Take a look at my life: Juli #3

 photo TALAML3-1.jpg

Whoop whoop! Ook het zomerweer in Nederland is gearriveerd! Ik heb lekker vakantie gevierd afgelopen week. Kijken jullie mee?

Vorige week zaterdag ging ik chique uiteten samen met mijn ouders en mijn zusje. Even gauw een outfit of the day: hemdje is van Ambika, broek van Zara, high heels van Unisa en mijn ketting is van House of Lou.

Even serieus. Ik heb nog nooit zo lekker gegeten. We hadden allerlei kleine gerechtjes en het smaakte allemaal zo lekker! Een echte smaaksensatie.

Zaterdagavond heb ik nog de eerste helft van de wedstrijd Brazilië – Nederland gezien, maar in de rust ben ik naar bed gegaan. Nog een paar hoofdstukken lezen uit The Fault In Our Stars. Zondagmorgen las ik het boek uit en my oh my wat heb ik gehuild. Wat een prachtig boek. Inmiddels hebben jullie de recensie al kunnen lezen op mijn blog.

Zondagochtend was het tijd voor weer een poging tot hardlopen. Jullie hebben in mijn vorige TALAML artikel kunnen lezen dat het de laatste keer niet zo goed ging, maar nu ging ik er weer met volle moed tegenaan. Ik ging niet voor de 5K, maar ik maakte mijn rondje iets korter. 3,5K in iets meer dan 20 minuten. Prima, zeker als je bekijkt dat het de vorige keer zo slecht ging! Na het rennen even water bijvullen uit deze leuke beker van de Body en Fit shop. Ik droeg trouwens tijdens het hardlopen het armbandje van Annemerel (voor de mensen die zich het nog kunnen herinneren: als inzamelingsactie voor de marathon in New York verkocht Annemerel deze zelfgemaakte armbandjes, super leuk!) en die matchte goed bij mijn shirt en bij mijn schoenen.

Zondagmiddag werkte ik nog wat aan mijn blog (vooruitschrijven als een malle voor de vakantie!) en hielp ik mijn moeder met koken. ’s Avonds kwamen namelijk mijn oom, tante en mijn nichtjes eten. Na het eten ging ik aan de slag met loomen samen met mijn nichtje. Ze is pas 7, maar ze kan het al als een pro! Ze heeft het me uitgelegd en even later zaten we gezellig samen te loomen. Heel erg leuk om te doen en lekker ontspannend. En ook nog eens een leuk resultaat!

Maandagochtend had ik een tandartsafspraak gemaakt om 9 uur ’s ochtends. Lekker vroeg, maar dan had ik tenminste nog wel iets aan mijn dag!

 photo IMG_9506.jpg

Op de fiets naar de tandarts. Ik kreeg te horen dat ik twee kleine gaatjes had die gevuld moeten worden. Bah, balen zeg!

 photo IMG_9508.jpg

De zon ging ineens schijnen en dat betekent: Loavies maxiskirt time!! Het hemdje dat ik draag is van Superdry.

 photo IMG_9512.jpg

Mijn zusje vroeg of ik zin had om naar Breda te gaan om nog wat dingetjes te shoppen voor de vakantie. Oke! Spontane actie. Breda blijft een mooie stad, ook al zie ik het vaak niet eens meer omdat ik er zo vaak kom.

 photo IMG_9510.jpg

Ik scoorde dit jurkje van H&M voor een tientje! Lekker voor op het strand.

Daarna aten we nog een ijsje bij Frozz :)

Vriendinnetje Rinske loopt stage bij Kromkommer, een super tof bedrijf dat voedselverspilling tegengaat. Zij komen op voor kromme en gekke groenten. Ze bracht een tijdje geleden deze super leuke tas mee samen met een pak bietensoep. Mijn moeder en ik aten hem ’s avonds en hij was erg lekker! Heel puur. Op Instagram kreeg ik de tip om er nog groenten doorheen te doen en dat ga ik de volgende keer maar eens proberen!

 photo IMG_9522.jpg

Woensdagochtend: een ontbijtje en een heleboel dingen regelen voor mijn kamer in Utrecht.

’s Middags: sushi for lunch met vriendinnetje Diede! Lekkerrrr!

Daarna gingen we naar de bioscoop. Ik las aan het begin van de week het boek uit, waar je inmiddels al een recensie over hebt kunnen lezen. Ik was ontzettend benieuwd naar de film. Ik had er geen woorden voor, maar wel heel veel tranen. Wat een prachtige film.

Woensdag ben ik soort van vergeten om foto’s te maken, oeps! Mijn vader was jarig en ’s ochtends kwamen er wat familieleden op de koffie. Gezellig! Ik ging weer loomen met mijn nichtjes (jaa, ik heb de smaak te pakken!). ’s Middags ging ik samen met mijn moeder naar de stad, want ik ben bijna jarig! Ik wilde graag een nieuwe lens voor op mijn spiegelreflex en die kreeg ik van mijn ouders. Echt super lief! Ik koos voor de 1.8 50mm lens van Canon. Ik ga er lekker mee experimenteren, maar ik hoor van heel veel mensen dat ze er super tevreden over zijn. Ook kreeg ik een nieuwe trolley. Mijn oude, vertrouwde, rode koffertje is namelijk stuk gegaan. Balen!

’s Avonds reden we met het gezin naar mijn vriend (en schoonouders dus). Spullen droppen voor de vakantie en gezellig samen eten onder het genot van een roseetje.

Oh my! Wat werd ik verwend door Oriflame. Maar liefst 15 nieuwe nagellakjes, 6 lipproducten, 2 eyeliners en een mascara kwamen binnen. De kleuren zien er allemaal super mooi uit en jullie kunnen zeker een review verwachten van de producten.

 photo IMG_9545.jpg

Life of a beautyblogger: lipswatches maken!

Mijn favoriete fruit met het warme weer van de afgelopen dagen: watermeloen!

JAA! Ik heb een 50mm lens! Een vervroegd verjaardagscadeau, jippie! Deze stond al lang op mijn verlanglijstje :) Binnenkort dus foto’s met een nieuwe lens op mijn blog!

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. 20 juli 2014 / 08:44

  Wat een fijne en zomerse foto’s! Geniet van het mooie weer!

 2. 20 juli 2014 / 11:08

  Wat leuk een 50 mm lens! Ik heb zelf een 40 mm en ik gebruik hem bijna altijd voor m’n blog! Heerlijk eten ook allemaal van dat etentje, jum!

 3. 20 juli 2014 / 13:25

  Heerlijke foto’s. Breda is inderdaad een mooie stad, ik kom er graag! Fijne vakantie

 4. 20 juli 2014 / 17:03

  Wat een leuke zomerse foto’s. Breda is en blijft inderdaad een mooie stad. Wat heeft je nichtje een coole loom-box, ziet er echt professioneel uit!

 5. 20 juli 2014 / 17:48

  Heerlijke foto’s! Ik houd ook echt van Breda. Heerlijk sushi eten als lunch zeg.

 6. 20 juli 2014 / 18:58

  De 50mm is echt geweldig, ga je veel plezier van hebben! En TFIOS, man oh man, ik heb ook echt gehuild haha!

 7. 21 juli 2014 / 13:46

  Die twee jurkjes zijn echt superleuk! Vooral die korte zwarte

 8. 22 juli 2014 / 15:27

  De 50mm lens is zo fijn. Die lens zit bij mij het meeste op mijn camera. Veel plezier er van.

 9. Debora
  3 augustus 2014 / 10:50

  Kan het zijn dat ik je in de AH in Burgh zag lopen, of zeg ik nu iets heel geks? :)

  • 3 augustus 2014 / 11:43

   Hahaha jaa dat was ik denk ik! Ik was daar op vakantie :) Had naar me toe gekomen, vind ik leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.