Take a look at my life: Juni #2

talaml3

Afgelopen week ging ik naar Pinkpop en was ik bij het concert van Guus Meeuwis! Kijk je mee naar mijn festivalfoto’s?

IMG_1470

Deze week een iets uitgebreidere Take a look at my life. Ik was vorig weekend op Pinkpop en daarom was de vorige Take a look at my life iets minder lang. Vorige week vrijdag makte ik een vegetarische sushi bowl. Het recept komt binnenkort online! Hebben jullie mijn zalm sushi bowl al wel gezien?

IMG_1472

Zaterdag ging mijn wekker om 4.45 uur. VROEG! Maar allemaal voor een goed doel: Pinkpop!

IMG_1473

In de rij voor Camping A. Het was mijn eerste keer op Pinkpop en stiekem was ik een beetje zenuwachtig. Ik was zo benieuwd wat ik allemaal moest verwachten.

IMG_1486

Nadat we onze tenten hadden opgezet, was het tijd om ons klaar te maken voor dag 1. Zaterdag was meteen al een spectaculaire dag met Kensington, Chef Special, Justin Bieber en Martin Garrix.

IMG_1490

We namen natuurlijk ook een kijkje bij Justin Bieber. Tsja, wat valt er van te zeggen. Ik werd er weinig enthousiast van. Zo jammer dat hij geen energie uitstraalde op het podium! Hij wist niet waar hij was, hij wist niet dat het een festival was en het leek alsof hij er totaal geen zin in had. Ik hoopte dat hij er echt wat moois van zou maken en dat hij het publiek kon verrassen, maar dat viel zwaar tegen. Jammer!

IMG_1493

Gelukkig maakte de show van Martin Garrix een heleboel goed. Wat was het gaaf!!

IMG_1495

Festival outfit of the day <3

IMG_1508

Op Pinkpop is heel veel lekker eten. Wel duur, maar daar moet je je maar gewoon bij neerleggen.

IMG_1505

<3

IMG_1518

Ik heb niet zo heel veel foto’s gemaakt op Pinkpop, ik heb vooral lekker veel genoten! Als je me volgt op Instagram heb je misschien wat korte filmpjes voorbij zien komen. De hoogtepunten van dag 2 vond ik Broederliefde, Sean Paul, Imagine Dragons en Green Day.

IMG_1521

Green Day was zó gaaf!

IMG_1539

En toen was de laatste dag alweer aangebroken. Hier waren we in de Garden of Love bij Gerson Main. Wat maakt hij leuke, lieve liedjes! Verder vond ik die dag Guus Meeuwis, Passenger en Mø heel erg leuk. Kings of Leon was me een beetje tegengevallen, zeker omdat het de afsluiter van het festival was. Het leek net een Spotify-lijst die gewoon aanstond. Heel goed gezongen, maar qua entertainment had het wel wat meer gemogen.

IMG_1580

Ultieme chillings!

Al met al heb ik echt genóten van het hele weekend en ik had het voor geen goud willen missen. Wat een leuk festival en ik ga volgend jaar beslist weer!

IMG_1556

Doei Pinkpop, je was geweldig!

IMG_1598

De week na Pinkpop heb ik veel gewerkt, ik moest een hoop inhalen! Hoe schattig is deze cover van &C trouwens?

IMG_1600

Er lag weer een leuk pakketje op me te wachten van Dove. Super leuk ingepakt, inclusief zwarte Holiday shopper. Die gaat wel van pas komen!

IMG_1601

Vrijdag was een vriendin jarig, proost!

IMG_1609

Zaterdagavond vierde mijn zusje haar verjaardag. De voorbereidingen werden ’s middags al getroffen!

IMG_1615

Gezelligheid!

IMG_1616

Een feestje bij de familie van Gils is nooit compleet zonder een lekker buffet.

IMG_1624

<3

IMG_1636

En alsof ik nog niet genoeg gefeest heb de afgelopen dagen (lees: Pinkpop en twee verjaardag) ging ik zondag nog naar Guus Meeuwis met vriendinnen!

IMG_1639

Liefde!

Komende week is het wat rustiger op de planning. Ook wel eens lekker na deze twee drukke weken!

Hoe was jouw week? 

Liefs,
Tedje

 

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 12 juni 2017 / 13:40

  Wat een boel gezelligheid! Ik krijg ook spontaan zin in nachos, zó lekker!

  • Tedje
   Auteur
   13 juni 2017 / 14:52

   Haha, ja! Iets té veel gezelligheid afgelopen week ;-)

 2. 12 juni 2017 / 15:29

  Wauw, wat een feestweek! Supertof! Die sushi bowl ziet er lekker uit, zeg.

  • Tedje
   Auteur
   13 juni 2017 / 14:52

   Echt he! Alles kwam samen deze week, echt niet normaal! En de sushi bowl, daar komt binnenkort een recept van online!

 3. 12 juni 2017 / 15:47

  Klinkt als een hele gezellige week. Mijn week was wat minder mijn oma kreeg haar eerste chemo, maar dat verliep niet helemaal zoals gepland.

  • Tedje
   Auteur
   13 juni 2017 / 14:52

   Dat is heel erg vervelend om te horen, Lieke. Sterkte!

 4. 12 juni 2017 / 16:35

  Wat een leuke week heb je gehad.
  Oh pff wat jammer dat Justin Bieber zo minder was… ja en daar betaal je dus je kaartje voor. Ik vond pinkpop erg duur moet ik zeggen

  • Tedje
   Auteur
   13 juni 2017 / 14:53

   Tsja, gelukkig was de rest echt super leuk! Kaartjes zijn inderdaad niet goedkoop, maar als je bedenkt dat je voor grote artiesten al gauw 60 tot 100 euro neerlegt voor een ‘gewoon’ concert (dus niet op een festival), is 3 dagen voor 200 euro relatief goedkoop. Nog steeds een smak geld hoor, begrijp me niet verkeerd, haha!

 5. 12 juni 2017 / 21:23

  1 groot feest! en wat jammer dat die bieber iedereen teleur heeft gesteld! en hij was mega duur ook nog hoorde ik achteraf! je hebt wel een leuk overzicht gemaakt

  • Tedje
   Auteur
   13 juni 2017 / 14:54

   Jep, het kon hem allemaal niet heel veel schelen geloof ik. Jammer om te zien! Gelukkig was de rest wel erg leuk!

 6. fred
  13 juni 2017 / 07:50

  ik heb echt een saai leven …;)

 7. 14 juni 2017 / 10:21

  Super leuke foto’s! Ik hou echt van al die festivals in de zomer.

 8. 26 juni 2017 / 16:44

  Inderdaad een zware week maar als je dan green day imagine dragond kan zien wil ik direct wisselen. Meestal zijn de grote namen vrij teleurstellend. Afgelopen jaar zag ik pharell williams op werchter en hij heeft echt het zelfde liedje 3 keer gespeeld. Best wel zielig.
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *