Take a look at my life: Januari #4

 photo TALAML4-5.jpg

Afgelopen week was ik druk met school, ging ik twee keer naar de sportschool en sneeuwde het! Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s?

Zaterdagavond: tapasavond met de familie.

 photo IMG_2451.jpg

Voordeel van tapas: er blijft altijd van alles over. Zondagavond aten we de restjes op! Yum yum yum!

De houten lettertjes die ik bestelde bij Vanmariel.nl, waar ik ook een blogpost over schreef.

 photo IMG_2460.jpg

Maandag kreeg ik mijn officiële beoordeling van mijn stage. Een 9! Wauw, wat een cijfer hè? Verder werkte ik maandag de hele dag aan school. Ik interviewde een aantal mensen en ik begon met het schrijven voor artikelen die ik in moet leveren voor het project ‘Europa’. Het laatste project voordat ik ga afstuderen! Het komt nu allemaal wel heel dichtbij…

Nieuw kettinkje van de H&M. De laatste tijd heb ik heel veel statement kettingen gedragen, maar nu vond ik het wel eens tijd voor een minimalistisch exemplaar.

Nog steeds blij met mijn banner boven mijn bed. :)

 photo IMG_2467.jpg

Dinsdag had ik een lange reis voor de boeg. Voor een reportage ging ik naar Heerlen, waar ik alles ging leren over Model European Parliament (MEP) Limburg. Joyce (van Prettybrilliant.nl) zit in het bestuur en nam me mee naar een middelbare school waar een voorronde werd gehouden. Omdat ik zo lang moest reizen, vond ik wel dat ik een Chai Tea Latte had verdiend, haha.

 photo IMG_2471.jpg

Selfie in de trein, hihi.

Doei lieve Joyce! Je was mijn reddende engel en held, haha!

 photo IMG_2478.jpg

Mijn pen lekte en het zat zelfs op mijn nagellak (?). Was er met geen mogelijkheid vanaf te krijgen.

 photo IMG_2481.jpg

Toen ik ‘s avonds thuis kwam, deed weer een lesje Functional Fitness. Dit keer samen met mijn zusje en met een vriendin. Whoop whoop!

 photo IMG_2495.jpg

Good morning! Een dagje werken aan school.

 photo IMG_2496.jpg

Ik bereidde mijn presentatie voor die ik donderdagavond moest houden voor tweedejaars deeltijdstudenten op mijn opleiding (journalistiek in Tilburg).

Heerlijke lunch: boterham met avocado met een snufje peper en zout.

Woensdag had ik echt een klunsdag. Het begon allemaal heel rustig en goed toen ik aan mijn reportage aan het werken was. Toen ik na de lunch foto’s wilde gaan maken van de Ciaté caviar nails, ging het mis. Ik was onhandig bezig met mijn camera, nagellakremover, mijn reflectiescherm, de nagellakpotjes.. En jawel, je voelt het al aankomen: op een gegeven moment was er nagellakremover all over the place. Mijn kamer ruikt er nog steeds naar. Maar het ergste? Mijn bril lag op mijn bureau (die moet ik ook gewoon terugstoppen in mijn brillenkoker), en die werd dus even mooi ondergedompeld in de essence nail polish remover met kokosgeur. Shit!! Ik had mijn camera in mijn handen, mijn nagels waren nat, overal lag nagellakremover. Geen handige actie. De schade aan mijn bril is wel te zien: de remover heeft als het ware stukjes montuur uitgewist waardoor er een witte waas daar is ontstaan. ‘Gelukkig’ zit het meeste bij een brillenpoot, dus die zie je niet zo goed.

 photo IMG_2492.jpg

Na het avondeten ging ik naar de sportschool voor een uurtje Zumba. Ik vulde mijn Body&Fit beker met water en ik ging bijna huppelend naar de sportschool. Ik had er zin in! Toen ik mijn schoenen aantrok, merkte ik dat er ineens heel veel water op de grond lag. Huh? Kwam dat uit mijn tas? Jawel! Op de een of andere manier was de dop van de fles opengegaan en de kleedkamer was veranderd in een babyzwembad. Ik liep met heel veel wc papier door de gangen van de sportschool (lekker gênant) om de boel droog te deppen. Oh ja, en mijn canvas tas was nat. Maar die drogen wel snel, dus dat scheelt. Maar jee, wat een onhandige actie weer.

 photo IMG_2491.jpg

Afgelopen week las ik Schrijven Kreng van Lisette Jonkman (binnenkort kun je een recensie op mijn blog en Adorable Books verwachten). Ik moest zo erg lachen om dit stukje. Wat een humor heeft Lisette toch.

 photo IMG_2493.jpg

Jippie! 1600 volgers op Instagram! Volg jij mij ook al? *klik*

 photo IMG_2503.jpg

Mijn zusje had nog een stuk pizza over die ze de vorige avond in een doggybag had meegekregen bij Happy Italy. Lekker!

 photo IMG_2510.jpg

‘s Avonds reed ik naar school om een presentatie te geven over mijn blog aan tweedejaars deeltijdstudenten. Er waren maar twee mensen (+ een docent), maar dat maakte het niet minder leuk om meer te vertellen over mijn blog!

 photo IMG_2511.jpg

En weer terugrijden naar huis. Hier moest ik wachten voor een rood verkeerslicht, don’t worry!

 photo IMG_2512.jpg

Toen ik thuis kwam, lagen er twee boeken op me te wachten die ik moet recenseren voor Adorable Books.

Vrijdagochtend keek ik Wie is de Mol? terug en werkte ik nog een beetje aan school en aan mijn blog. Daarna was het tijd om mijn koffer in te pakken. Ik ging namelijk weer naar Maastricht, waar mijn vriend woont.

Voor de tweede keer deze week een Chai Tea Latte. Zo lekker! En het was heel koud, dus een warm drankje kon ik wel gebruiken.

 photo IMG_2526.jpg

‘s Avonds keek ik met mijn vriend film op bed: Blood Diamond met Leonardo DiCaprio. Hele goede en ontroerende film. Aanrader!

Toen we zaterdagochtend wakker werden, was alles bedekt met een laag sneeuw. Dat had ik niet zien aankomen, haha!

 photo IMG_2532.jpg

We besloten maar van de gelegenheid gebruik te maken en maakten een lekkere sneeuwwandeling.

 photo IMG_2541.jpg

Glibberen door de sneeuw.

 photo IMG_2563.jpg

Natuurlijk moesten we een sneeuwballengevecht doen. Mijn vriend raakte me recht in mijn gezicht. Dankjewel. ;)

En we maakten een sneeuwpop!

‘s Avonds gingen we koken bij vrienden, gezellig!

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Share:

23 Reacties

 1. 25 januari 2015 / 09:22

  Wanneer er pen op je nagellak komt, is dat er inderdaad voor geen mogelijkheid af te krijgen, echt bizar!

 2. Jeanne
  25 januari 2015 / 10:28

  Gezellige week gehad ! Goed bezig

 3. 25 januari 2015 / 10:47

  Wat een grote sneeuwpop! Leuk :-) De tapas gerechtjes zien er ook heerlijk uit!

 4. 25 januari 2015 / 11:13

  Wat leuk dat je een presentatie mocht houden over je grote passie, bloggen!
  De sneeuw ziet er echt verrukkelijk uit, hier regent het alleen maar :(

  • 25 januari 2015 / 11:53

   Jaa was echt heel leuk om te doen!! Ah, zonde! De sneeuw is hier ook al weer aan het smelten hoor. En onze sneeuwpop is al omgevallen haha.

 5. 25 januari 2015 / 11:15

  Heerlijk, die foto’s in de sneeuw! En wat gaaf dat je een presentatie over je blog mocht geven :)

 6. 25 januari 2015 / 11:40

  Wat een leuke gezellige DIary weer!
  Wat tof van die presentatie zeg! En Chai tea latte is echt mijn all-time favorite!
  Liefs Lonneke

 7. 25 januari 2015 / 12:03

  Wow, wat een mooie ketting! En gefeliciteerd met je 9! :)

 8. 25 januari 2015 / 13:11

  Jaaa ik was zo blij met de sneeuw! Bij jullie lag er wel een stuk meer dan hier, haha!

 9. 25 januari 2015 / 13:31

  Wat een mooi subtiel kettinkje! Bij die foto vind ik je lipstick ook erg mooi van kleur. Welke is dat?

  • 25 januari 2015 / 14:18

   Thanks Annika! Dat is een Chubby Stick van Clinique in de kleur Chunky Cherry!

 10. 25 januari 2015 / 16:48

  Wat een mooi kettinkje zeg! En super leuk, die letterslinger!

 11. 25 januari 2015 / 17:28

  Dat kettinkje van de H&M heb ik ook pas gekocht. Met nog een paar andere minimalistische kettinkjes. Toch meer mijn ding dan die statement kettingen. Leuk overzicht verder. Vooral die foto met die sneeuwbal op je hoofd is erg grappig. ;)

 12. 25 januari 2015 / 18:54

  Oh wat een klunsdag. Zonde van je bril.
  En de geur van remover is ernstig. Ik wist trouwens niet dat er ook remover met kokosgeur is! Ik hou van kokos.
  Leuke foto’s weer, wat een plaatjes met sneeuw. Mooi om te zien!

 13. 25 januari 2015 / 23:16

  jum krijg echt honger van dat eten! leuke diary :)

 14. Leen
  30 januari 2015 / 15:23

  mooi kettingskje!! daar ga ik naar op zoek!!
  oh, en enig idee van welke winkel Joyce haar jas komt, zo mooi!!!???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *