Take a look at my life: Juli #5

TALAML4

Het is weer het einde van de week en dat betekent: een nieuwe Take a look at my life! Kijk je mee naar wat ik allemaal heb gedaan de laatste dagen? 

FullSizeRender 9

Maandag leek het wel herfst! Daarom dronk ik deze toepasselijke thee: Spicy chai, die trouwens erg lekker was.

IMG_2507

Op een klein stukje papier handletterde ik wat. Dat moet ik weer meer gaan doen, zo leuk en ontspannend om te doen!

IMG_2515

Behind the scenes van de foto bij 11 leuke boeken om mee te nemen op vakantie!

IMG_2542

Afgelopen week keek ik Gilmore Girls: A Year in the Life. Ik baal echt zo erg dat Gilmore Girls nu helemaal is afgelopen! Al kan het toch bijna niet anders dat er nog een vervolg moet komen na de cliffhanger van de Fall-aflevering?

FullSizeRender 10

Dinsdagavond ging ik weer bootcampen. Met mijn nieuwe jasje van Nike, die ik op Marktplaats kocht :-)

IMG_2530

Verse bloemen in huis, daar word ik vrolijk van. Deze haal ik eigenlijk ook veel te weinig in huis. Note to self: vaker bloemen halen.

IMG_2532

Woensdag ging ik lunchen met een vriendin bij Livin’ Room in Maastricht. Aanradertje hoor, de sandwiches waren super lekker! En we konden gezellig in de tuin zitten, erg leuk. Daarna gingen we nog even de stad in. Als je me volgt op Instagram heb je via Instagram Stories al een mini shoplog kunnen zien. Ik kocht nieuwe slippertjes, Nespresso-cupjes, kaarsenhouders en van diezelfde vriendin kreeg ik een heel mooi tafelkleed nog voor mijn verjaardag!

IMG_2548

Voor Adorable Books ben ik afgelopen week bezig geweest om foto’s te maken voor film- en Netflix-artikelen. En daar horen natuurlijk popcorn en chocolade bij. Zo moeilijk om deze twee verpakkingen dicht te houden, haha!

IMG_2554

Het fijne aan freelancer zijn: boodschappen overdag kunnen doen, als het niet zo druk is in de supermarkt.

IMG_2555

Kijk, het nieuwe tafelkleed! <3 We aten afgelopen week een avond naanbrood met een salade met feta, komkommer en tomaat, samen met een vega curry madras van VanBlik. Was super lekker!

IMG_2557

En ik ging weer hardlopen op donderdagavond! Zijn jullie al trots? ;-) Een paar jaar geleden heb ik heel veel hardgelopen, maar dat heb ik eigenlijk helemaal laten verwateren. Ik schreef toen over mijn ervaringen met Start to run met Evy (klik) en ik ben nu gewoon weer bij les 1 begonnen. Ik merk dat dat veel makkelijker gaat dan toen ik 3 jaar geleden begon met hardlopen, dat is wel leuk om te zien! Maar dat komt omdat ik nu wekelijks bootcamp natuurlijk.

IMG_2560

Ik sport om te kunnen eten, haha. Ik vond dat ik na mijn hardloopsessie wel een Mars-ijsje had verdiend. Daar had ik echt al wéken zin in.

IMG_2570

Vrijdag, good morning! Ik ging even een rondje wandelen met een vriendin.

FullSizeRender 8

Ik kreeg dit leuke pakketje van Hebbersshop, dankjewel!

De rest van de vrijdag werkte ik aan mijn blog. Ik merk echt dat het vakantietijd is, ik heb het iets rustiger met freelanceklussen. Maar dat betekent wel dat ik extra vooruit kan werken voor Teddlicious en Adorable Books als ik zelf op vakantie ben over een maand. En dat is natuurlijk alleen maar fijn!

’s Avonds luidden mijn vriend en ik het weekend in met een filmpje op de bank. Zaterdag hadden we een begrafenis.

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 30 juli 2017 / 09:09

  Goed bezig met al dat sporten! Ik vind je handletterpapiertje heel mooi. Waar leer je zo iets?

  • Tedje
   Auteur
   30 juli 2017 / 12:13

   Thanks! Ik vind het Werkboek handlettering heel fijn om het te leren. Verder is het gewoon heel veel doen en oefenen! Succes!

 2. 30 juli 2017 / 10:39

  Klinkt als een prima weekje. Ohhh Mars Icecream, dat is samen met Twix icecream echt favoriet. Naar dat je het weekend begon met een begrafenis..

  • Tedje
   Auteur
   30 juli 2017 / 12:13

   Ja, zo lekker! Klopt, het was een hele emotionele en moeilijke dag, pfff.. :(

 3. 30 juli 2017 / 11:02

  Jij bent lekker bezig met sporten. Ik ben wel benieuwd naar die spicy tea.

 4. 30 juli 2017 / 18:07

  Wat leuk om zo een kijkje te nemen in je leven. Goed van je dat je het hardlopen weer aan het oppakken bent. Ik moet ook echt weer naar de sportschool… Die thee moet ik binnenkort maar eens proberen!

 5. 31 juli 2017 / 15:11

  Wat klinkt Spicy Chai heerlijk! Naar dat een begrafenis je weekend inluidde. Innige deelneming, Tedje. :-(

  • Tedje
   Auteur
   2 augustus 2017 / 10:42

   Dankjewel Jessica. Ik vertel nooit heel uitgebreid over dit soort dingen op mijn blog, maar het was een erg verdrietige dag :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *