Take a look at my life: Juni #1

 photo TALAML1-1.jpg

Wat een leuke week heb ik achter de rug! Maandag ging ik naar het event van Unilever, ik had een leuk interview voor school en zaterdag ging ik naar de boekpresentatie van Lisette Jonkman in Enschede. Benieuwd naar wat ik verder heb gedaan deze week?

Vorige week zaterdagavond had ik een onwijs gezellig feestje van een vriend van mijn vriend. Gezellig kletsen met deze lieve dames!!

Het was nogal laat geworden op het feestje van zaterdag (lees: half 5), dus zondag sliepen we lekker uit. Het was mooi weer, dus ik genoot nog even van de zon. Verder werkte ik nog wat aan mijn blog.

Wat ik maandag deed, konden jullie al in de plog zien!

Oh wauw, wat ben ik dankbaar!! Alweer 1300 volgers op Bloglovin’. Volg jij mij al? 

Dinsdag regende het de hele dag. Echt de hele dag. Ik werkte aan school en aan mijn blog en ’s avonds keek ik twee films. Jippie!

 photo IMG_8463.jpg

Ik hou van dit to do blok van Hema. Ik hou van lijstjes maken namelijk.

 photo IMG_8472.jpg

Dinsdag deed ik weer eens een lesje 30 Days Shred. Vorig jaar heb ik het hele sportprogramma (oké, bijna het hele sportprogramma) voltooid en ik was benieuwd of ik level 1 nog een beetje zou volhouden. Het ging goed, maar de volgende dag had ik wel spierpijn!

Woensdag alweer vroeg uit de veren voor een interview bij een aspergeboer in Ossendrecht of all places. Dat ligt in Brabant. Voor ons project Streekproducten uit Brabant voor Dichtbij.nl interviewen we allerlei mensen die iets te maken hebben met streekproducten. Ik maakte dit keer foto’s en collega Yvonne interviewde. Erg interessant om allemaal eens te zien! Ik moest nog even wachten op het station en ik nam dit heerlijke sapje van de Albert Heijn to Go met munt, mango en peer. Lekker!

 photo IMG_8481.jpg

Rara, welk station is dit?

Aan het eind van de middag ging ik samen met mijn zusje even kijken naar dit lieverdje. Een vriendin van mijn zusje heeft net een Britse korthaar en oh, is hij niet om op te vreten? Ik wilde hem zo mee naar huis nemen. Wat een lieffie!

Hij wilde ook met mij mee…

 photo IMG_8499.jpg

Yum, lekkere cakejes als toetje!

Na het eten was het tijd voor les 23 met Start to run met Evy. Ik liep 4,8K in 35 minuten. Een nieuw afstandsrecord!! Ik had nooit gedacht dat ik het hardlopen zou volhouden.

 photo IMG_8505.jpg

Ik vind het zo fijn om bij mij in de buurt hard te lopen, lekker door de polder.

Donderdagnacht was een rare nacht. Mijn zusje vertrok om 4 uur op vakantie en om kwart over 6 kwam de harmonie door de straat. Niet echt aan een stuk geslapen dus, haha. Ik begon de dag met een lekker ontbijtje :) Yoghurt met muesli, moerbeien, kokos, lijnzaad, pure stukjes kokos en meloen. Lekker!

 photo IMG_8502.jpg

Ik ontving het kookboek Jamie in 15 minuten. Cynthia van Misslipgloss was er zo enthousiast over dat het steeds begon te kriebelen als ze weer iets uit het kookboek had klaargemaakt. Ik bestelde hem bij Bol.com.

 photo IMG_8510.jpg

Hmm, mijn moeder had heerlijk gekookt! Groene asperges met aardappeltjes en witte vis omhuld in parmaham. Smullen!

 photo IMG_8511.jpg

En een overheerlijk toetje. Zijn jullie benieuwd naar een recept?

 photo IMG_8512.jpg

Vrijdagochtend weer een lekker ontbijtje met mijn superfoods. Ik was vrij en ik keek samen met mijn vriend naar een van de laatste afleveringen van Once Upon a Time.

 photo IMG_8516.jpg

 photo IMG_8513.jpg

Jippie, pakketjestijd!! Deze twee oliën heb ik al gezien tijdens het Unilever event en ik kan je alvast iets verklappen: ze zijn echt heerlijk. Binnenkort een review!

 photo IMG_8515.jpg

OMG! Mijn quote staat achterop het nieuwe boek Verslingerd van Lisette Jonkman!!!

 photo IMG_8517.jpg

Mehhh, het dekseltje van mijn poeder van Catrice vloog er ineens af.

 photo IMG_8525.jpg

Vrijdag zocht ik een nieuwe bril uit. Deze wordt het! Hier zaten nog van die plastic spiegelglazen in. Een betere foto (als de echte glazen erin zitten) hebben jullie nog tegoed!

Whoop whoop, snack time!

Zaterdagochtend moest ik vroeg uit de veren. Om 7 uur ging mijn wekker, want ik ging namelijk naar Enschede. Nog nooit geweest in die uithoek van Nederland, haha! In Enschede was de boekpresentatie van Verslingerd. Tijdens mijn treinreis (die ruim drie uur duurde) begon ik alvast in het boek!

Oh dit was echt te gek. We kregen een rondleiding op de campus van Universiteit Twente op, jawel, Segways! Dat was echt te gek!!!

 photo IMG_8565.jpg

Op de foto met lieve Lisette samen met mijn Adorable Books collega Danique V.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 1 juni 2014 / 11:23

  Wat weer een fijne foto’s Tedje, moet wel een fijne week zijn geweest.

 2. 1 juni 2014 / 11:28

  Haha dat is station Roosendaal he? Super lieve foto van het katje <3

 3. 1 juni 2014 / 11:51

  Dat lijkt op Roosendaal… Wat leuk trouwens, dat je in Ossendrecht was! Dat is superdichtbij! :)

 4. 1 juni 2014 / 13:11

  Station Roosendaal! <3 Mijn oude woonplaats. Goh, ik kreeg ineens een vlaag van heimwee naar mijn oude woonplaats toen ik die foto zag. Alhoewel ik er nu maar 50km vandaan woon hoor (Tilburg) Ziet er uit als een hele leuke week!

 5. 1 juni 2014 / 13:20

  Woehoe, wat een leuke week :) Lijkt me erg leuk om naar een boekpresentatie te gaan en super gaaf dat jouw quote achterop het boek staat.

 6. Petra
  1 juni 2014 / 15:38

  Leuk om dit te lezen en inderdaad hardlopen in de polder is ook heerlijk, ikzelf doe dit ook erg graag….

 7. 1 juni 2014 / 17:52

  Die bril staat je ontzettend goed! En super gaaf dat je quote achterop een boek staan. Dat kunnen niet veel mensen zeggen!

 8. 1 juni 2014 / 19:15

  Zoiezo station Roosendaal :)! Ik heb er heel lang gewoond woon nu met mijn vriend samen in Breda en kom er nog regelmatig. Leuke week had je!

 9. 2 juni 2014 / 11:06

  Om precies dezelfde reden zit ik er ook aan te denken om het Jamie Oliver boek te bestellen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *