Take a look at my life: Juli #2

TALAML2

Soms staat je agenda bomvol leuke dingen, afgelopen week was dat eens niet het geval. Mijn week bestond uit heel veel werken, sporten en Netflix. Kijk je mee naar mijn week? 

FullSizeRender 3

Vorig weekend keek ik de laatste aflevering van Pretty Little Liars. Een einde van een tijdperk! Mixed feelings, want aan de ene kant is het toch jammer dat het nu helemaal is afgelopen (ik kijk deze serie al vanaf het begin en ben zowat opgegroeid met deze meiden), maar aan de andere kant was ik er ook helemaal klaar mee. Mijn mening zette ik op papier voor Adorable Books. Het artikel kun je hier lezen.

IMG_2140

Maandagochtend fris beginnen met een zelfgemaakte smoothie!

IMG_2154

Boodschappen doen en een bij de bloemist rondneuzen!

IMG_2160

Afgelopen week was niet een hele boeiende week qua leuke dingen en afspraken. Ik werkte overdag op mijn kantoor (drukke week!) en ’s avonds ging ik sporten of lag ik op de bank Netflix te kijken. Tsja, soms is het gewoon niet heel spannend. Mijn nieuwe lievelingssnack is trouwens de popcorn van Propercorn, en dan vooral Sweet & Salty. Oeh, echt zo lekker!

IMG_2133

Woensdag maakte ik een wandeling tussen het werken door. Maastricht blijft toch wel heel erg mooi…

IMG_2134

Maar daarna weer > back to business.

IMG_2118

Woensdagavond maakte ik een wandeling met mijn vriend.

IMG_2158

Ik maakte zoete aardappelsoep als avondeten. Ideaal met een stokbroodje en capresesalade erbij. Lekker!

IMG_2137

Donderdagavond was mijn vriend er niet, dus had ik tijd om Suits te bingewatchen!

IMG_2176

Ik had de hele week nog geen afspraken buiten de deur gehad en ik merkte dat ik me thuis niet goed kon concentreren. Daarom heb ik vrijdag de hele dag bij Bagels & Beans gewerkt. Als lunch nam ik de bagel met kip en avocado.

IMG_2192

Weekend! Ik heb afgelopen week echt heel weinig foto’s gemaakt, maar dat komt omdat ik gewoon heel veel heb gewerkt en dus achter mijn laptop zat. Tsja, dat is niet zo spannend om steeds foto’s van te maken ;-) Zaterdag kwamen mijn zusje en haar vriend een dagje naar Maastricht. We maakten een stadswandeling en gingen eten bij Jack’s White, erg lekker!

IMG_2197

Zondag reden mijn vriend op en neer naar Brabant voor een feestje van een vriendin!

Hoe was jouw week? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 10 juli 2017 / 09:55

  Oeh al dat lekkere eten. Als je hard gewerkt hebt heb je wel een wat lekkers en een goede serie verdient.

 2. 10 juli 2017 / 09:56

  Wat een heerlijke week! Ik had ook hele gemengde gevoelens over PLL.. het is wel goed dat het afgelopen is denk ik. En ik wil zo graag Propercorn eens proberen, heb er al veel goede dingen over gehoord!

  • Tedje
   Auteur
   11 juli 2017 / 09:37

   Ja, ik denk dat het goed is dat ze er een einde aan hebben gebreid. Anders was het echt een eindeloos verhaal geweest! En over de popcorn: moet je echt doen. Is super lekker!

 3. 11 juli 2017 / 08:09

  Ook wel eens relaxt, zo’n rustigere week. Kun je daarna weer extra genieten als hij vol leuke dingen zit!

 4. 12 juli 2017 / 14:13

  Wat ziet die bagel er lekker uit! Goh, ik werd behoorlijk boos van de laatste aflevering van PLL. Zo’n overhaast en random einde. Heb ik daarvoor 160 afleveringen gekeken?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *