Take a look at my life: Juli #2

Take a look at my life: Juli #2

 photo CollageImage2-5.png

Woohoo, it’s summer time! Eindelijk is het ook zomer in ons kikkerlandje, en dat werd tijd ook! Het is immers zonde om alleen mijn nieuwe korte broekjes en hemdjes te dragen als ik op vakantie ga, toch?  In het begin van de week was het echt prachtig weer. De zon liet zich aan het eind van de week (helaas) niet meer zoveel zien. Kijken jullie mee naar wat ik de afgelopen week heb gedaan? 

Zondag was een lekker relax dagje. ’s Middags hadden we een afscheidsfeestje van een vriendin die voor vijf maanden naar Zuid-Afrika vertrekt om daar te studeren en ’s avonds ging de barbecue aan, oh oh zo lekker! Ik ging pas rond half 2 slapen want ik kon het nieuwe boek Verkikkerd van Lisette Jonkman niet wegleggen, wat een heerlijk boek is dat! Maandag was het weer prachtig weer en daar genoot ik lekker van. Bloggen in onder de parasol met Ice Tea Green erbij.

’s Avonds was het tijd om de laatste twee afleveringen van Pretty Little Liars te kijken. Oh oh oh wat is het weer spannend! Dit is echt mijn lievelingsserie.

Felle lipjes met de Lip Impact Crayon van Oriflame in de kleur Striking Rose.

Ook dinsdag werkte ik hard aan mijn blog. Er moet immers vooruit geschreven worden voor als ik op vakantie ga! Ik maakte deze gradient/ombre nails met een nieuw lief kleurtje van W.I.C. by Herôme en een ouder lakje van Catrice. Een how to zien jullie binnenkort op Teddlicious!

Dinsdagavond lekker chillen op het terras met lieve vriendin Julie. We moesten weer hoognodig blijkletsen! :)

Salad for lunch! Ik maakte een salade met geitenkaas, tomaat, bacon en druiven en sla wraps met kip. Yummie! En natuurlijk een kop groene thee. Smullen maar!

Woensdagavond movienight met mama: P.S. I Love You. Mijn lievelingsfilm en hij is zo zielig. Tissues zijn niet overbodig. Heb je hem nog nooit gezien? Shame on you! 

Deze foto is genomen door paparazzi Esmay vorige week bij het Hema event. Klik hier om het verslag van die dag te lezen!

Meest gelikete foto van afgelopen week en wel te begrijpen ook. Liefde voor mijn nieuwe mintgroene All Stars!

 photo IMG_2725.jpg

Donderdag ging ik naar het persevent van Dove Go Fresh waar je hier al een verslag van hebt kunnen lezen. Het event vond plaats in Zandvoort in een strandpaviljoen, ontzettend leuk!

 photo IMG_2728.jpg

De tafel was erg leuk gedekt in strandstijl met schelpjes en zeesterren.

 photo IMG_2732.jpg

De lunch! Heerlijke ciabattabroodjes met zalm en een lekkere salade met ham, parmezaanse kaas, noten en rucola.

Twee nieuwe producten van Dove! Binnenkort kunnen jullie reviews hierover verwachten. De douchegel (rechts) kun je al vinden in de winkels, op de nourishing lotion moet je nog even wachten! Die ligt over ongeveer twee weken in de winkel.

 photo IMG_2733.jpg

Doei Zandvoort!

Ik moest overstappen op Amsterdam Centraal en ik had net mijn aansluiting gemist en ik kwam per ongeluk (NOT!) langs Starbucks. Yes, they did it again. De volgende keer zeg ik gewoon Lisa of desnoods Henk. Zo.

Donderdagavond ging ik met mijn ouders even naar de Makro. Vroeger vond ik het echt geweldig om mee te gaan, maar nu stiekem eigenlijk nog steeds. Wanden vol met allerlei lekkers in grootverpakkingen. Wie wil dat nou niet?

Daar scoorde ik dit leuke notitieboekje voor een paar euro. Altijd leuk!

Donderdag betekent throwback thursday tijd! Ik postte deze foto van mezelf op Instagram. Deze foto is in 2010 gemaakt op mijn middelbare school. Ik had muziek als eindexamenvak en ik zong regelmatig voor groot publiek. Hier had ik zelfs een solo te pakken!

Vrijdag ging ik met mijn moeder even de stad in. We hebben flink gebruik gemaakt van de sale, want ik heb weer wat leuke dingetjes gescoord! Een zwarte jeans van Supertrash, een neon roze jeans van Cambio, een lekkere trui van Maison Scotch en nog een leuk strandjurkje.

Zaterdag ochtend: pancakes for breakfast met lekkere aardbeitjes. Smullen!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. nadine
  14 juli 2013 / 07:45

  Waaaw die roze nagels zijn echt mooi!!

 2. 14 juli 2013 / 08:05

  Oeh ben erg benieuwd hoe de aankoopjes eruit zien! Leuke diary :)

 3. 14 juli 2013 / 09:18

  P.S. I Love You, elke keer weer huilen. hihi Leuke foto’s!

 4. 14 juli 2013 / 09:42

  Ps. I love you is ook mijn favoriete film, de enige film die ik graag vaker kijk:)
  Verder mooie aankoopjes!

 5. Jeanne
  14 juli 2013 / 10:46

  Je hebt een gezellig en druk weekje gehad,

 6. 14 juli 2013 / 10:58

  Leuke foto’s weer. Wat zien je nagels er mooi uit! En je all stars hebben een mooie kleur zeg. Die heb ik nog nooit gezien. Zo’n persevereer lijkt me leuk om mee te maken. Makro heeft leukespulletjes he? Ik ga ook graag mee. Fijne dag nog!

 7. 14 juli 2013 / 11:49

  Wauw! Dat ombre effect op je nagels is mooi!
  Ik vind je mintkleurige gympjes ook erg leuk!
  Yummeh pancakes!

 8. 14 juli 2013 / 13:39

  Die ombre nail art is gaaf! Ik ben dol op ombre dus ik kijk uit naar je tutorial :D En je mintgroene All-Stars zijn ook geweldig! Ik loop al jaren in All-Stars rond en het blijven voor mij toch de meest comfortabele schoenen!

 9. 14 juli 2013 / 13:56

  Leuke foto’s! P.S. I Love You is inderdaad een tranentrekker.

 10. 14 juli 2013 / 16:01

  salade met ham, parmezaanse kaas, noten en rucola klinkt super lekker! Leuke foto`s trouwens

 11. 14 juli 2013 / 18:35

  Leuk overzicht! En die salade heb ik even genoteerd, ziet er heerlijk uit!

 12. 14 juli 2013 / 21:20

  Oeh oeps ik heb P.S. I Love You nog nooit gezien! Verder weer erg leuke foto’s, fijne week weer volgende week!

 13. 15 juli 2013 / 20:23

  Je nagels zijn zoo gaaf! En het is trouwens heel begrijpelijk dat je verslaafd bent aan PLL, het is ook echt een leuk serie! Liefs

 14. 15 juli 2013 / 21:40

  Ah leuk die felroze broek :) je nagels vind ik ook erg leuk gemaakt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *