Take a look at my life: Juli #2

 photo TALAML2-1.jpg

Jaa het is vakantie! Afgelopen week had ik een leuke week. Ik ging onder andere naar de Efteling met Lizzy en ik ging naar Den Haag met mijn lieve Adorable Books collega’s. Kijk je mee naar mijn week? 

Zaterdagavond keken we voetbal bij vrienden. In de rust lieten we een wensballon op. Guess what? It worked! We wonnen met de penalty’s. Spannend was het he?

Jaaaa gewonnen!!!!

 photo IMG_9250.jpg

Zondagochtend had ik het goede voornemen om te gaan rennen. Super goed natuurlijk, dus ik ging van start. Na iets meer dan een kilometer heb ik mijn vriend opgebeld of hij me wilde komen halen. Ik moest echt gaan zitten, omdat ik het idee had dat ik flauw ging vallen. Not good. Ik had van tevoren wel gewoon gegeten. Het was ontzettend warm en benauwd, dus ik denk dat het daaraan heeft gelegen.

Zondagmiddag gingen mijn vriend en ik even de stad in (Maastricht). Lekker shoppen en een ijsje eten bij Frozz :)

Maandag ging ik naar de Efteling samen met Lizzy. Een verslag van die dag heb je afgelopen woensdag al kunnen lezen in mijn Efteling plog!

 photo IMG_9336.jpg

Dinsdag ging ik naar de musical kijken op mijn oude basisschool. Mijn moeder geeft les in groep 8 en ik vind het altijd leuk om te zien wat ze nu weer in elkaar heeft gezet ;) Ze deden de TV-kantine, erg leuk!

 photo IMG_9352.jpg

Hmm, heerlijk avondeten! Wraps met humous, sla, komkommer, paprika, tomaat en een kipcorn. Super makkelijk en snel om te maken en zo lekker!

OMG. Beste toetje EVER! We aten wraps en we hadden er nog een paar over. Nutella en aardbeien erop en een klein beetje suiker er overheen. Super slecht, maar o zo yummy!

 photo IMG_9355.jpg

’s Avonds keken mijn zusje en ik Step Up 2 The Streets. Step Up films blijven altijd leuk.

Woensdag ging ik een middagje naar Den Haag met mijn Adorable Books collega’s. De plog van die dag heb je al kunnen zien op mijn blog!

 photo IMG_9415.jpg

Samen met Danique V. bleef ik bij Yara slapen. Dit was ons ontbijt de volgende ochtend! Griekse yoghurt met een beetje cruesli en aardbeien. En natuurlijk een lekkere kop thee!

 photo IMG_9416.jpg

Na het ontbijt ging ik weer naar huis. Het was ineens warm geworden! In tegenstelling tot woensdag, want toen was het fris en regende het de hele dag.

 photo IMG_9417.jpg

Hoi Den Haag Hollands Spoor.

 photo IMG_9418.jpg

Wachten op de trein. Ik vind het een mooi station!

En weer in de trein terug naar Breda! Ik had nog wat tijd over op Den Haag Hollands Spoor en er stond niemand bij Starbucks, dus ik nam nog een Chai Tea Latte mee!

Donderdagmiddag werkte ik aan mijn blog en deed ik wat dingen voor de belasting. Moet ook gebeuren!

 photo IMG_9425.jpg

’s Avonds aten we meloen met ham als voorgerecht. YUM! Daarna keken mijn zusje en ik Harry Potter en de Orde van de Feniks. Love Harry Potter :)

Vrijdagochtend ontbijt! De aardbeien waren echt ongelofelijk lekker! Yummie!

Mijn nagels gelakt met Barry M Papaya en als accentnagel Catrice Makes Me Smile.

 photo IMG_9432.jpg

Vrijdagmiddag kreeg mijn kamer een schoonmaakbeurt. Dat was hoog nodig.. Oeps! In een lade vond ik mijn ’telefoon geschiedenis’. Leuk om te bewaren! Ik had een Nokia (waarvan ik de naam niet meer weet), Samsung Lady Phone, Sony Ericsson S500i, Samsung (waarvan ik de naam ook niet meer weet) en een Blackberry Bold. Nu heb ik een iPhone 5.

 photo IMG_9438.jpg

Vrijdagavond haalde ik mijn vriend op in Breda. Een bliksembezoek, want zaterdagmiddag ging hij alweer weg :(

Nieuw leesvoer voor het weekend. De eerste ELLE met Hilmar Mulder als hoofdredacteur! Zaterdagmiddag bracht ik mijn vriend alweer naar het station, mimimi! De rest van de middag werkte ik vooruit voor mijn blog.

 

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 13 juli 2014 / 06:30

  Lekker al die foodfoto’s! Grappig dat je een kipcorn op de wrap deed, haha ^_^

 2. 13 juli 2014 / 09:36

  Wat een leuke foto’s weer! Wrap met nutella = to die for <3 Wat balen dat het hardlopen niet wilde lukken, goed dat je naar je lichaam hebt geluisterd! Ik merk dat ik ook moeite heb hoor; ging van de week 10 kilometer proberen en ik moest ook echt na 3 kilometer een halve kilometer lopen omdat het zó benauwd was!

 3. 13 juli 2014 / 10:52

  Ik vond het zo leuk dat jullie er waren, was gezellie ♥

 4. 13 juli 2014 / 16:00

  Veel leuke foto’s! Gelukkig kon je vriend je opkomen halen tijdens het hardlopen, wel super vervelend en een beetje eng altijd. Kan best door de warmte komen, het is ook zo benauwd. Bij mij komt het meestal door een tekort aan suikers…

  • Tedje
   Auteur
   13 juli 2014 / 17:38

   Pfff ja het kwam omdat het zo benauwd was :(

 5. Wendy (B)
  13 juli 2014 / 19:45

  Die tweede telefoon van links heb ik ook gehad :D

 6. 15 juli 2014 / 09:46

  Gaaf, die telefoons op een rijtje. Er is best veel verandert in al die jaren hé. En nu heb ik zin in een wrap met chocolade ;-)

 7. Kim
  15 juli 2014 / 19:10

  Ik woon in Geleen dat is vlak bij Maastricht daar heb je de coolcat daar koop ik altijd me kleren en ik vind dat een leuke stad omdat ik daar best wel vaak kom ik heb een iPhone 4s ik ga sparen voor de iPhone 5s de 6 vind ik niet zo mooi daarna daar ik voor de MacBook air misschien vraag ik de MacBook air voor me verjaardag
  Woon jij kort bij Limburg of woon je erin.
  Xxx kim

  • Kim
   15 juli 2014 / 19:16

   En ik heb afgelopen donderdag ook de tv kantine de musical gemaakt ik had geen rol ik zong mee maar dat was een hele leuke musical nu ga ik naar de vakantie 6 of 7 weken dan zit ik op de middelbare de graafhuyn college 1 klas bb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *