Take a look at my life: Juni #1

Take a look at my life: Juni #1

 photo CollageImage6.png

Aan het weer is het nog niet te zien, maar het is wel degelijk juni. Vandaag laat de zon zich alweer een beetje zien. Zou de zomer dan toch nog komen? Gelukkig ga ik over iets meer dan twee weken de zon zelf al opzoeken: ik ga naar Cyprus! Afgelopen week stond in het teken van deadlines halen en leren voor tentamens die deze week beginnen. Kijken jullie mee naar mijn foto’s? 

Zaterdag was het #nomakeupbeautygloss dag en ik deed ook mee! Mascha van Beautygloss.nl wilde een statement maken door te laten zien dat vrouwen ook prachtig zijn zonder make-up!

Zaterdagavond hadden we een heel gezellig feestje van een vriend van mijn vriend :) Met heel veel lekkere hapjes!

Lazy sunday (of eigenlijk studying sunday) met een lekker stukje appeltaart.

Wat ben ik toch creabea met mijn A Beautiful Mess app!

Wachten op de bus in Maastricht samen met Doutzen. Wat een mooie campagne voor H&M!

Jup, maandag was het weer eens zover; er was iemand voor de trein gesprongen. Ik stapte net de trein in toen ze omriepen dat we de trein gelijk weer uit moesten. Gelukkig was mijn lieve vader (ook wel Taxi Frank genoemd) daar om mij op te komen halen in Tilburg.

Prachtige zomerse armbandjes van SparklesbySusie. Heel cute! Ik kreeg er ook veel complimentjes over op school :)

Ongezonde pizza combineren met healthy salad. Moet kunnen toch?

Maandag deed ik een flinke workout; de Summer Sweatfest workout met Cassey. Pfoee heavy!

Ik kon mezelf weer eens niet tegenhouden. Ik stond te wachten op de trein en ineens stond ik in de Kiosk waar ik deze nieuwe verpakking van Thai Sweet Chilli zag liggen. Plots stond ik bij de kassa en had ik betaald en voor ik het wist waren de chippies al op. Maar ze waren wel erg lekker, my favorite!

Ik kreeg vorige week een mailtje van Jiami van Lifesplash dat ik deze kwasten had gewonnen! Ik wilde ze al zo lang maar ik vond ze telkens een beetje te duur om aan te schaffen. Willen jullie hier een review over zien?

That’s me met mijn nieuwe ketting die ik gewonnen heb bij Danique van Glambeauty.nl. Ik vind hem echt heel erg mooi! Mijn ogen eens opgemaakt met groen en goud, wat je op bovenstaande foto niet echt goed ziet. Maar het gaat om het idee hè.

Woensdag kwam er een review online van de W.I.C. by Herôme Mystic Japan collectie. Dit is Sapporo, een hele speciale blauwe kleur met lichte shimmers.

Standaard ontbijtje van afgelopen tijd: magere yoghurt met cruesli, banaan en een kop groene thee. Nog steeds erg blij met de ‘A Beautiful Mess’ app trouwens, waarmee je teksten en figuurtjes in je foto’s kunt zetten.

Throwback thursday: In 2011 slaagde ik voor mijn vwo diploma. Ik had op dat moment nooit gedacht dat ik in 6 jaar zou slagen voor het vwo. Toch was dat zo! Weliswaar na een herexamen, maar hey, ik had mijn diploma op zak! Hier was ik erg blij dat ik mijn diploma eindelijk kon ondertekenen, as you can see.

Na een lange dag leren was het donderdagavond movietime! Ik keek samen met mijn zusje Can’t Buy Me Love, misschien wel mijn favoriete film of all time.

Vrijdag lakte (tussen het leren door)ik alvast mijn nagels voor het 50-jarige bruiloftsfeest van mijn opa en oma op zaterdag. Na een hele dag studeren was het vrijdagavond tijd voor wat leuks: ik ging samen met mijn vriend naar The Hangover Part III. Ik heb ontzettend hard gelachen en ik vond het een hele leuke film!

Zaterdagochtend studeerde ik voor mijn tentamens, en ’s middags was het feest van mijn opa en oma. Twee weken geleden organiseerden ze een diner voor een kleiner gezelschap (de kinderen en kleinkinderen), en nu gaven ze een groot feest voor de hele familie.

 photo IMG_1928.jpg

Dit was mijn outfit! Een witte broek met zwarte krijtstrepen van Zara, een simpele zwarte top en een jasje van H&M. Ik droeg ook mijn zwarte pumps. Niet voor lang trouwens, want ik wisselde ze al gauw in voor mijn beige suède loafers.

Hmm lekkere zoetigheden!

Samen met mijn lieve zusje op het feest!

Vandaag zal mijn dag (helaas) bestaan uit leren, maar het is even niet anders! Wat moet, dat moet zeg ik altijd maar.

Wat gaan jullie doen op deze prachtige zondag? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

35 Reacties

 1. 2 juni 2013 / 11:41

  Er komen bij mij straks wat vrienden over de vloer voor een ‘muziekluisterdagje’. Iedereen neemt een aantal nummers mee die belangrijk voor je zijn en je vertelt waarom dat zo is, en dan luister je met zn allen naar die nummers. Heel gezellig en zo leer je weer wat meer over en van elkaar en je leert nieuwe muziek kennen. Zometeen moet ik dus ook nog even de keuken in: alvast groenten snijden voor de soep van vanavond, gemberkoek bakken en de afwas doen. Daarna het huis een beetje aan kant maken en dan zullen ze snel hier zijn. Veel succes met leren.

  • Tedje
   Auteur
   2 juni 2013 / 11:54

   Dat klinkt erg leuk Maaike! Veel plezier!

 2. 2 juni 2013 / 11:46

  Leuke foto’s! :) Die workout van Cassey lijkt me ook echt zwaar! Goed dat je hem hebt voltooid! De film Can’t Buy Me Love klinkt erg leuk! Ik ken hem niet!

 3. 2 juni 2013 / 12:44

  Wat een leuke dingen heb je gewonnen! Die kwastenset zou ik ook graag willen hebben :)

 4. 2 juni 2013 / 12:46

  Wat een leuke en afwisselende foto’s. Behalve die van ‘aanrijding met een persoon / treinverkeer’. Zo’n twee weken geleden ging ik ook van Tilburg naar Breda en was dit ook al gaande…Het gebeurt met enig regelmaat op dit traject :-(

  • Tedje
   Auteur
   2 juni 2013 / 12:59

   Klopt. Ik zit op school in Tilburg dus ik ben daar vaak en het gebeurt regelmatig dat er iemand voor is gesprongen. :(

 5. 2 juni 2013 / 12:48

  Mmmmm sensations!!!
  En ik vind de real techniques echt super!

 6. 2 juni 2013 / 13:13

  Hele mooie foto’s!
  Die gewonnen armbandjes zijn erg mooi!

 7. 2 juni 2013 / 13:25

  Wat een mooi overzichtje weer! Ik vind het toch leuk om altijd even mee te mogen kijken met anderen! Hihi

 8. 2 juni 2013 / 13:56

  Leuke dingen heb je gewonnen, ik wil wel een review van de kwasten zien =)

 9. 2 juni 2013 / 19:02

  Wow crap, wat lijken jullie enorm veel op elkaar zeg! Althans, als je even naar de foto kijkt en de vergelijkingen opzoekt, lijken jullie inderdaad op elkaar. :) Je nagels + je outfit voor het 50-jarige bruiloftsfeest was stunning!

 10. Charlotte
  2 juni 2013 / 19:41

  Zeer leuke foto’s! Altijd leuk om een kijkje te nemen in de dagen van iemand anders :)

 11. 2 juni 2013 / 20:26

  Wat een leuke foto’s meid! En heerlijk dat je over twee weken naar Cyprus gaat. Een review van de real techniques kwasten; graag! Ik ben er zo benieuwd naar. Tot nu toe alleen maar positieve dingen over gehoord. Succes met leren, en geniet nog van je zondagavond! Liefs

 12. 2 juni 2013 / 20:41

  Leuke foto’s! De witte broek met krijtstrepen staat je echt goed!

 13. 2 juni 2013 / 20:44

  Die armbandjes zijn echt heel erg leuk! Liefs

 14. 2 juni 2013 / 23:51

  Hele mooie foto’s , en je bent mooi zonder make-up

 15. 3 juni 2013 / 19:17

  Leuke foto’s! Mooie outfit, mooi nagellakje en last but not least: je ziet er goed uit zonder make-up :)

 16. 4 juni 2013 / 18:29

  Leuk altijd al die foto’s! En die armbandjes zijn erg cute!

 17. 5 juni 2013 / 09:33

  Leuke foto’s! En die armbandjes zijn echt leuk, haha!

 18. 5 juni 2013 / 13:34

  Wat leuk om zo een kijkje te nemen in je leven. Die film moet ik dus eventjes gaan downloaden als ik het zo hoor, meteen maar eventjes zoeken. :D

 19. 5 juni 2013 / 19:21

  Wat gaaf! Ik volg je blog al een tijdje, en dacht je ergens van te kennen. Toen ik die foto zag waar je je diploma ophaalde, herkende ik je ineens (dankzij meneer Reijner, maar dat terzijde). Je bent mijn leerling mentor geweest :) Ik heb er zelfs nog een foto van. Als je wilt kan ik hem wel naar je toe sturen

  Liefs

  • Tedje
   Auteur
   5 juni 2013 / 19:50

   Hi Carlijn, wat ontzettend leuk om te horen! Ja dat kan goed kloppen, ik ben in meerdere klassen mentor geweest. Dat zou ik heel leuk vinden! Je kunt de foto sturen naar info @ teddlicious.nl Geef ook even aan wie jij bent op de foto, vind ik leuk! :) In welke klas zit jij nu? Echt tof dat je me herkende!

   • 7 juni 2013 / 20:06

    Dan ga ik hem even inscannen. Hij komt zo je kant op.

 20. 5 juni 2013 / 20:00

  Leuke foto’s! Je nagels voor het feest zijn tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *