Take a look at my life: Januari #4

jan4

Afgelopen week had ik een event van Ben&Jerry’s, een fotoshoot voor een project waar jullie héél binnenkort meer over horen en ging ik een heerlijk rondje hardlopen. Kijk je mee naar mijn week? IMG_6204

Ik begon de week met een interview in een winkel in Maastricht. Interviewen vind ik een van de leukste dingen om te doen van mijn werk!

IMG_6241

Tijd om boodschappen te doen! Ik doe het liefst boodschappen te voet.

IMG_6240

Dinsdag ging ik koffie drinken met Demy bij KOFFIE in Maastricht. Kijk deze perfecte cappuccino’s!

IMG_6233

Dinsdagavond: tijd om te bootcampen!

IMG_6205

Even de stad in. Zelfs op een regenachtige dag is Maastricht mooi!

IMG_6213

Ik haalde een cappuccino on the go bij Boekhandel Dominicanen. Achterin zit namelijk een Coffeelovers!

IMG_6209

Ook even snuffelen tussen alle boeken.

IMG_6215

Niet heel fotogeniek, wel heel lekker: curry van BLIK met naanbrood en komkommer tomaat en feta.

plog8

Donderdag ging ik naar het event van Ben&Jerry’s met Femke. Ik heb die hele dag geplogd, dus mocht je dat artikel hebben gemist, klik hier.

IMG_6243

Nog een maaltje dat niet zo fotogeniek is, wel heel lekker: een sushi plate! Een variatie op de sushibowl, maar dan met kip. Het paste niet in een schaaltje, vandaar dat ik alles maar op een bord deed, haha!

IMG_6314

Zaterdag was het super mooi weer, tijd om een rondje hard te lopen.

IMG_6318

Ik belandde weer bij dit mooie stukje natuur.

IMG_6332

Uiteindelijk liep ik 5 kilometer in 38 minuten, niet verkeerd! Ik heb veel gewandeld tussendoor, dat wel. Als je mij al langer volgt, weet je dat ik een aantal jaar geleden fanatiek heb hardgelopen en ook een paar wedstrijden heb gedaan. Verder dan 5 kilometer kom ik niet echt, dus ik vond dit een goede uitslag! Mijn record is 5 kilometer in een half uur, dus die 38 minuten waren echt niet zo verkeerd… Mijn doel is toch wel om die 5K onder het half uur te lopen, en dan het liefst rond de 25 minuten. Ik denk dat ik het wel kan, maar tijdens het rennen denk ik altijd: ik kan niet meer, nu moet ik echt even lopen, terwijl je echt over dat punt heen moet.

IMG_6313

’s Avonds kwamen Danique en Thijs op bezoek voor een gezellige spelletjesavond. We deden 30 Seconds!

Zaterdag was poetsdag en ’s avonds kwamen er weer vrienden op bezoek voor spelletjes. We deden Who’s the Dude, zo’n grappig spel!

IMG_6360

Zondag was ik de hele dag aan het werk bij Femke. We hadden een fotoshoot en werkten onze ideeën uit voor het project waar ik het nu al een tijdje over heb. Maar heel binnenkort (lees: deze week!) gaan we eindelijk vertellen waar we mee bezig zijn, dus stay tuned!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

4 Reacties

  1. 29 januari 2018 / 14:37

    Ben zo benieuwd naar het project van jou en Femke woeeee!

  2. 29 januari 2018 / 20:50

    jeeej wat ben je goed bezig met sporten :) Die 5km onder het half uur gaat je vast lukken!

  3. 30 januari 2018 / 09:26

    Leuke foto’s! Ik krijg spontaan zin in een cappuccino :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *