Take a look at my life: Juli #1

Take a look at my life: Juli #1

 photo CollageImage1-7.png

Ik kan het nu ook eindelijk zeggen: ik heb vakantie! We hebben ons buitenland project met een acht afgesloten en ook mijn assessment is achter de rug! Ik heb een drukke, maar hele leuke week achter de rug gehad. Kijken jullie mee? En bereid je vooral voor op veel eetfoto’s. Oeps, daar gaat m’n #fitforsummer! 

Nagels gelakt met een prachtig holografisch lakje van de Hema. Hij blijft ook nog eens goed zitten trouwens.

Vorige week donderdag ging ik eten met vriendinnen van de middelbare school. We proberen het diner maandelijks te doen. Altijd leuk om weer bij te kletsen en te kijken hoe het met iedereen gaat.

Nu ik weer in Nederland ben kan ik weer lekker gevarieerd ontbijten. Kwark met aardbeien, banaan en cruesli, lekker!

Vrijdag gingen we (de 4 op reis/Cyprus/Paphos crew) lekker lunchen in Tilburg omdat we een acht hadden gehaald voor ons buitenlandproject! Deze lekkere lunch hadden we wel verdiend. ’s Avonds had ik een feestje van mijn vriendinnetje die afgestudeerd is van de Pabo! Me so proud!

Ooh, wat is het een plaatje! De Céline bag van Mynewbag.nl. Ik zie altijd een gezichtje in de tas door die rits en twee ogen erboven, haha!

Hele leuke toilettas ontvangen van Oriflame gevuld met allemaal producten. Hier kunnen jullie binnenkort reviews van verwachten!

Zaterdagavond lekker uiteten met mijn schoonfamilie omdat mijn schoonouders 25 jaar getrouwd waren. Als voorgerecht (ja, I know, wanneer kies ik eens wat anders?) carpaccio en als hoofdgerecht slibtongetjes.

 photo IMG_2507.jpg

Mooi uitzicht aan het water bij het restaurant waar we gegeten hadden.

Mijn nagels weer vers gelakt met Sharon’s Heart van Sinful Colors. Dit lakje kocht ik vorig jaar in Frankrijk en ik vind hem nog steeds super mooi!

Maandag ging ik een dagje naar Den Bosch met mijn zusje voor haar verjaardag. We aten (natuurlijk) een Bossche Bol en we liepen wat door de stad.

We sloten de dag af bij La Cubanita, mijn favoriete tapasrestaurant. Deze restaurantjes zitten verspreid door heel Nederland! Je kunt hier van maandag t/m donderdag onbeperkt tapas eten voor €17,50 per persoon en dat is je geld dubbel en dwars waard. My oh my wat hebben wij weer lekker gegeten!

Toen ik maandag thuis kwam lag er een envelopje op mij te wachten: het sponsor armbandje van Annemerel. Ze gaat de marathon in New York lopen voor Dance 4 Life en voor een paar euro heb ik haar gesponsord door dit armbandje te kopen.

 photo IMG_2587.jpg

Aan de slag met dit horrorapparaat van Remington. Binnenkort een how to voor de eerste keer epileren!!

Dinsdag was het eindelijk tijd om mijn lieve collega’s van Adorable Books weer eens te zien (behalve Danique V.. Mimimi!). Deze keer hadden we afgesproken in Breda, lekker dichtbij voor mij! ’s Middags slenterden we wat door de stad en kocht ik nog een paar dingetjes, en ’s avonds was het tijd voor SUSHI! Dit was alweer veel te lang geleden voor mij (lees: begin mei) en oh oh oh ik kan er geen genoeg van krijgen. We aten onze buikjes vol en bestelden teveel sushi en teveel fruit. Maar we hebben het allemaal op. Heerlijk!

Nog een leuke pic van ons! We hebben heel veel lol gehad tijdens deze fotoshoot. Ik zal jullie de details besparen, je had er denk ik bij moeten zijn ;)

Woensdag had ik mijn assessment. Ik moest een presentatie geven over mezelf en wat ik de afgelopen twee jaar heb geleerd op mijn opleiding journalistiek. Ik liet mijn blog natuurlijk ook even in mijn presentatie voorbij flitsen. Voordat ik in de auto stapte (ja!! Ik ging een keer met de auto naar school, heel chill), at ik nog even deze lekkernij: Amerikaanse pancakes met aardbeien.

Haha, aan mijn blije hoofd kunnen jullie het vast zien: ik heb mijn assessment gehaald en daarmee ook alle studiepunten van dit jaar in de wacht gesleept. Vorig jaar ook al in een keer mijn P, goed bezig! Op naar het derde jaar :)

Yeeeahhh eindelijk beginnen in Verkikkerd van Lisette Jonkman. Als ik het boek uit heb, kunnen jullie uiteraard een recensie verwachten op Adorable Books!

Donderdag ging ik samen met Nadia naar de Hema persdag in Amsterdam. Een verslagje hebben jullie al kunnen lezen!

 photo IMG_2641.jpg

Op de terugweg met de pont naar Amsterdam Centraal. Lekker met onze haren in de wind, haha!

Ik had nog even tijd om langs Starbucks te lopen (meestal moet ik sprinten naar de Fyra die twee minuten later vertrekt), dus bestelde ik een Frappuccino Caramel.

 photo IMG_2643.jpg

Mijn naam schrijven blijft moeilijk: dit keer schreven ze Tetje. Tsja, kan ook natuurlijk..

 photo IMG_2650.jpg

Een hele tijd geleden bestelde ik met een paar meiden bij E.L.F. (Eyes Lips Face) en ik kreeg eindelijk de bestelling binnen. Binnenkort kunnen jullie een review verwachten!

Vrijdagmiddag mocht ik bij de diploma uitreiking van een vriendin zijn. Ze is afgestudeerd voor de pabo en ik ben zo trots!!

Vrijdagavond vierde ik mijn verjaardag voor vrienden en familie. Ik ben eigenlijk pas 23 juli jarig, maar dan ben ik zelf op vakantie. Het was een super gezellige avond met lekkere taart, hapjes, drankjes en natuurlijk heel veel gezelligheid van alle mensen die waren gekomen!

Jup, de broeken met print trend heeft mij ook bereikt. Ik kocht deze broek bij de Only. Hij zit echt heerlijk! Perfect voor een lazy sunday of voor een reis in het vliegtuig of de auto. Natuurlijk ook gewoon prima te dragen op straat!

Van mijn vriend kreeg ik alvast een vervroegd verjaardagscadeau: Daisy van Marc Jacobs. Deze geur wilde ik al zo lang hebben! Hmm hij ruikt echt heerlijk. Vinden jullie het leuk om er een review van te zien?

Pioenrozen zijn echt mijn lievelingsbloemen, zo mooi!

Zaterdag was een rustig dagje. Lekker buiten gezeten, nog wat taart op die van vrijdag over was en ’s avonds lekker een filmpje gekeken met mijn vriend. Dat was lang geleden, we hadden het de afgelopen weken zo druk in het weekend met feestjes en verplichtingen. Ook leuk, maar een avondje op de bank is toch ook wel erg lekker :)

Hebben jullie ook lekker vakantie?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 7 juli 2013 / 08:07

  Wat een leuke foto’s! Mmm ik ben dol op tapas bij la cubanita maar ook tegen sushi zal ik nooit nee zeggen! Mmm

 2. 7 juli 2013 / 09:09

  Hele leuke foto’s zeg! Ik ben ook dol op Tapas en een Bossche Bol gaat er ook wel in. Vorige week sushi gehad maar dat moet ik misschien nog leren eten ;-).

 3. 7 juli 2013 / 10:36

  Jij hebt echt een super week gehad zeg! Leuk om te zien. En wat goed van je cijfers, daar mag je echt mega trots op zijn! Een bossche bol is moeilijk om te eten toch? Dat zegt iedereen tenminste altijd :) Ook leuk dat je je verjaardag al gevierd hebt, ziet er gezellig uit.

  • Tedje
   Auteur
   7 juli 2013 / 12:22

   Wat een lieve comment Karlijn :) Dankjewel! Ja een Bossche bol is moeilijk om te eten, daarom krijg je er meestal ook een mesje en een vorkje bij! :)

 4. 7 juli 2013 / 13:37

  Leuk overzichtje, volgens mij heb je een fijne week gehad! Lekker (veel) eten en wat goed van je cijfer/presentatie! Sharon’s Heart van Sinful Colors is trouwens wel heeel mooi.

 5. 7 juli 2013 / 18:29

  Veel foto’s, leuk om te zien! Weer lekker veel eten en je nagels zijn echt mooi gelakt steeds :)

 6. 7 juli 2013 / 19:54

  Wat een leuke diary, ziet er erg geslaagd uit! Wat een heerlijke foodfoto’s!

 7. Fred
  8 juli 2013 / 06:16

  Wat een Teddlicious leven heb je toch! kijk maar uit met al die sushi, dat je er geen spleetogen van krijgt.

 8. 8 juli 2013 / 20:20

  Duidelijk een heerlijke week achter de rug! Dat geurtje is echt lekker he? De mijne is helaas alweer op, dus binnenkort even kijken voor een leuke aanbieding hiervan.

 9. 10 juli 2013 / 21:18

  carpaccio ziet er altijd zo lekker uit, maar ik vind het niet zo heel erg lekker smaken haha

 10. 17 juli 2013 / 02:59

  Leuke foto’s zeg!! :) Lekker vrolijk!
  En jaa Daisy, die heb ik pas ook gekocht! <3 love it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *