Take a look at my life: Januari #4

teddlicious-talaml-jan-4

Afgelopen week was ik helaas niet meer in Parijs net als de week ervoor, maar was ik gewoon weer aan het werk! Kijk je mee naar wat ik gedaan heb? 

IMG_1446

Een nieuw boek binnen gekregen om te lezen voor de boekenblog Adorable Books.

IMG_1460

Zaterdagavond: ik zat weer klaar voor Wie is de Mol? Ik zit op dit moment voornamelijk op Rop en Klaas. En jullie?

IMG_1463

Zondag ging ik samen met mijn zusje, nichtjes en oom naar Scheveningen naar de musical Beauty & the Beast. Voordat we naar het theater gingen, liepen we nog even langs het strand.

IMG_1465

Hi AFAS Circustheater!

IMG_1466

De musical was zó leuk! Tien jaar geleden heb ik hem ook al gezien, maar hij blijft echt geweldig. Wisten jullie trouwens dat ik helemaal dol ben van musicals? Ik schreef er ooit een artikel over.

IMG_1483

Gezellige bloemen.

snapchat-teddlicious

Good morning! Op naar het werk! Afgelopen week heb ik bijna iedere ochtend mijn ruiten moeten krabben. Geen leuk werk als het -6 is. Wist je trouwens al dat je me kunt volgen op Snapchat (teddlicious)? Ik plaats iedere dag wel een paar foto’s of filmpjes :)

IMG_1493

@ work.

IMG_1494

IMG_1501

Dinsdagavond ging ik sushi eten met Femke bij Mo-Jo in Tilburg. Ik had haar nog nooit gezien, maar we hadden altijd wel contact via Twitter. Ik wist gewoon dat dit goed zou klikken en dat was ook zo! Het was zó gezellig!

IMG_1511

Woensdag werkte ik thuis. Best lekker om een keer thuis ongestoord door te kunnen werken, haha! ’s Middags maakte ik voor mezelf een master club sandwich. Binnenkort een receptje hiervan online! Mocht je niet kunnen wachten: hier nog een heerlijk recept van een club sandwich met avocado, kip en wasabimayonaise. ’s Avonds ging ik weer eens sporten, was veel te lang geleden. Oeps!

IMG_1519

Donderdag werkte ik weer op kantoor! Liters thee worden daar gedronken, haha!

IMG_1525

Donderdagavond had ik afgesproken met Julie in Breda.

IMG_1526

We spraken af bij ’t Hart van Breda, waar ze de lekkerste nacho’s ooit hebben.

IMG_1527

Pretty sky! Hier kan ik vrolijk van worden.

Oh yeah! Mijn vriend en ik boekten vrijdag een vakantie naar Tenerife! We gaan een weekje in april, zo lekker! Ik heb er nu al super veel zin in. <3 Deze foto is trouwens afgelopen zomer genomen tijdens onze vakantie in Griekenland.

IMG_1538

Vrijdagavond paste ik op bij mijn nichtjes. We keken Paddington, we stoeiden op bed en nadat ik ze helemaal had afgemat (haha) kroop ik op de bank. Ik keek een film op Netflix die niet zo leuk was (An Invisible Sign met Jessica Alba) en daarna keek ik een heleboel afleveringen van How I Met Your Mother waardoor ik nu ineens bij seizoen 4 ben aanbeland. Ondertussen kwam de kat gezellig bij me liggen.

IMG_1546

Zaterdag ging ik samen met mijn zusje naar Breda om wat te shoppen. Ik kocht een shirtje bij Maison Scotch in de uitverkoop en mijn zusje scoorde nieuwe zwarte Clarks. OMG! Ik wil ze nu ook…. Maar ik heb net een nieuwe camera gekocht (binnenkort meer hierover!) en een vakantie geboekt naar Tenerife, dus ik moet even op mijn centjes letten… We sloten de dag af bij A Cup of Cake. Als je in Breda bent, móet je hier een cupcake gaan eten. Zo lekker!

Op het moment dat ik dit schrijf is het alweer zaterdagavond en dat betekent: Wie is de Mol? Ik ben benieuwd wie er deze week uitvliegt…

Have a nice Sunday! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. chantal
  24 januari 2016 / 07:45

  Ik wil ook naar beauty and rhe beast, maar het is zo duur en voor mij 3 uur met het ov, dus het zit er denk ik niet in. Had je goede plekken?

  • Tedje
   Auteur
   24 januari 2016 / 13:13

   Ja, het is niet goedkoop inderdaad.. En helemaal als je ook nog met de trein moet! Wij hadden hele goede plekken, rij 10 in het midden!

 2. 24 januari 2016 / 09:13

  Wat grappig, ik heb afgelopen woensdag van precies dezelfde bomen een foto gemaakt op de Grote Markt haha.. Alleen iets dichterbij :-)! Sushi is altijd goed, nacho’s ook. Yummy!

 3. 24 januari 2016 / 09:29

  Yummm sushi! Wat heerlijk dat jullie een zon vakantie hebben geboekt, wordt vast heel fijn! Ben er zelf nog nooit geweest :)

  • Tedje
   Auteur
   24 januari 2016 / 13:14

   Ik ook niet, dus ik ben super benieuwd! Ja, echt heerlijk om eventjes helemaal weg te gaan! Kan echt niet wachten!

 4. 24 januari 2016 / 10:08

  Dat klinkt als een hele leuke week! Vooral als je een vakantie hebt geboekt ;) Alvast veel plezier! Scheveningen is zo mooi, ik wil er ook weer eens naartoe.
  Liefs

 5. 24 januari 2016 / 10:37

  Jaa ik zit ook op rop en klaas! Ben benieuwd! Vind cecile wel onwijs gaaf. Steekt wel gewoon de handen uit de mouwen in dr designer kleding haha! Oh en zo leuk dat je samen met Femke bent wezen eten. Had ook niet anders verwacht haha!

  • Tedje
   Auteur
   24 januari 2016 / 13:17

   Haha, ja daar moet ik ook altijd erg om lachen! Jaa, het was zo gezellig! <3

 6. 24 januari 2016 / 13:16

  Wie is de mol! I Love it, mijn verdachten zijn nu Annemieke en Marjolein. Lekker dat je nu kunt uitkijken naar een weekje vakantie!

 7. 24 januari 2016 / 14:15

  ohjaaa niet vergeten om wie is de mol te kijken, staat genoteerd :D ik twijfel tussen rop en marjolein!

  • Tedje
   Auteur
   25 januari 2016 / 11:22

   Oh, leuk dat je nog een aflevering te gaan hebt!

 8. 24 januari 2016 / 15:14

  Ah zo fijn dat je eindelijk je vakantie met Dion hebt geboekt, nice girl!

 9. 24 januari 2016 / 19:57

  Jaaaa, het was écht zo leuk! We gaan binnenkort weer een datum prikken hoor. Sushi + Tedje = BRILJANT idee. X

 10. 25 januari 2016 / 12:15

  Die vakantie is zeker iets leuks om naar uit te kijken zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *