Take a look at my life – Juli #1

tedje-blog-teddlicious

Oh, hi! Toen was het ineens juli! Ik schreef al over de plannen die ik deze maand heb, maar laten we eerst kijken wat ik afgelopen week allemaal deed. Ik was helaas ziek, maar ik ging ook een weekendje naar Maastricht! 

IMG_5011

Ik probeerde voor het eerst chocolade van Johnny Doodle. Ik nam de Fudge & Brownie variant. Ik vond hem lekker, maar niet super speciaal ofzo! De verpakking ziet er in ieder geval wel echt méga leuk uit.

IMG_5012

Foto’s maken voor het Lifestylelou Shop artikel! Ik bestelde leuke kaartjes en een heel gaaf notitieblok.

diary-1

Ik maakte zoete aardappel frietjes met gevulde courgettes. OMG. Waarom had ik dit nog nooit eerder gemaakt? Het was echt súper lekker! Als ik het nog eens ga maken, maak ik er zeker een recept artikel van! // Ik had mijn pak (inclusief hakken!) weer eens uit de kast gehaald. Note to self: dit pak veel vaker dragen. Mocht je me trouwens willen volgen op Snapchat, mijn gebruikersnaam is teddlicious. Als je dit op je smartphone leest, kun je hier klikken om me te volgen.

IMG_5027

Samen met mijn ouders en mijn vriend gingen we uiteten bij Zout & Citroen in Oosterhout. Ik ben hier al eens vaker geweest en dat is echt een restaurant waar je heel goed en bijzonder kunt eten. Voor bijzondere gelegenheden, en dat was dit ook! Daar vertel ik jullie later nog wel meer over ;-) Dit waren trouwens bonbons van witte chocolade met asperges erin. Die groene bolletjes is de uitvoering van de Caesar salade. Super bijzonder en heel erg lekker.

IMG_5030

Oesters!

IMG_5031

Steak tartare. Yum, hier kun je me ’s nachts voor wakker maken!

IMG_5041

Het toetje was ook echt super lekker! In totaal kregen we drie gangen met daartussen steeds een of twee kleine gerechtjes. Yum!

IMG_5050

Maandagavond ging ik wandelen met mijn vriend in de polder. Altijd fijn.

diary-2

Super mooie zonsondergang. // De rest van de week gebeurde er vrij weinig. Dinsdagavond werd ik namelijk super ziek! Flauwvallen, overgeven, alles erop en eraan. Ik heb veel geslapen en vrijdag voelde ik me gelukkig weer wat beter en werkte ik vanuit bed.

IMG_5144

Het weekend spendeerde ik in Maastricht samen met een vriendin! Jullie weten dat ik regelmatig in deze stad kom, omdat mijn vriend er woont. Maar als toerist had ik de stad eigenlijk nog nooit verkend! Daar moest verandering in komen. Een artikel met tips kunnen jullie gauw verwachten.

IMG_5157

We mochten overnachten in Haas op het Vrijthof voor Travelvalley (waar ik werk). Een prachtig hotel aan het Vrijthof waar we ons uitstekend hebben vermaakt! En kijk die prachtige Eames Lounge Chair… Mag ik hem mee naar huis nemen, please? Meer foto’s kunnen jullie in een apart Maastricht artikel verwachten!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 5 juli 2016 / 08:17

  Wat leuk dat je Maastricht nu ook als toerist bent gaan verkennen. Ik ben erg benieuwd naar je artikel over Maastricht :-)!

  • Tedje
   Auteur
   5 juli 2016 / 15:31

   Ik hoop dat ik die deze week nog online kan zetten! :-)

 2. 5 juli 2016 / 08:37

  Leuke foto’s! Zout&Citroen, ik rijd er vaak langs en dan denk ik: ‘Hier wil ik een keer gaan eten’. Ziet er allemaal zo lekker uit :)

  • Tedje
   Auteur
   5 juli 2016 / 15:31

   Ja, het is écht een aanrader. Zo bijzonder en speciaal!! Een keer goed sparen en genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *