Take a look at my life: Juni #4

teddlicious-7

Afgelopen week was ik ziek, maar aan het eind van de week ging ik ook naar Coldplay in de Amsterdam ArenA! Kijk je mee naar wat ik nog meer heb gedaan? 

IMG_4840

Vorig weekend kwam het vierde seizoen van Orange is the New Black op Netflix, yay! Mijn vriend en ik kijken deze serie samen. Tot nu toe (we zijn bij aflevering 5) vind ik het nog niet echt super spannend, maar vermakelijk is het zeker.

IMG_4818 (1)

Essie nagellakjes fotograferen! De review van de Summer Collection hebben jullie al kunnen lezen.

ziek

Maandag en dinsdag was ik ziek en bleef ik thuis :( Ik heb maandag ongeveer de hele dag geslapen, ik was zo moe en ik voelde me echt niet lekker. Pff!

IMG_4857

Bizar, een jaar geleden haalde ik mijn diploma voor HBO journalistiek! Toen schreef ik deze blog, heel leuk om terug te lezen.

IMG_4853

Woensdag voelde ik me weer beter, gelukkig! Ik ging samen met mijn zusje naar de film Me Before You. God, wat een tranentrekker is dat zeg! Ik had het boek al gelezen, dus ik wist hoe het afliep. Als jij de film nog gaat zien/het boek nog gaat lezen: leg alvast maar een pakje zakdoekjes klaar, want die ga je nodig hebben. Anders ben je echt een tough cookie.

IMG_4851

Pretty flowers <3

werk

Donderdag was het zó warm en benauwd, pfff! Op kantoor hebben we geen airco en daar heb je met dat warme weer toch wel echt last van. Mocht je me willen volgen op Snapchat trouwens, je kunt me hier toevoegen (als je op je smartphone dit artikel leest) en anders kun je me vinden onder de naam teddlicious.

IMG_4901

Vrijdagavond ging ik samen met collega/vriendin Frederique naar Coldplay in de Amsterdam ArenA!! We hebben flink in de file gestaan, vooral voor de afrit. Rond 8 uur zaten we in het stadion, waardoor we wel een groot deel van het voorprogramma hebben gemist.

IMG_4908

Maar dat gaf niet, want we kwamen natuurlijk voor Coldplay!! Al vond ik Lianna la Havas ook heel erg leuk! Ik moet vaker muziek van haar gaan luisteren. We were ready!

IMG_4911

Iedereen kreeg een armband die tijdens het concert licht gaf. Dat zag er zo magisch uit!

IMG_4918

Als jullie me volgen op Snapchat, hebben jullie al wat filmpjes en foto’s voorbij zien komen. We zaten trouwens in vak 120 en ik vond dat we alles best goed konden zien!!

IMG_4982

Het was zó cool! Confetti, ballonnen, vuurwerk, alles erop en eraan! Ze speelden hun hits zoals Clocks, Fix You, The Scientist, Viva la Vida, A Sky Full of Stars en Yellow, maar ook kwamen nummers van hun nieuwe album voorbij, zoals Hymn for the Weekend (met Beyoncé!!), A Head Full of Dreams (zo heet de tour ook), Adventure of a Lifetime en ze sloten af met Up & Up. We hebben echt genoten en de show zag er super spectaculair uit. Ook zeker door alle lichtgevende armbandjes in de zaal.

We hadden horrorverhalen gehoord van mensen die donderdag tot 1 uur vaststonden rondom Amsterdam, maar wij hebben eigenlijk nergens last van gehad! Om 22.45 uur was het concert afgelopen en om 23.30 uur zaten we al op de snelweg! En we hebben echt niet gehaast. Nog even naar de wc, naar de auto lopen, je kent het wel.

Nu kan ik gaan uitkijken naar het volgende concert: die van Beyoncé op 16 juli en daar heb ik ook zóveel zin in! Ik kan niet wachten! Heb jij nog leuke concerten of festivals in het vooruitzicht?

Fijn weekend! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 26 juni 2016 / 07:16

  Balen dat je ziek was! Ik durf Me Before You niet in de bios te kijken, ben bang dat ik iedereen bang maak met mijn ugly cry hahaha.

  • Tedje
   Auteur
   27 juni 2016 / 19:50

   Hahahha, nou ik heb ook behoorlijk ‘ugly’ gehuild hoor! Pff, wat een drama!

 2. 26 juni 2016 / 08:14

  Wat een heerlijke week heb je gehad en tof dat je kaartjes van Coldplay had weten te scoren! Ik ga ook naar het concert van Queen B, zin in!

  • Tedje
   Auteur
   27 juni 2016 / 19:51

   Aaah wat super leuk! Heb je staan- of zitplaatsen?

 3. 26 juni 2016 / 10:19

  Jaa mijn vriend had het al over die armbandjes die jullie kregen! Hij had geluk dat hij in de Arena mocht beveiligen en heeft zo de hele show gezien. Het moet echt prachtig zijn geweest!

  • Tedje
   Auteur
   27 juni 2016 / 19:51

   Wat gaaf!! Dan heb je nog eens een leuke baan!

 4. 26 juni 2016 / 10:44

  Tof dat je naar Coldplay bent geweest! Wat vond je van het geluid in de Arena?

  • Tedje
   Auteur
   26 juni 2016 / 11:56

   Tsja, het geluid in de Arena is niet al te best. Ik ben naar heel veel concerten geweest in verschillende stadia en zalen, maar dan blijft de Ziggodome toch wel veruit de beste.

 5. 26 juni 2016 / 11:08

  Haha ik moest ook een traantje wegpinken hoor bij Me Before You!

  • Tedje
   Auteur
   26 juni 2016 / 11:55

   Een traantje? Zeg maar gerust een hele vloedgolf, haha!

  • Tedje
   Auteur
   27 juni 2016 / 19:51

   Haha, nice! Ik heb nog maar 4 afleveringen gezien, ik heb er nog een aantal te gaan dus! :-)

 6. 26 juni 2016 / 14:57

  Ik heb orange is the new black nog niet bekeken, maar wat mij wel irriteert is dat ik er momenteel mee dood gegooid wordt op youtube… Al die reclame :(

  • Tedje
   Auteur
   27 juni 2016 / 19:52

   Oh wat vervelend! Ik krijg ze niet, misschien moet je het dan toch maar gaan kijken ;-) Krijg je de reclame ook niet meer! Haha!

 7. 26 juni 2016 / 15:04

  Ik ga denk ik lekker thuis een keer op de bank Me Before You kijken! Ben zo bang dat ik niks meer zie door de tranen haha. Wat gaaf dat je naar Coldplay bent geweest, lijkt mij een geweldige ervaring! :)

  • Tedje
   Auteur
   27 juni 2016 / 19:52

   Haha, dat is een slim plan. Je kunt gerust een hele box tissues erbij pakken, want die ga je nodig hebben! Coldplay was inderdaad echt AWESOME!

 8. 26 juni 2016 / 23:06

  Wat een leuke foto’s. Ik ben erg benieuwd naar Me before you. Binnenkort ook een keer kijken.

  • Tedje
   Auteur
   27 juni 2016 / 19:53

   Ik ben super benieuwd wat je van Me Before You gaat vinden! Het is een prachtige film, met een lach en heel veel tranen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *