Take a look at my life: Juli #3

Take a look at my life: Juli #3

Afgelopen week was het wat stiller op mijn blog dan normaal. Ik ben namelijk op vakantie! Afgelopen zondag vertrokken we ’s avonds naar la belle France. Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s?

Mijn zusje kwam terug uit Rimini en ze bracht een magneet voor me mee. Kan weer bij mijn verzameling magneten!

Zoals gezegd vertrokken we dus zondagavond met de auto. Toen we een half uur onderweg waren (we waren al in België), kwam ik erachter dat ik mijn koffertje met mijn toiletspullen en mijn vliegticket niet in de auto had gedaan. Stress! We draaiden om en liepen een uur vertraging op. Een beetje een domme actie van mij, maar ja, kan gebeuren toch? Oeps!

Het meer bij onze camping.

Maandagochtend kwamen we aan na een nachtje doorrijden en slapen in de auto. Ik had een primatourtje achter de kiezen en daar word ik heel erg duf van. Ik heb dus niet veel meegekregen van de reis. In sneltreinvaart de tenten opgezet en daarna konden we gaan chillen. Iedereen was moe van de lange reis.

8f1f4d4aeec811e2942f22000a9f140e_7

Dinsdag was mijn vader jarig en dus tijd om te feesten met lekkere taartjes. ’s Middags lekker genieten op het strand met een blikje Fanta Lemon (favoriete vakantiedrankje) en een boek onder de parasol. Het begon een klein beetje te regenen, maar gelukkig trok het daarna gelijk open. Toen we terugkwamen van het strand was het snacktime! De tafel stond vol met lekkere kaasjes, toastjes en nootjes. Dit kan alleen in Frankrijk, wat heerlijk! ’s Avonds lekker gegeten met z’n allen en daarna nog geborreld met (alweer) lekkernijen.

Woensdag uitgeslapen, le pain op met parmaham en zoute boter (oh zo slecht maar oh zo lekker!) en even naar het wifi punt om te bloggen en e-mails te checken. Dat moet ook gebeuren en stiekem vind ik het heerlijk. Op het moment dat ik dit schrijf zit ik lekker in de zon op een bankje: ultiem vakantiegevoel. ’s Middags vertrokken we weer naar het strand. Ook donderdag waren we weer te vinden op het strand. Het weer is hier zo heerlijk! Verder heb ik al twee boeken uitgelezen.

5d240882f11e11e2ab6622000ae80f1d_7

Vrijdag gingen we naar Biarritz, een chique badplaats die ontzettend veel allure uitstraalt. Het heeft een prachtig strand en de stad zelf ziet er ook heel mooi uit. We hebben daar wat rondgelopen, genoten van de zon en als afsluiter zijn we gaan eten bij Italiaan Al Dente. Heerlijke carpaccio op, spaghetti met tomaatjes, basilicum, pesto en knoflook en als toetje tiramisu. Nee, #fitforsummer ben ik al lang niet meer op deze vakantie. De enige beweging die ik krijg is de steile strandovergang oplopen met 30 graden (ook een hele workout hoor!), mijn dagelijkse uitje naar het wifi-punt op de camping en door de steile straten van Biarritz wandelen. Iedere dag wordt er ook even geplankt en ik heb het zelfs zover gekregen dat mijn ouders ook meedoen. Of in ieder geval één keer.

da53e266f12111e2aff022000a1f90b2_7

Een bezoekje aan La Fayette mocht ook niet ontbreken toen we in Biarritz waren. In Frankrijk verkopen ze het merk Sinful Colors en sinds ik dat vorig jaar ontdekt heb, ben ik er helemaal gek op. Ik kocht twee kleurtjes van dit merk en ook nog een lakje van Essie, binnenkort op le blog natuurlijk!

fd834176f12311e2830722000a1f9d75_7

Biarritz, zucht, wat ben je mooi!

Zaterdag brachten we weer een bezoekje aan het strand, meer kun je echt niet doen met dit weer. Laat ik dat nou niet erg vinden! Boekje erbij, ijskoud water of Fanta Lemon, stokbroodje met St. Moret (soort roomkaas), parasolletje, windje, uitzicht op zee en ik ben gelukkig.

Hoe is jullie vakantie?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 21 juli 2013 / 08:39

  Leuke foto’s. Geniet van je vakantie. En dat planken, komt wel weer joh ;), gewoon lekker genieten van je Fanta Lemon (lekker is die he), fit for summer ben je al wel toch?!

 2. 21 juli 2013 / 09:01

  Leuk om te lezen! Droom even weg dat ik ook in een warmvakantieland ben! Vandaag voorspellen ze ook 30+ in Nederland dus kunnen we hier ook lekker genieten!

 3. nadine
  21 juli 2013 / 10:13

  Als ik dit lees krijg ik helemaal zin in onze vakantie! vandaag mijn laatste dagje werken dus ik moet nog 5 uurtjes volhouden xx

 4. 21 juli 2013 / 15:21

  Ooooh heerlijk meid, geniet ervan! Dit was mijn laatste blogpost voor nu (om te lezen) dus ik ga ook weer heerlijk de zon in en vakantie vieren.

 5. 21 juli 2013 / 19:06

  ooooeeeh, je foto’s zien er echt nice uit. Ik vertrek overmorgen naar Hong Kong ;)

 6. 28 juli 2013 / 20:13

  Ziet er mooi uit, ik moet toch ook hoognodig eens wat meer van Frankrijk zien dan alleen Parijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *