Take a look at my life: Juli #2

take-a-look-atmy-life

Hi iedereen! Het is zondag en dat betekent dat er weer een foto-overzicht van afgelopen week online staat! Kijk je mee naar wat ik afgelopen week deed? 

IMG_5185

Afgelopen week gebeurde er niet heel veel spannends. Ik werkte de hele week op kantoor!

IMG_5173

’s Avonds wandelen in de polder met mijn vader, gezellig!

teddlicious-4

Deze foto kwam voorbij in mijn Timehop afgelopen week. Wauw, wat vliegt de tijd! En Lizzy, ik ben zo trots op jou! // Outfit of the day.

IMG_5174

Dit boek kwam binnen voor Adorable Books. Ik ben heel benieuwd!

teddlicious=5

Donderdag ging ik na een maand weer eens naar de sportschool. Veel te lang geleden, I know, maar vorige week en de week daarvoor was ik twee dagen ziek en ik had gewoon geen zin. Kan wel eens gebeuren, toch? Ik voelde me trouwens super goed nadat ik weer was geweest! Nu weer volhouden! // OMG. Dit is niet goed voor mij. Op de redactie ontvingen we een doos Tony’s Chocolonely… Zó lekker!

Mocht je me trouwens willen volgen op Snapchat, dat kan via teddlicious!

IMG_5220

Nom nom nom!

IMG_5193

Oh jee, nog meer chocolade…. Maar pindarotjes zijn zo lekker!

IMG_5222

Vrijdagavond ging ik samen met mijn zusje en mijn nichtjes naar het pannenkoekenhuis. Mijn nichtjes leefden zich helemaal uit in de speeltuin en mijn zusje en ik moesten natuurlijk ook nog even schommelen en trampoline springen… Haha! Ik had trouwens een pannenkoek met geitenkaas, spek, noten en honing!

IMG_5234

Oeh, mooie vloer in het pannenkoekenhuis! <3

Morgen (vandaag voor jullie) ga ik waarschijnlijk rustig aan doen, omdat ik een housewarming heb van vriendinnen in Amsterdam, waar we ook op stap gaan! Lang geleden dat ik ben wezen stappen, dus daar heb ik zin in!

Fijn weekend!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 10 juli 2016 / 09:06

  Die Tony’s smaak is wel echt favoriet! Heerlijk weekje :)

 2. 10 juli 2016 / 09:35

  Wat een fijne week. Die doos met chocolade had ik op Snapchat al voorbij zien komen, not good.. maar zoooo lekker! Veel plezier vandaag :-)!

 3. 10 juli 2016 / 15:12

  Haha, dat sporten ken ik zo. Leuke weekoverzicht! :)

 4. 12 juli 2016 / 10:58

  Zin in chocolade en aardbeien! En ik denk dat ik al meer dan een jaar niet meer gaan sporten ben… 🙊

 5. 12 juli 2016 / 16:47

  Potverdorie die REPEN CHOCOLADE NIET NORMAAL haha ernstig en ernaast dan een sportieve foto dat maakt het extra leuk haha

  • Tedje
   Auteur
   12 juli 2016 / 16:50

   HAHAHA, ik heb echt hardop moeten lachen om je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *