Take a look at my life: Januari #4

Take a look at my life: Januari #4

 photo CollageImage4-1.png

De maand januari is alweer bijna voorbij en het heeft nog niet echt gesneeuwd. Mij hoor je niet klagen hoor, maar toch is het raar. Afgelopen week was een fijne week. Ik kreeg te horen dat ik mijn minor bedrijfsjournalistiek heb gehaald en ik deed leuke dingen voor mijn blog.

 photo IMG_5859.jpg

Een weekendje in Maastricht bij mijn vriend. Zaterdag maakten we een wandeling, daar was het perfect weer voor.

 photo IMG_5864.jpg

Specialiteit van mijn schoonvader: wafels. Yum!

Wat hou ik van mijn fluffy sokken! Als ik mijn UGG’s niet aanheb in huis, draag ik lekkere fluffy socks.

De Glossybox kwam binnen! Ik kon hem zondag pas bekijken, want ik was een weekend in Maastricht geweest. Zondag ging ik trouwens al vroeg weg uit Maastricht (lees: 8 uur ’s ochtends de trein) samen met mijn vriend. Hij had dienst in het ziekenhuis en ik besloot om er maar gewoon mee op te staan. Helaas hadden we een uur (!!) vertraging. Vrijdag ook al een half uur. Wat een ellende toch altijd met de trein. Gelukkig waren we samen en dat maakte het een stuk gezelliger.

Teddlicious in actie! De inhoud van de Glossybox hebben jullie inmiddels kunnen zien. Jeetje wat zijn alle foto’s donker.. Komt omdat het zulk treurig weer is buiten.

 photo IMG_5882.jpg

Ik testte meteen dit spookmasker uit die inde Glossybox zat. Helaas begon hij te prikken en te jeuken, omdat er parfum in zat. Het was wel een lekker koud masker!

 photo IMG_5899.jpg

Jullie konden deze week al zien dat ik creatief bezig ben geweest met kaarsen en nagellak. Ik heb een aantal sleutels aan mijn sleutelbos hangen en het gebeurt nog al eens dat ik steeds de verkeerde sleutel pak. Dat kan nu niet meer! Ik heb één sleutel namelijk gelakt met blauwe nagellak. Handig en ziet er ook nog eens super leuk uit.

Zondagavond betekent movie night samen met mijn zusje. We keken About Time, een super leuke film. Aanrader!

Maandag ging ik naar het Fashionchick Bloggerscafé in Amsterdam in het NRC Restaurant. Er werden lezingen gegeven van Monique van Loon (van mijn favoriete food website Culy.nl), Yvonne van Yvestown en Anouk van Creators of Desire. Niet iedereen kon naar binnen, wat ontzettend jammer was. Een beetje slecht georganiseerd.

 photo IMG_5901.jpg

Bij aankomst kregen we een Bailey’s Chocolate. Yummie!

Ik ging samen met Judith van Myownvogueworld, Anne van Annesolveig en Nicole van Cocogold. Wat een lieve meiden! Ik wilde eigenlijk terug gaan met de Fyra (hij heet tegenwoordig Intercity Direct..), maar die reed weer eens niet natuurlijk. Dus ging ik samen met Judith terug via Utrecht, ook gezellig! Op de Dam maakten we nog even gauw een kiekje.

Dinsdag ging ik naar school om een promotiefilmpje op te nemen voor ons magazine. ’s Avonds was het tijd om bij te kletsen onder het genot van een grote mok thee en chocolade met vriendinnetje Diede. Die had ik alweer veel te lang niet meer gezien!

Onderweg naar de bus om naar school te gaan liep ik over de markt en kocht ik een verse, warme stroopwafel. Oh wat zijn die lekker!

Woensdag ging ik weer naar school, want ik had een eindgesprek voor mijn minor bedrijfsjournalistiek. En ik heb goed nieuws, want ik heb hem gehaald! Het certificaat wordt volgende week uitgereikt. Ik ben super blij!

 photo IMG_5942.jpg

Na het gesprek monteerden we het filmpje en toen ik thuis kwam had ik ontzettend veel honger. Toen lagen er al pizza’s in de oven op mij te wachten, lekker!!

Donderdag was ik vrij van school. ’s Ochtends lezen in bed, uitgebreid ontbijten en niet al te veel doen. Ik haalde mijn zusje op van school met de auto en ik werkte nog wat aan mijn blog. Verder keek ik de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars. Wat is het allemaal weer spannend!

 photo IMG_5957.jpg

Tijd voor nieuwe nagellak! Dit is 34 walk of fame van Essence en de glitterlak is Ziggy van Urban Decay.

’s Avonds was het tijd voor het wekelijkse sporttafereel met Julie. We eindigden met een rondje boksen. My god, dat is heftig!! Ik voelde meteen dat ik enorm veel spierpijn zou krijgen de volgende dag.

Wat ik vrijdag deed konden jullie gisteren zien, in mijn eerste Plog!

 photo IMG_6027.jpg

Zaterdag had ik een fotografie workshop bij Patty van Pretty Beauty Land. Samen met haar vriend, die fotograaf is, organiseerden zij een speciale workshop voor bloggers. Super leerzaam! Ik heb mijn spiegelreflex al een hele tijd, maar ik had niet het idee dat ik het maximale eruit haalde.

Ik wilde eigenlijk met de trein naar Den Bosch gaan, maar er was weer eens een of andere storing. Gelukkig kon ik de auto pakken, ideaal!

 photo IMG_6029.jpg

We werden verwelkomd met thee, roze koeken en snoepjes. Lekker! De workshop was ontzettend leerzaam en ook gezellig. Ik ga nog een aparte blogpost hierover maken!

Zaterdagavond ging ik samen met mijn vriend naar The Wolf of Wallstreet in de bioscoop. Ik had al zoveel goeds over de film gehoord!

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 26 januari 2014 / 08:17

  Haha dat masker! Jammer dat hij prikte. En wat grappig gedaan met die sleutel! En wat leuk dat je een workshop hebt gedaan in fotografie, ik ben benieuwd naar het artikel hierover.

 2. 26 januari 2014 / 09:31

  Veel leuke foto’s! En wat leuk dat je bokst! Dat heb ik ook gedaan, maar ben er nu mee gestopt.

 3. 26 januari 2014 / 10:45

  Leuke foto’s! Inderdaad slecht geregeld van dat bloggers event met die lezingen.
  Hmmm die stroopwafel en pizza’s. Yum!

 4. 26 januari 2014 / 12:04

  Slim idee van die sleutels! Dat ga ik ook doen!

 5. 26 januari 2014 / 12:18

  Pizzaaa :D Haha, leuke diary! Volgens mij zou een eigen autootje echt ideaal zijn voor jou, de trein is in theorie leuk maar die vertraging telkens… Ugh. Die NOTD met Ziggy is trouwens echt super nice!

  • Tedje
   Auteur
   26 januari 2014 / 12:23

   Haha dat heb je goed in de gaten, Hester! Helaas is een eigen auto (+ benzine) onwijs duur. Ik kan nu nog gratis met mijn studenten OV!

 6. 26 januari 2014 / 12:27

  Oh ik wil ook nog zo graag servies van blond!

 7. 26 januari 2014 / 12:33

  Mooie foto’s, het masker is wel erg grappig en leuke dingen heb je allemaal gedaan. Nog van harte gefeliciteerd dat je het certificaat hebt behaald, super goed.
  Groetjes Irene.

 8. 26 januari 2014 / 12:56

  Leuke foto’s! Oh, marktstroopwafels zijn goddelijk! Ik vind het nog steeds jammer dat die kraam erbij ons niet meer staat…

 9. 26 januari 2014 / 12:57

  Leuke foto’s! En die pizza ziet er heerlijk uit!

 10. 26 januari 2014 / 13:27

  Wat een leuk idee om je sleutels te ‘verven’ met nagellak.

 11. 26 januari 2014 / 13:58

  Leuke foto’s. Wat grappig dat je je sleutel hebt gelakt met nagellak. Super handig idee. Fijne zondag!
  Xx

 12. 26 januari 2014 / 14:40

  Warme stroopwafels zijn zooo heerlijk en dan vooral ook die bakken met kruimels met stroop erover :)

 13. 26 januari 2014 / 15:23

  Ah, wat leuk dat ze zo hun best hadden gedaan bij die workshop fotografie! Ziet er gezellig uit met al die thee en koek, hihi. Ik vind dit soort artikelen altijd leuk, vervelen nooit!

 14. 26 januari 2014 / 19:06

  Ik heb dat ook met mijn sleutels gedaan haha, super handig én ik pak nooit meer de verkeerde! Leuke foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *