Take a look at my life Juni #3

 photo TALML3.jpg

En er is weer een week in juni voorbij. Afgelopen week ging ik naar school, had ik tentamen, at ik heerlijke sushi en was mijn zusje geslaagd! Maar mijn week begon in Zeeland. Kijken jullie mee?

Vorige week zaterdag ging ik voor het Pinksterweekend naar Zeeland met mijn schoonfamilie. Lekker de ELLE lezen in de trein. Gelukkig had ik nog een plaatsje want het was hartstikke druk!

Mijn zusje werd zaterdag 18 en ik maakte deze collage. Wat een cuties, vind je niet? :)

Ik heb echt heel weinig foto’s gemaakt tijdens het weekend in Zeeland. Wat een schande! Het was prachtig weer (met ’s nachts onweer) en ik ben lekker verkleurd.

Maandagochtend zette ik mijn wekker om half 8 om te gaan hardlopen. Goed he? Het ging echter voor geen ene meter omdat het zo benauwd was, maar het uitzicht op het strand was toch wel erg mooi. Zo rustig! Ik liep 5K in 40 minuten.

 photo IMG_8707.jpg

Die bergjes in het bos hebben ook niet zo meegeholpen met mijn tijd. Bovendien was het ontzettend benauwd, omdat daar de warmte natuurlijk blijft hangen. Ik dacht: ik ga lekker in de schaduw lopen in het bos. NOT.

 photo IMG_8710.jpg

Maandagmiddag was het weer tijd om te vertrekken uit Zeeland. Ik reed met mijn schoonouders en mijn vriend mee naar Maastricht. Toen brak de hel los… Het ging super hard onweren, bliksemen, donderen, regenen.. Het werd helemaal groen buiten, heel raar en akelig! Op dat moment was ook Pinkpop gaande, dus we hielden ons hart vast. Gelukkig bleek het daar mee te vallen van wat ik heb gehoord, mede omdat de organisatie rustig bleef.

 photo IMG_8718.jpg

Dinsdagmiddag maakte ik dit lekkere maaltje voor mezelf. Yoghurt met muesli, aardbeien, banaan, kiwi gold, geraspte kokos en chiazaad.

 photo IMG_8720.jpg

Outfitje van dinsdag. Mijn broek is van Zara, het hemdje van H&M, de blouse van Yaya en mijn loafers van Anna.

Ik had zeker al twee maanden geen sushi op, dus daar moest weer eens verandering in komen ;) Samen met vriendinnetje Diede ging ik sushi eten bij Sumo in Breda voor haar verjaardag. Het was heerlijk!

Woensdag had ik een interview in Knegsel of all places (dat ligt ergens bij Eindhoven). Echt in de middle of no where, want we moesten zelfs met het buurtbusje die eens in de twee uur ging.

’s Avonds keek ik The Proposal. Wat een ontzettend leuke film is dat toch. Vooral om het stukje van ‘To the window, to the window, to the wall”. Voor de mensen die niet weten waar ik het over heb: bekijk dit filmpje maar eens.

 photo IMG_8735.jpg

Donderdag had ik tentamen! Het ging wel goed, gelukkig :)

Outfit van donderdag! Mijn broek komt van Zara, het shirt is van Tee Trend (hoe leuk is dat, met katten!!) en mijn mintgroene All Stars.

Donderdag zaten we met z’n allen zenuwachtig thuis, want tussen 5 en 6 uur zou mijn zusje gebeld kunnen worden of ze was gezakt of dat ze een herexamen had. Gelukkig werd ze niet gebeld en om 6 uur konden we eindelijk weer rustig ademhalen: mijn zusje is geslaagd!!! Ze heeft haar havo in tha pocket, I’m so proud! ’s Avonds kwam de hele familie om te proosten op m’n zusje.

Vrijdagochtend stond ik alweer vroeg op om te gaan hardlopen. Om 10 uur had ik er alweer 5K opzitten. Yeah baby!

 photo IMG_8772.jpg

De omgeving waar ik altijd ga hardlopen is zo mooi! Ik ga altijd hardlopen in de polder.

 photo IMG_8775.jpg

Boodschappenlijstje maken voor Turkse Pizza’s uit het kookboek van Jamie Oliver.

De rest van de dag werkte ik aan mijn blog en pakte ik mijn koffer weer in, want ’s middags ging ik naar Maastricht.

 photo IMG_8778.jpg

Mehh, 10 minuten vertraging met de trein waardoor ik de overstap in Eindhoven miste. Dan maar even een Chai Tea Latte halen bij Starbucks. Heel het station was trouwens oranje gekleurd door het WK en Groots met een zachte G van Guus Meeuwis.

 photo IMG_8780.jpg

We gingen eten bij vrienden en natuurlijk de wedstrijd kijken. We aten Turkse Pizza’s en ze waren weer lekker!

 photo IMG_8786.jpg

Lekker toetje!

Ooooh meeennnn wat een wedstrijd! Spanje – Nederland werd 1-5, wie had dat gedacht?? Ik hou niet zo van voetbal, maar als het Nederlands elftal speelt, heeft dat toch altijd iets magisch.

Zaterdag sliepen we uit, werkte ik wat aan mijn blog en keken we de eerste aflevering van seizoen 2 van Orange is the New Black. Oh wat heb ik uitgekeken naar seizoen 2!

Aan het eind van de middag ging ik een rondje hardlopen met vriendinnetje Sienna. Zij doet ook het Start to run programma en ze is bij les 15. Ik liep gezellig met haar mee. ’s Avonds had ik een verjaardag :)

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 15 juni 2014 / 08:20

  Wat een leuke foto’s Tedje! Zelf ga ik ook altijd sushi eten bij Sumo in Breda. Fijn dat je tentamen goed ging, maandag beginnen de mijne pff. Heb je ook tentamens gehad in de Voltage? Voor mij echt een regelrechte ramp, zo’n enorme zaal met honderden tafels en stoelen. Liefs

  • Tedje
   Auteur
   15 juni 2014 / 11:11

   Ja lekker is het daar he? Nee dit tentamen was gewoon bij ons op school en soms hebben we wel eens tentamen in het sportcentrum van de Universiteit in Tilburg. Ik vind dat ook maar niks, zo druk altijd!

 2. 15 juni 2014 / 10:15

  Wauw wat een heerlijke tijd heb je achter de rug! Oee ja was zo spannend met alle onweer, gelukkig is er niets ernstigs gebeurd! Wat een prachtige blouse had je aan, wauw echt een beauty! Net als jij <3 Fijne week toegewenst!

 3. 15 juni 2014 / 11:11

  Leuke foto’s allemaal! En gefeliciteerd met je zusje!

 4. 15 juni 2014 / 11:44

  Dat klinkt als een heerlijke week. En gefeliciteerd met je zusje. Die collage is echt te cute.

 5. 15 juni 2014 / 11:47

  Dat moet heerlijk geweest zijn een weekend Zeeland. Onweer vind ik meestal ook niet heel eng maar in dat weekend was het toch wel echt heftig! Mag ik vragen waar jij je loafers hebt gehaald en of ze lekker lopen? Ik zoek nog zulke soort :).

  • Tedje
   Auteur
   15 juni 2014 / 12:02

   Ik heb die vorig jaar bij de winkel Van Bommel in Breda gekocht! Ze zijn van het merk Aniek en ze lopen gewoon lekker :)

 6. 15 juni 2014 / 11:51

  Leuke foto’s! Gefeliciteerd met je zusje :)

 7. 15 juni 2014 / 13:14

  Leuk hè, het WK heeft inderdaad altijd iets magisch; met een groepsgevoel. Terwijl ik de reguliere competitie helemaal niet leuk vind omdat ik niet weet voor wie ik moet zijn haha! Gefeliciteerd met je zusje, wat goed zonder herkansing!

  • Tedje
   Auteur
   15 juni 2014 / 13:22

   Nee dat heb ik precies hetzelfde inderdaad!! Dankjewel, ik zal het tegen haar zeggen, hihi! :)

 8. 15 juni 2014 / 13:40

  Wat heerlijk om het pinksterweekend in de zon in Zeeland door te brengen! :) En gefeliciteerd met je zusje!

 9. 15 juni 2014 / 19:50

  hahaha The Proposal heb ik in dezelfde week als jij gekeken!!! Op de dag van Pinkpop en die vreselijk angstaanjagende buien onweer.

 10. 16 juni 2014 / 11:51

  wat een super leuke foto’s, ziet er erg leuk uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *