Take a look at my life: Januari #4

talaml4

Een nieuwe week en dat betekent een nieuwe Take a look at my life! Afgelopen week ging ik lunchen en wandelen met een vriendin en ging ik samen met mijn vriend naar The Lion King in Scheveningen! Kijk je mee naar wat ik nog meer heb gedaan? 

talaml12

Zondag had ik de ultieme relaxdag samen met mijn vriend. We keken heel wat afleveringen Dexter en ’s avonds maakten we nacho’s. Lekker!

IMG_8829

Maandag was ik bij de lancering van de nieuwe Chapeau Magazine. Wat is ‘ie mooi geworden! Ik schrijf de beautyblogs voor hun website :-)

IMG_8830

Zo gezellig: bloemen in huis!

talaml13

Voor het sporten maakte ik een lichte maaltijd: rijst met kipkerrie en doperwten. Lekker! Ik ging deze week voor de tweede keer bootcampen en ik vind het echt heel leuk! // Morning, brekkie time! Ik at kwark met een banaan en een beetje honing. En natuurlijk heel veel thee.

talaml14

Heel de ochtend gewerkt, tijd om boodschappen te doen! // Ik wilde een lege kaart pakken bij de Albert Heijn, blijkt ‘ie al bijna half vol te zijn! Chill!

IMG_8846

Even een korte break van werk: lezen in de vensterbank in het zonnetje. Heerlijk!

talaml15

Work work work! // Tijd om mijn kwasten eens in bad te doen. Dat was echt veel te lang geleden, oeps! Echt zo’n klusje dat ik steeds uitstel, terwijl het helemaal niet zoveel werk is.

IMG_8857

Donderdag maakte ik een lekker lange wandeling met Nadine door Maastricht.

IMG_8883

Daarna lunchten we bij Harvey. Ik nam carpaccio (het zal weer eens niet) en Nadine nam de club sandwich!

IMG_8865

Oeh, love this wall! <3

talaml16

Ik kreeg een leuk pakketje met chocolade binnen van Chove, yum! // En ik ontving twee mooie lipsticks van The Body Shop. Die zien jullie nog wel voorbij komen :-)

IMG_8888

Zaterdag gingen mijn vriend en ik naar Den Haag, want ’s avonds gingen we naar The Lion King in Scheveningen! Dat was een cadeau van mijn vriend voor mijn verjaardag <3 We lunchten eerst bij een vriendin die ik Den Haag woont en daarna slenterden we nog wat door de stad. Het was super mooi weer!

IMG_8889

We dronken warme chocolademelk bij Youghurt Barn.

IMG_8905

En daarna reden we door naar Scheveningen. Pretty!

IMG_8906

We aten wat aan de boulevard en daarna was het tijd voor de musical. In 2004 heb ik The Lion King al in Nederland gezien, dus ik was heel benieuwd hoe hij nu was. En oh wauw, wat heb ik weer genoten! Het was zó leuk en mooi, echt een topavond!

Na afloop reden we naar mijn ouders in Brabant en sliepen we daar. Zondag gingen we nog even op bezoek bij mijn opa en oma en daarna reden we terug naar Maastricht. Toen we thuiskwamen moesten er nog boodschappen gedaan worden! ’s Avonds keken we de film Girl on the Train.

Fijne week! 

Liefs,
Tedje

Psst. Volg je me al op InstagramFacebookTwitter?

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 23 januari 2017 / 10:02

  Wat ontzettend fijn dat je The Lion King gezien hebt! Ik wou zou graag gaan in NYC, maar degelijke tickets kostten $ 300 per persoon… :-/ Dat vond ik toch echt te veel van het goede – al deed het pijn toen we voorbij het Minskoff Theatre wandelden. Harvey ziet er een gezellig plekje uit!

 2. 23 januari 2017 / 10:50

  Wat heb je een fijne week gehad! Kwasten wassen is bij mij ook altijd een klusje wat ik ontzettend lang uitstel en als ik het dan eindelijk heb gedaan neem ik mij voor om het vaker te doen.. Wat dan vervolgens natuurlijk weer veel te lang duurt haha.

  • Tedje
   Auteur
   23 januari 2017 / 11:24

   Haha, bij mij precies hetzelfde!! ;-)

 3. 23 januari 2017 / 11:00

  Ohh, ik was helemaal vergeten dat je nu in Maastricht zit! Leuk :) Die warme choco ziet er lekker uit, ik vind m op die manier altijd zó veel lekkerder dan wanneer ze gewone chocomel opwarmen!

  • Tedje
   Auteur
   23 januari 2017 / 11:24

   Haha ja, voor mij is het soms ook nog even wennen! De choco was inderdaad erg lekker!

 4. 23 januari 2017 / 11:14

  Wat een fijne week. Ahh kwasten wassen stel ik ook altijd uit en als ik dan klaar ben denk ik altijd waarom doe ik dit niet eerder, want het is zo gedaan haha. Ik ga over een tijdje naar The Lion King, heb daar nu al zin in!

  • Tedje
   Auteur
   23 januari 2017 / 11:24

   Dat heb ik dus ook altijd! Zoveel werk is het helemaal niet… Oh wat leuk, alvast heel veel plezier!

 5. 23 januari 2017 / 11:55

  Wat ziet Harvey er leuk uit zeg! Ik ben twee weken geleden ook naar The Lion King geweest en het was echt zo gaaf, ze hadden het zo mooi gemaakt! Den Haag is ook een heerlijke stad hè, ik heb het geluk dat mijn vriendje er woont! Malou x

  • Tedje
   Auteur
   25 januari 2017 / 11:14

   Ah, wat gaaf dat je ook bent geweest!! En leuk dat je vriendje in Den Haag woont, mooie stad!

 6. 23 januari 2017 / 13:30

  Wat een gezellige foto’s! Leuk dat je weer naar The Lion King bent geweest. :)

 7. 23 januari 2017 / 13:39

  Harvey ziet er heel tof uit, die moet ik onthouden voor mijn volgende bezoekje aan Maastricht! En wat tof dat je de beautyblogs schrijft voor Chapeau, ziet er gaaf uit!

 8. 23 januari 2017 / 15:31

  Ik ben twee weken geleden ook in Scheveningen geweest en het is echt leuk daar! En Den Haag ook, ik was daar nog nooit geweest haha

  • Tedje
   Auteur
   25 januari 2017 / 11:15

   Het zijn allebei inderdaad super leuke steden! :-)

 9. 23 januari 2017 / 16:01

  Nacho’s lekker! ik heb die pas ook gemaakt. Ik wil ook graag naar de Lion King, lijkt me erg mooi

 10. 23 januari 2017 / 20:15

  Die hotspot in Maastricht ziet er heel tof uit!

 11. 23 januari 2017 / 20:15

  Nu heb ik echt zoooveel trek in carpaccio, hahah!

 12. 24 januari 2017 / 21:32

  Wat een gezellige week! Heerlijk altijd jouw food-foto’s ❤️ Krijg er honger van Haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *