Take a look at my life: Juni #1

talamljuni1

En toen was het alweer juni. Time flies when you’re having fun! Afgelopen week had ik een sushidate met de meiden van Adorable Books en trof ik voorbereidingen voor Pinkpop! 

IMG_1410

Mijn werkweek begon lekker warm: het was 30 graden bij ons binnen! Het was wel even wennen om weer aan de slag te gaan na 4 heerlijke dagen in Zeeland.

IMG_1412

Maandag werkte ik de hele dag thuis op mijn kantoor en ’s avonds pakte ik de trein naar Den Bosch, ik had namelijk afgesproken met de meiden van Adorable Books!

IMG_1415

We kletsten héél veel bij en dat was nodig! Ook al spreken we elkaar iedere dag via de app, in real life hadden we elkaar in het nieuwe jaar nog niet eens gezien. Schandalig! We wonen ook over het hele land verspreid.

 

18809320_1028798953924377_4797643417851002880_n

<3

IMG_1424

Dinsdag had ik niet zo’n hele slimme actie. Ik sloot mezelf buiten! Ik ging wat weggooien in het groenbakje buiten en de deur waaide achter me dicht. Gelukkig had ik mijn telefoon in mijn kontzak gestopt en was ik nog niet begonnen met koken… Ik kreeg mijn vriend niet te pakken (die zat in een vergadering) en we hadden nog aan niemand een reservesleutel gegeven. Uiteindelijk heb ik een uur buiten gezeten. Gelukkig was het niet zo koud ;-)

IMG_1427

Nadat mijn vriend thuis kwam, hebben we in een super snel tempo gekookt, want ik moest daarna naar de bootcamp! Waar ik weer lekker veel spierpijn aan over heb gehouden trouwens. Ik ben nu sinds december aan het bootcampen en ben pas één keer niet geweest. Goed he!

IMG_1440

Woensdagavond ging ik naar het Kruisherenhotel in Maastricht voor een klus. Ze gingen aankondigen dat ze het eerste vijfsterrenhotel zijn van Limburg! Dit was mijn outfit. De broek en het topje zijn van Expresso en de schoenen zijn van Manfield, binnenkort beter te bewonderen op mijn blog.

IMG_1441

De ingang van het Kruisherenhotel blijft bijzonder mooi…

IMG_1442

Ter gelegenheid van het feestelijke nieuws werd er een ‘hotelkamer tussen hemel en aarde’ geplaatst. Wat een eyecatcher!

IMG_7707

Donderdag trof ik al wat voorbereidingen voor Pinkpop: ik pakte een gedeelte van mijn tas in. Dit wordt festivaloutfit nr. 1!

IMG_1462 (1)

Donderdagavond was ik alleen thuis. Ik maakte spaghetti met pesto, crème fraîche, spekjes, zongedroogde tomaatjes, cherrytomaatjes, kaas en rucola. Met Netflix op de achtergrond natuurlijk.

Weinig spannende foto’s van afgelopen week, maar dat komt omdat ik eigenlijk gewoon alle dagen achter mijn computer heb gezeten in mijn kantoor. Ook wat minder foto’s deze week, want ik ben vanaf zaterdag op Pinkpop! Dit artikel heb ik dus al eerder gemaakt. De foto’s van Pinkpop hebben jullie natuurlijk nog te goed, volgende week!

Fijne zondag!

Liefs,
Tedje

 

Volg:
Delen:

6 Reacties

  1. 4 juni 2017 / 07:59

    Wat leuk dat je nu op Pinkpop zit! Geniet er lekker van! Wat leuk dat je met de meiden van Adorable Books hebt afgesproken!

  2. 4 juni 2017 / 08:28

    Oeh die pizza en wat een leuke festivaloutfit! Heerlijk dat je weer met je vriendinnen afsprak. Geniet op Pinkpop, ben een klein beetje jaloers! Malou x

  3. 4 juni 2017 / 09:20

    Ohhhh wat rot als je jezelf buitensluit, gelukkig was het mooi weer. Hopelijk heb je het geweldig op Pinkpop, maar dat kan haast niet anders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *