Take a look at my life: Juni #2

TALAML2

En er is weer een week voorbij! Benieuwd wat ik afgelopen week heb gedaan? Klik dan gauw verder.

 photo IMG_8595.jpg

Tsja, deze moet ik toch echt even met jullie delen. Het bewijs van mijn Segway avontuur! Wat was het leuk!

 photo IMG_8582.jpg

Nog een foto van vorige week zaterdag die ik vergeten was te plaatsen in de vorige TALAML. In de trein terug van Enschede naar huis at ik deze lekkere salade met zalm. Ik had deze variant nog nooit op, maar hij was erg lekker!

 photo IMG_8585.jpg

Ready for my Sundaymorning run! Vol goede moed begon ik, maar het ging helaas niet zo lekker. Qua tijd en afstand viel het wel mee, maar voor mijn gevoel kwam ik er niet lekker in. Jammer! Volgende keer beter.

’s Middags ging ik samen met mijn vriend nog een stukje wandelen met als afsluiter: een ijsje! Watermeloen is mijn favoriete smaak, yum!

 photo IMG_8596.jpg

Een nieuwe smaak van The Tea Bar. Ik ben benieuwd!!

Mijn #nocandy week begint goed met een schaaltje magere yoghurt, banaan, aardbei, muesli, moerbeien, geraspte kokos, chiazaad en cacao nibs. Yummie!

 photo IMG_8616.jpg

Zo leuk! Op de website van Tesstijdschrift sta ik bij de “Wie te volgen op Instagram” personen!

Turkse pizza gemaakt uit het Jamie in 15 minuten receptenboek. LEKKER!

 photo IMG_8628.jpg

Weer een heerlijk ontbijtje voor mezelf gemaakt op dinsdagochtend.

 photo IMG_8630.jpg

Outfitje en meteen een mini shoplog! Mijn moeder kwam met dit super leuke witte bloesje en vrolijke sjaal thuis. Zo lief! Mijn moeder weet wel wat ik leuk vindt :)

 photo IMG_8631.jpg

Een kijkje nemen op de biologische markt in Breda voor Dichtbij.nl. Samen met Joni was ik de hele dag op pad voor artikelen voor Dichtbij.nl.

 photo IMG_8636.jpg

 photo IMG_8637.jpg

Tussendoor even een pauze bij Doppio op de grote markt in Breda. Ik nam de Chai Latte, waar je echt melk krijgt waar je de thee nog bij moet schenken. Het was helaas niet helemaal mijn ding, terwijl ik de Chai Tea Latte bij Starbucks overheerlijk vind! Ik nam trouwens geen chocolaatje bij de thee/koffie. Goed he?! #nocandy. En ook geen brownie, muffin of taartje.. Dat was wel even moeilijk want ze riepen mijn naam vanuit de vitrine bij Doppio.

Daarna lunchen bij Zeezicht, mijn vaste stekkie. Ik nam voor de verandering eens geen Club Zeezicht, maar een broodje carpaccio. Lekker standaard. Ook hier sloeg ik het koekje af. #nocandy.

’s Middags hadden we een interview bij de bakker van het lekkerste Brabantse worstenbroodje en ’s avonds bij de eigenaars van Boerschappen.nl. Wekelijks kun je voor €30 euro voor 2 personen een box met seizoensgebonden producten van de lokale boeren ophalen in Breda. Hoe leuk is dat?

Het regende buiten toen ik deze foto nam, maar het festivalseizoen kan beginnen hoor met deze leuke accessoires! Het haarbandje is van Zenner en de spiegel pilotenbril van de webshop Funkiecollective.com, waar ze allemaal zonnebrillen hebben voor een fijn prijsje. Nice!

Vorige week vrijdag had ik een nieuwe bril uitgezocht en die mocht ik woensdag ophalen! Ik heb ook nog een zonnebril op sterkte gekocht. Daar zullen jullie binnenkort wel een foto van zien :) Deze bril is een stukje groter dan mijn oude bril en ik ben er echt heel blij mee. Fijn dat ik er weer een stuk helderder door kan kijken.

’s Middags ging ik naar school voor een voorlichting over stage. Leuk om iedereen weer eens te zien! Iedereen is met een ander blok bezig, dus die zijn niet altijd op school. Lekker even bijkletsen.

Vooral bijkletsen met lieve Danique!!

Perfecter kon ik het niet timen woensdag na het eten. Het kwam met bakken uit de lucht gevallen, maar op buienradar had ik gezien dat het rond half 8 ongeveer een uur droog zou zijn. Let’s go! Les 25 ging super goed. Ik rende voor het eerst meer dan 5K (5,5 om precies te zijn!!) en mijn gemiddelde snelheid was ook nog eens hoger dan ooit. Nice! Nooit gedacht dat ik dit in een korte tijd voor elkaar zou krijgen.

Wachten op de trein in het zonnetje met mijn nieuwe broek van de Zara :)

Vrijdag lunchen met Lizzy in Eindhoven. Het was prachtig weer!

Afsluiten met een lekker ijsje. Oeps, niet zo #nocandy en #feelgoodfitchallenge, maar wel erg lekker! Het was echt ontzettend gezellig en we hebben heel veel gelachen :)

’s Avonds had ik een diner met vriendinnen van de middelbare school. Super gezellig! Zaterdagochtend vertrok ik al vroeg naar Zeeland voor een lang weekend. Die foto’s hebben jullie nog te goed!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 8 juni 2014 / 06:34

  Je nieuwe bril staat je heel goed! Ben ook helemaal gek op je nieuwe Zara broek, daar ga ik eens voor kijken :)

 2. 8 juni 2014 / 08:43

  Wat een leuke foto’s allemaal! Ik vind je nieuwe bril heel erg leuk! Ik ben toevallig zelf ook voor een nieuwe bril aan het kijken en kwam ook op ongeveer zo’n montuur uit, leuk! :-)

 3. 8 juni 2014 / 10:18

  Leuke foto’s en ik zie heerlijke dingen voorbij komen en ohh dat ijsje ziet er zo lekker uit

 4. 8 juni 2014 / 11:44

  Leuke foto’s allemaal! Het lijkt mij erg leuk om een keer op een segway te rijden.

 5. 8 juni 2014 / 12:57

  Wat leuk om zoveel te lezen over Breda! Woon er zelf nu 1 jaar en vind het echt top om hier te wonen. Leuke week heb je gehad zo te zien.

 6. 8 juni 2014 / 13:08

  Wauw wat een geslaagde tijd! Supermooie foto’s en de laatste van jullie is ook zo leuk! Geniet van Zeeland!

 7. Joyce
  8 juni 2014 / 14:19

  Leuke week zo weer! En wat grappig die boerschappen!

 8. 8 juni 2014 / 21:53

  Mooi hoor, die nieuwe bril. Hij staat je echt goed. Staat er geen ‘mooi weer’-clausule in de #nocandy week-regels?
  Dat zou alleszins wel moeten. Bij deze mooie zomerse temperaturen hoort nu eenmaal een lekker ijsje. ;)

 9. 9 juni 2014 / 21:42

  Wat een leuke bril! Ik vind het altijd zo’n drama trouwens om een zonnebril op sterkte te kopen die niet alleen leuk is, maar ook niet te duur is! Ben benieuwd naar jouw nieuwe versie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *