ik krijg er trek van

 7. 19 januari 2014 / 13:23

  Leuke foto’s! Hmmm al dat eten, de nutella banaan tosti klinkt heerlijk.
  Leuke collage samen met je vriend :)

 8. 19 januari 2014 / 13:40

  Klinkt leuk allemaal! Ik vind je handschrift heel mooi en superlief van je zusje dat ze had gekookt voor je.

 9. 19 januari 2014 / 17:36

  Yay!!! Gefeliciteerd met 1000 followers!! :D

 10. 19 januari 2014 / 17:58

  Leuke foto’s! En gefeliciteerd met je 1000 volgers! X

 11. 19 januari 2014 / 20:09

  Wat een toffe foto’s & gefeliciteerd met de volgers. :))

 12. 25 januari 2014 / 23:37

  Tof zwart-wit jasje! En zag dat je nu al op 1033 op Bloglovin zit, goed bezig joh! Geniet van je weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *