Take a look at my life: Juni #2

Take a look at my life: Juni #2

 photo CollageImage1-6.png

Eindelijk: het is mooi weer! Ik kan weer mijn korte broekjes en slippertjes aan, mijn zonnebril op en ik heb zelfs al mijn bikini aangehad. Helaas zat ik veel binnen, ik had namelijk tentamens afgelopen week. Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s?

Hebben jullie zondag ook zo genoten van het mooie weer? Ik zat het grote deel van de dag binnen om te studeren, maar ik kon het natuurlijk niet laten om ook eventjes wat zon mee te pikken. De lucht was strakblauw zoals hij altijd rond deze tijd van het jaar zou moeten zijn.

Ook kwam de sporty Teddy in me naar boven en waagde ik me weer eens aan het springtouw. Eigenlijk grappig hoe mijn beeld over sporten de laatste weken is veranderd. Eerst vond ik het prima om een keer in de week te gaan zumba’en, maar daar hield ik het dan ook bij. Mensen die vrijwillig gingen hardlopen: OMG, waarom doe je dat?? Nu kijk ik daar heel anders tegenaan. Zelf ben ik buikspieroefeningen aan het doen, planken, high intensity trainingen, ik doe het allemaal. Wie had dat ooit gedacht? Wie weet word ik ook nog eens getroffen door het hardloop virus…

Tsja, dit ben ik dan ook weer ten voete uit. Eerst gesport en daarna weer iets slechts eten. Ach, moet kunnen! Beter sporten en iets slechts eten dan niet sporten en iets slechts eten toch? Hier had ik mijn favoriete combinatie: watermeloen met yoghurt-mandarijn ijs.

Mijn nagels weer eens gelakt met de Limited Edition Makes Me Smile van Catrice. Ja, deze nagellak makes me smile, want soms lijkt hij goud, zilver of brons en hij blijft ook nog eens lang zitten!

Maandag tussen het leren door even een tosti eten. Helaas was de ketchup op(of eigenlijk is dat ook ergens weer goed, want er zit heel veel suiker in ketchup..).

Yeeeh eindelijk Danique (van Glambeauty) weer eens zien op school! Dit was net voor mijn eerste tentamen (die ik als het goed is gehaald heb, yeeeeah!) op dinsdag.

Woensdag was het weer tijd om voor het tentamen van donderdag te leren. En *memorabel moment* de zon ging eindelijk weer eens schijnen. Zo hoort het weer in juni te zijn!

Tussen het leren door even een zonnestraaltje meepikken. Maar niet te lang, want *hup* weer snel achter de computer om te leren.

Donderdag had ik mijn laatste tentamen, yeah! Toen ik thuis kwam dook ik gelijk de zon in met mijn nieuwe bikini.

Throwback thursday: Beautygloss Party 2012 met Yara, Danique en Geanne.

Vrijdag stond er een een review online over de Giordani Gold Voloptuous lipsticks van Oriflame. Wat een fotogenieke producten!

’s Avonds keek ik een filmpje: When in Rome, wel een vermakelijke film met Josh Duhamel :)

Vrijdagochtend was het tijd voor de kapper! Het was niet drastisch nodig, maar wel weer even fijn. Er is weer een stukje af en mijn haar is weer lekker in laagjes geknipt!

 photo IMG_2045.jpg

De nieuwe ELLE weer binnen: leesvoer!

 photo IMG_2047.jpg

En er zat een hele leuke uitklapbare kaart van Lancôme in!

 photo IMG_2044.jpg

Yeah, mooi weer! Dat betekent spijker shorts en hemdjes! Het broekje is van Zara en de top is van H&M. Eigenlijk is het een jurkje, maar ik draag hem lekker als top.

Vrijdag was mijn zusje jarig! Kleine meisjes worden groot: 17 jaar alweer. De hele dag feest gevierd en taart gegeten, haha! ’s Avonds was het ‘echte’ feest en het was heel gezellig!

Zaterdag lekker uitgeslapen en lekker buiten gezeten. ’s Avonds naar de verjaardag van vriendin Julie! :-)

Hoe was jullie week? Lekker genoten van het mooie weer?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 9 juni 2013 / 07:08

  Oh, touwtje springen: jeugdherinneringen ;-) Leuke foto’s!

 2. 9 juni 2013 / 08:57

  Ahhh ik vind jouw zonnebril cool, haha!
  En wederom leuke foto’s en nu hopelijk snel vakantie vieren na al die tentamens! :)

 3. 9 juni 2013 / 09:22

  Aah leuk! Door die foto van je springtouw krijg ik er ook helemaal zin in!

 4. 9 juni 2013 / 11:42

  Ik heb zeker genoten van het mooie weer! Maar had helaas ook tentamens… Heb je je tentamens goed gemaakt voor je gevoel?

  • Tedje
   Auteur
   9 juni 2013 / 11:55

   Ja ze zijn wel goed gegaan volgens mij! :)

 5. 9 juni 2013 / 13:46

  Leuke foto’s! Fijn dat je tentamens nu achter de rug zijn! Waren ze lastig?

  • Tedje
   Auteur
   9 juni 2013 / 14:15

   Ja ze waren best lastig! Als het goed is heb ik ze gehaald, maar nog even afwachten :)

 6. 9 juni 2013 / 13:59

  Leuke foto’s! Die zonnebril staat je echt goed! Liefs

 7. 9 juni 2013 / 15:00

  Heerlijk genieten van het weer, jammer dat je veel moest leren tijdens het mooie weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *