Take a look at my life: Juli #3

TALAML3

Net als iedere week is het tijd om terug te blikken op wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week. Ik boekte een reisje naar Rome, werkte veel aan freelanceklussen en vroeg een nieuw paspoort aan. 

IMG_2205

Maandag, een nieuwe week! Tussen het werken door ga ik boodschappen doen.

IMG_2215

Ik maak foto’s voor een artikel op Teddlicious. Over mijn nieuwe hoesje met palmprint! Ik maak eigenlijk altijd foto’s in mijn vensterbank, maar als de zon schijnt moet ik even wachten. Dan krijg je harde schaduwen namelijk.

hoesje-telefoon-palm

Het eindresultaat van de foto!

FullSizeRender 7

Dinsdag maak ik wraps naar het recept van Lekker en Simpel. En inderdaad: ze waren lekker en ook simpel om te maken. Niet heel bijzonder, de volgende keer ga ik ermee experimenteren.

19933441_1394529367299527_8186114851932733440_n

Afgelopen week boekte ik ook samen met een vriendin 4 dagen Rome in september! Ik ben er nog nooit geweest, maar ik heb er nu al super veel zin in!

IMG_2226

Dinsdag werk ik een hele dag thuis en voel ik me behoorlijk futloos. Ik heb ook echt geen zin om te gaan sporten, maar ik ga toch. En wat blijkt? Beste keuze ooit, want het was een heerlijke training. Wel zwaar, maar ik voelde me daarna weer als herboren. Note to self: naast 1 keer bootcamp in de week meer gaan sporten.

IMG_2227

Woensdag rijd ik naar Brabant voor een afspraak. ’s Middags werk ik bij mijn ouders thuis en ik maak een foto van hun mooie pannenkoekenplant! Wij hebben er ook eentje, alleen ik ben bang dat die het niet lang meer gaat volhouden.

IMG_2235

’s Avonds spreek ik af met een vriendin die ik al veel te lang niet had gezien. Net als deze stad trouwens, hello Breda! Good to be back.

IMG_2233

We eten bij de Boterhal op de Grote Markt. Lekker!

FullSizeRender 5

Oeh, tegen deze lekkernij zeg ik geen nee! Ik hou van Nutella :-)

IMG_2219

Voora Adorable Books ontvang ik dit boek, Voor je weggaat. Wat een mooie cover!

IMG_2257

Donderdagochtend ging ik naar de kapper en daarna ging ik gelijk door om nieuwe pasfoto’s te laten maken. Er is trouwens echt heel veel afgeknipt, was weer eens nodig! De rest van de dag werkte ik aan mijn freelanceklussen en ’s avonds keek ik op de bank een film op Netflix.

FullSizeRender 6

Vrijdagochtend ging ik mijn paspoort aanvragen (vandaar de nieuwe pasfoto’s), daarna deed ik een paar boodschapjes en vervolgens ging ik weer aan de slag met mijn werk. ’s Middags werd mijn nieuwe bikini van Hunkemöller bezorgd, wat een mooie! Ik mocht deze uitzoeken, echt super leuk. Heel blij mee! De extra ketting bij het bovenstukje kun je er eventueel ook afhalen, maar ik vind het wel erg mooi op deze manier. En het geeft ook nog eens extra steun, handig! Hij komt trouwens uit de collectie van Doutzen Kroes.

Vrijdag was ook de dag dat de camera van mijn iPhone het niet meer deed en dat meldingen steeds bleven staan. Het werd toch maar tijd om te updaten naar het nieuwe besturingssysteem. Toen die ook nog een foutmelding gaf, dacht ik: oh, ik moet een nieuwe telefoon kopen. Maar na even geduld kon mijn telefoon toch updaten en nu doet alles het weer! ’s Middags begon het te regenen en deed ik mijn kwartaalaangifte voor de belasting. Niet het meest leuke klusje voor op een vrijdagmiddag, maar het moet toch gebeuren!

Vandaag (zondag) vier ik mijn verjaardag samen met mijn vader! Ik ben eigenlijk pas volgende week echt jarig trouwens.

Fijne zondag!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

  • Tedje
   Auteur
   17 juli 2017 / 08:25

   Fijn zijn Doppers he :-) Dankjewel, ben er ook erg blij mee!

 1. 16 juli 2017 / 08:58

  Wat leuk dat je naar Rome gaat! Vind je bikini ook super leuk! En ik ben altijd heel onder de indruk van jouw productfotografie.

  • Tedje
   Auteur
   17 juli 2017 / 08:25

   Ik heb er ook super veel zin in! Dankjewel voor het lieve compliment!

 2. 16 juli 2017 / 11:11

  Hele mooie bikini en ook toffe espadrilles. De foto van je telefoonhoesje artikel vond ik heel mooi. Ik probeer het ook zo maar bij mij lukt het meestal niet zo goed.

  • Tedje
   Auteur
   17 juli 2017 / 08:26

   Dankjewel voor je lieve compliment! Oefening baart kunst :-) Succes!

 3. 16 juli 2017 / 17:33

  Wat gaaf dat je naar Rome gaat! Ik ben er afgelopen week van terug gekomen en het is echt een geweldige en prachtige stad!

  • Tedje
   Auteur
   17 juli 2017 / 08:27

   Ah, wat leuk dat je in Rome bent geweest! Ik hoor van iedereen ook alleen maar lovende verhalen, super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *