Take a look at my life: Juli #3

 photo talamljuli3.jpg

Iets later dan normaal, maar hier is hij alsnog: de Take a look at my life! Afgelopen week was bizar druk; ik heb niet eens de tijd gehad om dit artikel in elkaar te zetten. Kijk mee naar de week waarin ik naar Turijn ging, mijn diploma in ontvangst nam en mijn feestje gaf!

 photo IMG_6642.jpg

Vorige week maandag was ik helemaal in paniek aangekomen op kantoor. Ik was mijn telefoon namelijk kwijt. Ik dacht dat hij gestolen was. Dikke vette stress, want de volgende dag zou ik naar het buitenland gaan. Een telefoon kwijt is natuurlijk super rot, maar dan ook nog naar het buitenland moeten zonder telefoon is helemaal niet handig. Ik had mijn telefoon al bijna laten blokkeren. Wat bleek? Hij zat gewoon in mijn tas. Waar Find my iPhone al niet goed voor is. Wat een domme actie! Ik trakteerde worstenbroodjes op kantoor omdat ik zo dom was, haha.

 photo IMG_6646.jpg

’s Avonds ging ik uiteten bij Bruxelles met de meiden van Adorable Books. Werkoverleg en natuurlijk gewoon gezellig kletsen!

 photo IMG_6649.jpg

Lieverds! <3

 photo IMG_6655.jpg

Dinsdagmiddag vloog ik naar Turijn voor mijn werk. De nieuwe Fiat 500 werd gelanceerd en ik mocht erbij zijn als Nederlandse pers voor Stylecowboys! Super leuk!

 photo IMG_6749.jpg

Al zo vaak in een vliegtuig gezeten, maar als je je beseft dat je zo ver boven de grond vliegt, blijft het toch bizar vind ik altijd. Hebben jullie dat ook?

 photo IMG_6661.jpg

Aangekomen in het hotel in Turijn. Het was bloedheet in Italië, gelukkig was het lekker koel op de kamer.

 photo IMG_6680.jpg

De perspresentatie. Een verslag kunnen jullie binnenkort lezen op Stylecowboys!

 photo IMG_6705.jpg

Aaah wat was de aller eerste Fiat 500 schattig, vinden jullie niet?

 photo IMG_6717.jpg

Goedemorgen Turijn! We gingen ’s ochtends wat foto’s maken van de auto’s en daarna rondrijden door de stad en omgeving. Prachtig! Ik was nog nooit in Turijn geweest, maar ik vond het een erg mooie stad.

 photo IMG_6746.jpg

Oh yeah! In deze Fiat 500C reden we de hele ochtend. Wat een gaaf ding he? Mijn werk is zo vervelend nog niet… ;)

Na de rit lunchten we in het hotel, ging ik nog met twee andere dames van de Nederlandse pers naar Eataly (een soort foodhal/supermarkt) en daarna was het tijd om naar het vliegveld te gaan. We vlogen vanaf Milaan, twee uurtjes van Turijn af.

 photo IMG_6748.jpg

Op het vliegveld zag ik deze Nutellapot. HEBBEN! Ik kocht hem uiteindelijk niet, haha. Helaas had onze vlucht 3 uur vertraging. Uiteindelijk was ik om 1 uur thuis.

 photo IMG_6754.jpg

Donderdag kon ik gelukkig een beetje uitslapen, want het was diplomadag! Eindelijk mocht ik mijn diploma in ontvangst gaan nemen. Dit was mijn outfit: een pak! Hoe vinden jullie het staan?

 photo IMG_6764.jpg

Met mama en mijn zusje.

 photo IMG_6788.jpg

Met mijn lieve vriendinnen van de opleiding. Ik ben trots op ons! Het was een super leuke uitreiking, waarin iedereen kort geïnterviewd werd. Echt leuk!

 photo zoutampcitroen.jpg

Na mijn diploma-uitreiking gingen we naar Zout & Citroen in Oosterhout en daar hebben we echt super super super lekker gegeten! Wat een bijzonder restaurant is dit toch! We hebben genoten!

Vrijdag ben ik samen met mijn vriend de hele dag op zoek geweest naar auto’s! Nu mijn studenten-ov is verlopen (ik besef het denk ik nog niet helemaal, maar ik baal daar echt heel erg van) is het tijd om mijn eerste auto te gaan kopen! Met het ov naar het werk is echt geen doen, met de auto scheelt het drie kwartier!!

 photo IMG_6809.jpg

Zaterdag ging de autozoektocht door en ’s avonds was mijn feestje! Ik ben namelijk de 23e jarig en ik ben natuurlijk geslaagd. Ready to party!

 photo IMG_6810.jpg

Mijn feestje was ZO ontzettend leuk. Er waren zoveel mensen gekomen (ook van ver, echt super lief!!) en ik heb zoveel leuke cadeautjes gehad. Duizend maal dank iedereen, het was echt onwijs leuk!

 photo IMG_6820.jpg

Met de polaroidcamera van Joni mocht ik ’s avonds foto’s maken voor mijn scrapbook die bij het cadeau zat, samen met een heel knutselpakket om het boek te gaan versieren. Zo leuk en origineel! Hier trouwens op de foto met Lizzy!

 photo IMG_6821.jpg

FOOD.

 photo IMG_6822.jpg

Acht vrienden uit Maastricht bleven slapen, want… De volgende dag gingen we naar de Efteling!!

 photo IMG_6825.jpg

Het was een super leuke dag. Jammer dat de Baron (de nieuwste attractie) de hele dag dicht was, daar hadden we ons wel echt op verheugd..

 photo IMG_6827.jpg

 photo IMG_6830.jpg

Het was echt een super geslaagde dag! De Efteling blijft iets magisch hebben.

Have a nice Tuesday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 21 juli 2015 / 07:44

  Wat een heerlijke dagen en foto’s.. Zout & Citroen ken ik helemaal niet, die ga ik eens even opzoeken :-)! Pak staat je goed hoor, ziet er mooi uit :-)!

 2. 21 juli 2015 / 13:28

  Leuke week, pak staat je goed! ja jammer van de efteling, de attractie is alsnog niet gemaakt hoorde ik. Ik ben er ook benieuwd naar!

 3. lise
  21 juli 2015 / 14:08

  Hé Tedje! Ik vind je pak erg leuk! Mag ik weten van waar hij is? Ik ben namelijk op zoek naar wat ‘zakelijkere’ outfits met een broek, maar ik weet niet zo goed wat voor broeken ik moet als het geen jeans mag zijn :-).

  • Tedje
   Auteur
   21 juli 2015 / 15:20

   Aah dankjewel! Hij is van Expresso :) En dit is inderdaad het perfecte pak als je op zoek bent naar wat zakelijks! Succes met je zoektocht!

 4. 21 juli 2015 / 15:56

  Toffe week! Wat gaaf dat je naar Turijn mocht, ben zelf heel benieuwd naar de stad. Geen Fiat500 als nieuwe auto haha?

 5. 21 juli 2015 / 16:34

  Wat een heerlijke week Tedje, super gezellig! Enne.. dat met je telefoon had mij ook echt helemaal kunnen overkomen!

 6. 21 juli 2015 / 19:04

  Oh wat een hartverzakking is die telefoon vaak he, bij mij is het ook vaak dat ik hem kwijt ben en dan gewoon in me tas zit! echt stom haha. Turijn ken ik nog helemaal niet ziet er allemaal wel goed uit! Ik heb net even opgezocht waar dat is, in Italie dus haha!

 7. Nadia
  21 juli 2015 / 19:57

  Wat ziet het er leuk uit allemaal!

 8. 21 juli 2015 / 21:48

  gefeliciteerd met je diploma! en wat een leuk jurkje heb je aan daar bij die auto:)

 9. 22 juli 2015 / 09:40

  Leuke foto’s, wat gaaf dat je naar Italië mocht. Ik vind Fiat 500 toch een van de mooiste auto’s.

 10. 22 juli 2015 / 23:53

  Wat een heerlijke week en al dat eten omgggg! Je partyyy was super gezellig!

 11. 5 augustus 2015 / 09:58

  Hey Tedje! Ik ga over ongeveer twee weken op citytrip naar Turijn, heb je toevallig nog tips? :-)
  Liefs, Anouk!

  • Tedje
   Auteur
   5 augustus 2015 / 10:30

   Hi Anouk! Ik ben er echt 1 dag geweest en toen zaten we eigenlijk alleen in de auto, dus veel van de stad heb ik niet gezien! :) Maar het is sowieso een mooie stad om doorheen te lopen denk ik, alvast heel veel plezier!!

   • 5 augustus 2015 / 10:49

    Hihi oke, bedankt voor je snelle reactie! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *