Take a look at my life: Juli #1

 photo TALAMLjuli1.jpg

Jaa! Ik heb vakantie! Of ja, nog niet officieel, maar ik hoef niet meer naar school. Ik moet alleen nog een betoog inleveren en dan kan ik genieten van mijn vrije dagen. Afgelopen week stond in het teken van de laatste dingen afronden voor school.

Vorig weekend lekker veel afleveringen van Orange is the new black gekeken samen met mijn vriend. Ik hou echt van deze serie en ik wil niet dat ‘ie is afgelopen! We zijn nu bij aflevering 11 van seizoen 2, dus nog maar een paar afleveringen te gaan. Ik ben zo blij dat er een seizoen 3 in de maak is! Can’t wait!

Mijn maandag begon weer lekker vroeg (lees: 6 uur) om vanuit Maastricht naar school in Tilburg te reizen. Maandag ontdekte ik dat mijn geliefde rode trolley kapot is! Mijn wieltjes liepen al een hele tijd niet lekker, maar nu is er gewoon een wieltje vanaf gevallen. Daarom ging het misschien zo stroef allemaal. Oeps….. ;)

 photo IMG_9143.jpg

’s Middags ging ik kijken bij Bullie, de nieuwe puppy van vriendinnetje Julie. Wat een kleintje is het nog! Het is trouwens een Franse bulldog.

Breda, you’re so pretty! :)

’s Avonds werkte ik nog wat aan mijn blog en aan school. Ik vind schrijven het allerleukste dat er is, maar het schrijven van een betoog is toch niet zo aan mij besteed geloof ik…

Gelukkig kwam mijn zusje me verlossen.. We gingen film kijken! Het werd What Happens in Vegas (die ik al te vaak heb gezien, maar hij blijft leuk!). De avond werd nog leuker, want: SNACKTIME! Dit is mijn favoriete snack van de laatste tijd. Nacho’s uit de oven met als dip roomkaas gemengd met salsa saus en Sweet chili saus mango en ananas. Heerlijk!

 photo IMG_9162.jpg

Ontbijtje op dinsdagochtend.

 photo IMG_9179.jpg

Dinsdag was ik vrij, jippie! Ik had wel een hele to-do lijst voor mezelf gemaakt met op nummer 1, jawel, mijn betoog. De eerste versie heb ik afgekregen! Nu ik dit schrijf, heb ik zo goed als alle punten afgewerkt van mijn to do list. Fijn gevoel altijd, vinden jullie ook niet?

 photo IMG_9178.jpg

’s Middags nog een lekkere snack. Ik hou van watermeloen!!

Ik kreeg mijn album binnen dat ik bij Webprint mocht bestellen. Op Instagram gaf ik alvast een sneak peek. Misschien dat jullie een aantal bloggers herkennen ;) Inmiddels staat de review van het album al op mijn blog.

’s Avonds ging ik hardlopen samen met vriendinnetje Aileen. Zij loopt al jaren intensief hard, dus ik vreesde er wel een beetje voor… Gelukkig ging het super goed! Sterker nog, ik liep mijn snelste rondje ooit! 5K in 31 minuten :) Wel met twee keer wandelen tussendoor, maar dat geeft niet. Het ging echt lekker! Zo fijn om met iemand samen te lopen die je kan motiveren.

Woensdag: powerontbijtje! Ik had die dag eindgesprek op school voor ons laatste project. We hebben een 8 gekregen, jippie!

 photo IMG_9202.jpg

Uit school lekker naar het terras in Tilburg met meiden van school. Zo gezellig!

 photo IMG_9203.jpg

Vervolgens verplaatsten we ons naar Mojo waar we heerlijk sushi hebben gegeten! Dat was weer veel te lang geleden! Het was echt ontzettend gezellig, we hebben zo veel gelachen!

Donderdag had ik mijn laatste tentamen op school. Het zou ontzettend warm worden die dag, dus ik vond het tijd om mijn maxirok van Loavies uit de kast te trekken. Ik vond het wel een beetje spannend :) Hihi! Gelukkig heb ik veel complimentjes gekregen over mijn outfit, yay!

 photo IMG_9215.jpg

Mijn tentamen was goed gegaan, yes! Op de terugweg naar huis moest ik nog even wachten op de bus en ik besloot een Festini perenijsje te halen. My favorite. Daar had ik de hele dag al zin in!

Het was inderdaad heerlijk weer donderdag, echt zomer! Ik installeerde me de rest van de middag onder de parasol met mijn laptop. Alvast een beetje vooruit gewerkt voor mijn blog :)

 photo IMG_9224.jpg

Vrijdagochtend pakte ik mijn koffer in voor weer een weekendje Maastricht. Ook haalde ik een kaartje voor de Efteling, waar ik maandag samen met Lizzy van Ourfavourites naartoe ga. Zin in!!

 photo IMG_9227.jpg

Vrijdag had ik ’s middags eindpresentaties op school. We hadden al een 8 gekregen voor ons project, maar we moesten ook nog een presentatie geven. Die ging goed! Een ander groepje meiden werkten samen met BN De Stem en hebben hun project gedaan over bloggers. Ze hadden mij ook geïnterviewd en ik verscheen in hun powerpoint :) Het was trouwens bloedheet in de collegezaal, pfoe!

 photo IMG_9228.jpg

Na de eindpresentatie vond er nog een borrel plaats op school. Daarna stapte ik de trein in richting Maastricht. Het was inmiddels etenstijd, dus ik at een salade in de trein. Mijn vriend haalde me op van het station.

Onderweg lekker lezen op mijn e-reader in The Fault In Our Stars van John Green.

’s Avonds hebben we een super gezellige avond gehad bij Timo en Nadine. We hebben heel de avond lekker buiten gezeten en we hebben ontzettend veel gelachen! Zaterdag sliepen we lekker uit en keken we een aflevering van Orange is the new black tijdens het ontbijt. Perfect Saturdaymorning zou ik zeggen! Daarna werkte ik nog aan mijn blog.

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. Nienke
  6 juli 2014 / 08:45

  Wat een leuke week heb je gehad! Ik zit op de middelbare school, en heb nu eigenlijk al vakantie (alleen nog boeken inleveren en rapport ophalen), en ben met school donderdag naar de Efteling gegaan. Was toen druk, maar wel erg gezellig. Veel plezier in de Efteling, en in de rest van je week!

 2. Wendy (B)
  6 juli 2014 / 09:46

  Zo een leuke foto van Bullie :D

 3. Joyce
  6 juli 2014 / 12:13

  Leuk om weer te zien :)

 4. 6 juli 2014 / 13:03

  Leuke week! Je outfit met de rok staat je echt heel mooi! Die sushi ziet er ook heerlijk uit moet ik zeggen.

 5. 6 juli 2014 / 13:21

  Leuke foto’s en aghwww Bullie is zo schattig

 6. 6 juli 2014 / 19:15

  Wat een schattig hondje! En OITNB is inderdaad heel leuk. Ik ga straks ook weer kijken!

 7. 6 juli 2014 / 19:29

  Leuk om te zien! Ik wil binnenkort ook graag naar de Efteling

 8. 6 juli 2014 / 22:13

  Die rok is echt cool! Gezellige week en lekkere foodfoto’s. Ik ben morgen trouwens ook in de Efteling haha (met 55 andere klasgenootjes, dus als je last van ons hebt… Sorry)! Zou echt leuk zijn als ik jullie tegenkwam :D

 9. 7 juli 2014 / 10:21

  Hey, ik heb een vraagje.
  Hoe download jij je boeken op je e reader?
  X

 10. Marijke
  8 juli 2014 / 14:01

  Zou ik mogen vragen waar jij The fault in our stars gekocht/gedownload op je e-reader? Ik zou hem zelf ook graag op mijn e-reader willen lezen, maar op bol kan ik hem niet vinden.
  Veel plezier nog deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *