Take a look at my life: Juni #1

 photo TALAMLjuni1.jpg

Afgelopen week was ik vier dagen in Boekarest en begon ik met mijn nieuwe baan!

 photo IMG_5422_1.jpg

Vrijdag ging ik samen met mijn zusje, vriendin Diede en Yara naar Ariana Grande in de Ziggo Dome in Amsterdam! Hier ben ik met mijn zusje en Diede op weg in de auto. We hadden er zin in! Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, maar ik had al wel gehoord dat er een heleboel jonge meiden (lees: rond de 10 jaar) zouden zijn. Oh.

 photo IMG_5424.jpg

Het was druk, want die avond was het ook de Toppers in de Arena!

 photo IMG_5425_1.jpg

 photo IMG_5426_1.jpg

De rij was al ontzettend lang toen wij er waren.

 photo IMG_5428.jpg

Wij gingen eerst met Yara nog wat eten op het station. Burger King op de grond, yep! Het was super druk op het station, maar ook gezellig! Er waren namelijk allerlei bandjes aan het spelen om het publiek van de Toppers al helemaal in de stemming te brengen.

 photo IMG_5431.jpg

In de rij!

 photo IMG_5440.jpg

We waren niet meer helemaal op tijd voor het voorprogramma (Rixton), maar hun bekendste liedje Me and my broken heart hebben we toch nog kunnen horen.

 photo IMG_5444.jpg

En wachten op Ariana! Het was echt al een gekkenhuis in de Ziggo Dome, niet normaal!

In anderhalf uur knalde Ariana al haar bekende nummers er doorheen. Mennn wat zingt ze zuiver zeg! Echt prachtig! Af en toe was het gegil echt niet aan te horen en had ik spijt dat ik geen oordopjes mee had genomen. Ik ben al naar heel veel concerten geweest, maar zelfs bij Beyoncé gilde het publiek niet zo hard, haha. Dat komt natuurlijk omdat er een heleboel jonge meiden waren die nog een octaaf hoger praten ;)

Zaterdag ging mijn wekker om 5 uur, want ik ging samen met Lizzy naar Destination Unknown! Bekijk hier de plog van dag 1.

Op dag 2 hingen we de toerist uit. Klik hier voor de plog van dag 2.

Op dag drie verkenden we de stad en hadden we een taxi ride from hell… Klik hier voor de plog van dag 3!

Op dinsdag moesten we alweer naar huis. Het was echt super leuk! Klik hier voor alle foto’s van dag 4.

 photo IMG_5684.jpg

Woensdagochtend had ik een afspraak bij de dokter. Ik heb tijdens het sporten namelijk steeds last van kortademigheid en benauwdheid. De dokter denkt dat het inspanningsastma is, dus ik heb een pompje meegekregen. Ik zag de Hitkrant liggen in de wachtkamer, jeugdsentiment! Daar had ik vroeger een abonnement op.

 photo IMG_5687.jpg

Voor Adorable Books kreeg ik dit boek binnen.

 photo IMG_5688.jpg

Woensdag was mijn laatste vrije dag voordat ik fulltime ga werken. Relaxen dus! Ik typte wat blogjes voor Teddlicious en tussen de middag lunchte ik met avocado en Gossip Girl.

 photo IMG_5709.jpg

Want donderdag was mijn eerste werkdag bij Red Bananas! Onder hen valt onder andere de blogs Dutchcowboys, Stylecowboys en Travelvalley. Op deze blogs zul je dus artikelen van mijn hand kunnen lezen! De eerste werkdag was al zo ontzettend leuk!! :)

 photo IMG_5710.jpg

’s Avonds gingen we lekker buiten eten, want het was mooi weer!

 photo IMG_5711.jpg

Vrijdag: werkdag nummer 2. Een collega maakte een heerlijke cappuccino! Het koffiezetapparaat kun je trouwens met een app op je telefoon bedienen. Je kunt alles instellen (hoeveel melk, koffie, hoe warm je alles wil), echt te gek! Tsja, dat krijg je als je bij een blog werkt die over tech gaat.

 photo IMG_5713.jpg

Vrijdag was het echt niet normaal warm. Pfoe! Op kantoor was het nog redelijk om vol te houden, maar toen we buiten een ijsje gingen eten, wisten we niet hoe snel we weer naar binnen moesten gaan.

 photo IMG_5736.jpg

Onderweg naar huis in de hitte. Pfoe!

 photo IMG_5737.jpg

Mama had al gekookt toen ik thuis kwam: maaltijdsalade met geitenkaas, avocado, zongedroogde tomaten en walnoten. Yum! En als toetje watermeloen.

 photo IMG_5738.jpg

’s Avonds ging ik mijn vriend ophalen op station Breda, maar bah, wat was het vies weer! Er was code oranje afgegeven in verband met het onweer. Ik haat onweer. Gelukkig zat ik in de auto en voelde ik me veilig, haha.

’s Avonds keken we lekker tv en gingen we op tijd slapen. Ik was kapot!

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 7 juni 2015 / 19:24

  Ohhhh ik vind het zo leuk klinken allemaal, je werk tot nu toe! Echt een toffe baan heb je meid. Vind het nog steeds zo gek dat we eigenlijk zo dichtbij elkaar staan qua bedrijven!

  • Tedje
   Auteur
   7 juni 2015 / 19:43

   Jaa het is ook echt super leuk! Ja, dat is echt super inderdaad, echt grappig!

 2. 7 juni 2015 / 19:56

  Wat tof dat je Ariana Grande concert hebt meegemaakt! Had ook wel graag gewild alleen waren toen de kaarten al weg. Jammer van de gillende jonge meiden. Je werk lijkt me echt heel tof joh! Toevallig ben ik deze week ook begonnen bij mijn nieuwe baan.

  • Tedje
   Auteur
   7 juni 2015 / 20:07

   Ja, er waren echt heel veel jonge meiden. Bizar! Dat had ik nooit verwacht. Ah wat leuk, gefeliciteerd en veel plezier!

 3. 10 juni 2015 / 16:18

  Leuk, afwisselend weekje! Ik vind het ook zo tof dat je nu gewoon een full time baan hebt in het kader ‘werken aan je toekomst’, ik hoop dat het bevalt :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *