Take a look at my life: Juni #4

 photo TALAML4-1.jpg

Wat ging afgelopen week ontzettend snel zeg! Kijken jullie mee naar wat ik allemaal heb gedaan?

 photo IMG_8799.jpg

Nog twee foto’s van vorige week zaterdag. Ik ging 5K hardlopen met Sienna en het ging goehoeed!

Mijn make-up die ik vorig weekend meenam naar mijn vriend. Het Urban Decay Naked Basics palette, de Life’s a Peach blush van Sleek, mijn Nars Albatross highlighter, een concealer van Collection, Masterprecise eyeliner, Urban Decay primer potion en mascara van Oriflame.

Zondag ging de zon ineens even schijnen. Daar moest ik gebruik van maken! Een half uurtje met mijn voeten in het water gezeten en genoten van de zon.

Mijn maandag begon niet al te best. Ik stond vroeg op om met de trein vanuit Maastricht richting Tilburg te gaan. In de trein werd ik ineens misselijk en kreeg ik knallende koppijn. Ik vroeg de gehele coupé of iemand toevallig paracetamol bij zich had maar dat had niemand, helaas. (Note to self: paracetamol in tas + portemonnee!) Gelukkig viel ik de hele tijd in slaap, waardoor ik niet hoefde te denken aan mijn hoofdpijn. For your information: ik slaap echt nóóit in de trein dus dit was echt een historisch momentje. Ik vond het wel lekker eigenlijk. De reis ging in ieder geval een stuk sneller. Mijn schoolboek is helaas ongeopend gebleven, maar dat nemen we dan maar voor lief.

 photo IMG_8822.jpg

Op school nam ik twee paracetamols (wat een wondermiddel is het eigenlijk he?) en het ging daarna gelukkig een stuk beter met me. Ik werkte aan ons Streekproducten project met Yvonne en Joni.

 photo IMG_8823a.jpg

Toen ik thuis kwam, lagen er twee pakketjes op me te wachten!

 photo IMG_8824a.jpg

Bij Zalando kocht ik een hardloop short en een sport bh. Het broekje zit echt super lekker! Aan de bh moet ik wel even wennen, jeetje wat drukt dat alles plat zeg ;)

 photo IMG_8825a.jpg

Ik mocht nog wat bestellen bij de webshop van Van Tilburg. Ik bestelde een t-shirt van Maison Scotch en een sport top van Adidas met een hele gave achterkant. Er zit een sportbh in verwerkt, super handig! Dat is dat patroontje dat je ziet.

Nagels gelakt onder het kijken van series. Favoriete bezigheid, just so you know. Ik keek trouwens Hart of Dixie en Switched at Birth.

 photo IMG_8826.jpg

Onder het genot van een kopje thee natuurlijk! Dit is de smaak Bounty Island van de Tea Bar. Super lekker!

Wat ik dinsdag deed, dat zagen jullie al in mijn plog die woensdag online stond.

Woensdag begon lekker vroeg, want ik moest achter mijn vader aanrijden naar de garage, zodat hij daarna met mij mee terug naar huis kon rijden.

 photo IMG_8886.jpg

Ik was om half 9 alweer thuis dus toen besloot ik om meteen mijn hardloopschoenen aan te trekken en een rondje te gaan lopen. Het miezerde de hele tijd, maar dat was echt heerlijk! Ik liep mijn snelste gemiddelde ooit: 6’40. Niet verkeerd toch? Ik droeg trouwens mijn nieuwe top van Adidas waar ik deze week al over schreef. Super fijn en hij ziet er ook nog eens leuk uit.

’s Middags ging ik naar vriendinnetje Julie. We lunchten met een stokbroodje martino en we bakten vervolgens een bananenbrood. Hij was erg lekker! Helaas niet zo healthy, maar dat vertellen we tegen niemand.

Lieve Jules <3

 photo IMG_8911.jpg

’s Avonds was het weer tijd om voetballen te kijken! Wat was het spannend. Gelukkig wonnen we met 3-2 :)

Donderdag ging ik weer naar school. Ik had een presentatie en een tentamen. Spannend! Deze gingen allebei gelukkig goed.

Donderdag op Instagram betekent: Throwback Thursday! Bijna iedere donderdag plaats ik een foto van mezelf die vroeger is gemaakt. Hier zit ik er echt bij als een kleine diva. Oeps! Als je me wil volgen op Instagram, kun je me vinden onder de naam Teddlicious trouwens!

Donderdag uit school ging ik koffie drinken met Marèl, Gabie en Joni bij Mugs&Muffins in Tilburg. Ik nam een Cinnamon Latte en een Carrot Cupcake met Cream Cheese. OMG! Wat was het lekker!

 photo IMG_8918.jpg

Toen ik terug ging naar huis, had de trein weer eens vertraging. Ik strandde uiteindelijk in Gilze-Rijen, waar mijn vader me kwam ophalen. Fijn!! Anders had het nog langer geduurd voordat ik thuis was. Ik had een uur vertraging opgelopen. Gelukkig had ik een boek bij me.

 photo IMG_8949.jpg

Deze week is het niet zo goed gegaan met mijn ‘laat de lekkere dingen staan’ week. Oeps. Ik keek The Vow samen met mijn zusje en mijn moeder. De eerste keer toen ik hem zag, vond ik hem niet zo leuk, maar nu wel! Prachtige film, behalve het einde, maar daarover zal ik niet uitweiden als je de film nog niet hebt gezien.

Vorig jaar was ik deze week in Cyprus! Wat gaat de tijd toch snel. We hebben met z’n vieren daar echt een heerlijke tijd gehad en iedere dag word ik daar aan herinnerd als ik Timehop open. Wat een leuke app is dat. Je kunt daarmee zien wat je precies een jaar geleden (of twee, drie en meer) hebt geplaatst op social media en welke foto’s je met je telefoon hebt gemaakt.

Vrijdagochtend gingen Joni, Yvonne en ik naar Eindhoven. We hadden namelijk een afspraak bij Dichtbij.nl. Ons project loopt ten einde en het was tijd voor een soort evaluatie. Ze vinden onze productie hartstikke leuk geworden en daar zijn wij natuurlijk blij om. Benieuwd naar welke artikelen we hebben geschreven over streekproducten? Dan kun je even een kijkje nemen op onze Facebook-pagina.

’s Middags werkte ik nog wat aan mijn blog. ’s Avonds haalde ik mijn vriend van het station en keken we de spannende film Non-Stop.

Zaterdag ging ik weer hardlopen. Het ging deze keer helaas niet zo goed, jammer! Mijn nieuwe sportbh en mijn short liepen in ieder geval wel lekker.

Zaterdagmiddag ging ik boodschappen doen met mama. Toen ik terugkwam, keken mijn vriend en ik aflevering 4 van Orange is the new black. Wat een geweldige serie is dat toch.

’s Avonds was het eindexamen/verjaardagsfeestje van mijn zusje!

Have a nice Sunday xx

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. Petra
  22 juni 2014 / 09:34

  Leuke foto’s van je week, …Tja paracetamol is denk ik wel een de grotere uitvindingen van de vorige eeuw, moet je nagaan hoe slim die pilletjes zijn…ze weten precies waar de pijn zit…
  Leuk om even mee te kijken in je week en prachtige kleur nagellak trouwens..
  Groetjes Petra

 2. 22 juni 2014 / 10:06

  Aah wat een heerlijke diary lief! En Wow wat gaaf de foto van je nagellak, mooie combi <3 Gelukkig ging de hoofdpijn over, vervelend dat niemand iets bij zich had! Maak er een mooie week van, liefs X

 3. 22 juni 2014 / 11:33

  Leuk overzicht. Mag ik vragen welke kleur je gebruikt van de collection concealer?

 4. 22 juni 2014 / 13:27

  Leuke foto’s, die nagellak ziet er echt mooi uit

 5. 22 juni 2014 / 18:09

  wat een leuke foto’s heb je weer op een rijtje gezet!

 6. 22 juni 2014 / 18:39

  Gezellige foto’s! En wow hoe raar, ik weet ook nog dat je naar Cyprus bent geweest enzo, is dat echt al een jaar geleden haha?!

  • Tedje
   Auteur
   22 juni 2014 / 20:04

   Jup, alweer een jaar geleden. Wat gaat de tijd ontzettend snel he?

 7. 22 juni 2014 / 19:37

  Wat een leuk foto overzicht! Super leuke shirtjes heb je besteld <3

 8. 24 juni 2014 / 22:08

  Leuk weekverslagje weer! Een zwemblad met flipflops, heerlijk plaatje :) Bikkel dat je met enorme hoofdpijn 1) de hele coupé hebt rondgevraagd en 2) toch nog gewoon naar school bent gegaan! Dat shirtje van Maison Scotch is trouwen ook super leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *