Take a look at my life: Juli #4

teddlicious-blog-tedje

Afgelopen week was zó leuk! Ik ging naar het concert van Beyoncé in Amsterdam en ik was jarig! Kijken jullie mee naar wat ik nog meer deed? 

IMG_5384

O.M.G. Vorige week ging ik met mijn zusje en twee vriendinnen naar het concert van Beyoncé in de Amsterdam ArenA. Toen hadden we nog een hele avond te gaan en nu is het al voorbij!

IMG_5386

We hadden zitplekken en we hadden echt super goed zicht!

IMG_5388 1

Queen B. we’re ready for you!

IMG_5487 1

Daar stond ze dan. OMG. Dit was het gaafste concert waar ik ooit bij ben geweest (en ik heb er al heel wat gezien de laatste paar jaren). Wat is ze steengoed, wat heeft ze heerlijke nummers en ze weet zichzelf iedere keer weer te overtreffen.

IMG_5502 1

Mijn favoriete stuk uit het concert? De overgang van Hold Up naar Countdown. Zó awesome! Ik kan nog steeds niet helemaal beseffen dat ik erbij ben geweest… Klink ik nu als een hele erge geobsedeerde fan? Oeps!

IMG_5501 1

Goh, is dit alweer een jaar geleden? Toen nam ik met mijn lieve vriendinnetjes onze diploma in ontvangst!

teddlicious-101

Mooie lucht! // Vorige week was het super warm op kantoor! Ik geloof dat deze foto nog voor de lunch is genomen.

teddlicious-124

Dat is dan ook de reden dat ik de volgende dag om 6 uur op kantoor was. Hallo tropenrooster! // Maar dat betekende ook dat ik ’s middags lekker kon genieten van het mooie weer. Het boek dat ik afgelopen week las is trouwens Lang leve de liefde van Jill Mansell. Het ideale boek om deze zomer te lezen en op Adorable Books lees je een recensie!

IMG_5544 1

Ik was alleen thuis en door de warmte had ik totaal geen honger. Ik maakte een lekkere salade met avocado, feta en tomaat en ik at twee stukjes brood. Prima avondeten!

IMG_5557

Vorige week verscheen ik drie dagen om 6 uur op kantoor (dat betekende 5.20 uur in de auto) en ’s middags kon ik lekker lezen in de tuin. Inmiddels begonnen aan een ander boek!

teddlicious-1243

Good morning, zijn we weer! // Pakketjestijd! Ik ontving de nieuwe herfstkleuren van OPI. Die kunnen jullie natuurlijk nog op de blog verwachten.

teddlicious-345

Donderdagavond ging ik uiteten met een vriendin voor onze verjaardagen. We besloten elkaar geen cadeau te geven, maar lekker samen uiteten te gaan. Dit was mijn outfit! Broek en top allebei nieuw! // Ik haalde mijn vriendin op en natuurlijk moest er even gespeeld worden met de kittens. Deze vond de bloemen wel interessant…

teddlicious-245

Eerst even een wijtje op het terras! // We aten bij Onze Kerk in Hooge Zwaluwe. Het restaurant zit in de kerk en dat ziet er echt heel mooi uit.

teddlicious-3456

We kregen allemaal kleine hapjes. Daar hou ik van! Ik kan namelijk nooit kiezen, haha! // Toen we eenmaal bij het toetje aan waren beland, zat ik helemaal vol, maar het zag er allemaal zo lekker uit…

IMG_5530 1

Summer in the city! <3

IMG_5581

Vrijdagavond hadden we een barbecue met de collega’s en ik ging van tevoren even naar een collega die twee Main Coons heeft. Wat een flufmonsters!

teddlicious-687

Zaterdag was ik jarig! Hiep hiep hoera! Er moesten natuurlijk taartjes worden gegeten. // Van mijn vriend kreeg ik kaartjes voor The Lion King. We gaan pas in januari maar ik heb er nu al zoveel zin in! Ik hou van musicals!

IMG_5589 1

’s Avonds vierde ik mijn verjaardag. Het bier stond koud!

IMG_5605 1

Alle meiden van Adorable Books mét aanhang. Het was zo’n leuke verjaardag! <3

Liefs van Tedje

Psst! Je kunt mij ook volgen op Instagram | Facebook | Twitter | Snapchat | Bloglovin’ 

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. Diede
  25 juli 2016 / 21:28

  Hele mooie bikini!!😍😍

 2. 25 juli 2016 / 22:16

  Zo lief die foto met de meiden van Adorable books en de boyfriends!

 3. 26 juli 2016 / 00:45

  Leuk om te zien! Die foto op het eind met de meiden van Adorable Book is wel echt adorable :D

 4. 26 juli 2016 / 06:53

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag :-). Ik ga ook naar The Lion King alleen weet ik nog niet wanneer, mijn moeder gaat mij namelijk ‘verrassen’ haha! De overgang van Hold Up naar Countdown vond ik ook super gaaf, maar één van de laatste optredens met dat water vond ik echt heel tof!

 5. 26 juli 2016 / 08:42

  Ah nog van harte gefeliciteerd. Ik was ook bij Beyoncé en ik vond het ook echt fantastisch!

 6. 26 juli 2016 / 09:03

  Aah wat een fijne week ondanks de hitte! En een superleuk cadeau voor je verjaardag!

 7. 26 juli 2016 / 11:15

  Ik had het concert van Beyoncé gezien op de tv (volgens mij opgenomen in Parijs) en mijn hemel, wat een awesome concert was dat! Zo gaaf dat je dat in real life gezien hebt :)

 8. 26 juli 2016 / 13:42

  Wat een heerlijke week! Fijn dat je zo genoten hebt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *