Take a look at my life: Juni #4

Take a look at my life: Juni #4

 photo CollageImage4-2.png

Vorige week kwam er geen Take a look at my life online vanwege mijn studietripje naar Cyprus. Vandaag mijn mini reisverslag over Cyprus. Zijn jullie er klaar voor? 

Vorige week dinsdag was het zover. We vertrokken met z’n vieren naar Cyprus om te onderzoeken hoe het met de crisis gaat op dit moment. Maandag pakte ik al mijn spullen in. Allemaal luchtige en korte kleren, want het is erg warm in Cyprus!

We vlogen vanaf Weeze (Duitsland) en 4,5 uur later stonden we op Cypriotische bodem. De vlucht was goed gegaan. We aten nog even wat en doken daarna ons bed in, want we waren hartstikke moe van de reis.

De volgende dag zijn we gelijk aan de slag gegaan voor school (filmen, interviewen), maar daarna vonden we wel dat we het hadden verdiend om even in de zon te liggen. We verbleven in Paphos in het Panareti Paphos Resort.

Ons zwembad.. Zucht, wat was het mooi!

 photo IMG_2234.jpg

De volgende dag weer op pad om te filmen en te interviewen. Onderweg kwamen we Starbucks tegen, dus daar hebben we natuurlijk even gezeten en een lekkere Frappuchino gedronken.

 photo IMG_2279.jpg

Mèze is een typisch Cyprioots gerecht met allemaal kleine hapjes, een soort tapas eigenlijk! Dit hebben we natuurlijk ook gegeten en het was erg lekker. We lustten niet alles, maar dat was niet erg.

 photo IMG_2284.jpg

Er lopen overal zwerfkatten rond op Cyprus, heel zielig om te zien eigenlijk. Ook als je ergens aan het eten bent bij een restaurant komen ze schooien. Ook deze kleine kitten die we Mèze hebben genoemd :)

 photo IMG_2287.jpg

Bij het restaurant Demokritos, waar je dus dit typische gerecht kunt eten, word je geëntertaind tijdens het eten met typische Griekse en Cypriotische dansen.

Naar de rots van Aphrodite, een uur met de bus van Paphos. Drie rondjes zwemmen om de rots betekent eeuwig geluk in de liefde. Bleek dat we om de verkeerde rots hebben gezwommen. Beetje jammer. Bovenstaande rots is dus NIET de rots van Aphrodite, bummer!

 photo IMG_2318.jpg

Dit is dus wel de goede rots (helemaal links). Maar daar zijn we niet geweest, helaas!

Lieve meiden <3

 photo IMG_2328a.jpg

In Limassol (de studentenstad van het eiland) aten we voor €3,50 dit maal. Niet duur toch?

Laatste dagje aan het zwembad, nog even genieten! Dinsdagavond vlogen we weer naar huis.

Ik ben niet super bruin geworden, het was echt veel te warm om in de zon te zitten. Ik heb me rustig gehouden onder de parasol.Ik ga nog een uitgebreid verslag schrijven over Cyprus met tips, do’s en don’ts. Lijkt jullie dat leuk?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 30 juni 2013 / 07:12

  Wat een leuk verslag. Hilarisch dat jullie om de verkeerde berg zijn gezwommen haha!! Pff.. Misschien nu iets anders dan geluk in de liefde? :-)

 2. 30 juni 2013 / 09:22

  Ah wat heb je het daar zo te zien geweldig leuk gehad! Ik krijg helemaal de zomer vakantie kriebels van je foto’s!

 3. Nienke
  30 juni 2013 / 12:12

  Haha, ik ben ook een keer in Cyprus geweest, en ik verbleef in precies hetzelfde hotel!

 4. 30 juni 2013 / 13:41

  Erg leuk verslag en hele mooie foto’s. Wel fijn dat je voor een schoolopdracht toch een weekje naar een zonnige bestemming mag trekken :)

 5. 30 juni 2013 / 13:44

  Ziet er heerlijk uit, doet me denken aan de geweldige vakantie die ik heb gehad in Rhodos. Daar waren ook heel veel zwerfkatten!

 6. 1 juli 2013 / 00:54

  Wat een leuke foto’s. Zo te zien heb je er naast druk bezig te zijn geweest met school ook leuk gehad. xx

 7. 1 juli 2013 / 11:02

  Ah wat een heerlijke foto’s zeg! Cyprus lijkt me erg mooi!

 8. 1 juli 2013 / 15:41

  Leuk, net terug van vakantie en dat is beter dan in nederland.

 9. 1 juli 2013 / 21:34

  Leuk om te lezen! Cyprus staat zeker nog op mijn lijst van te bezoeken vakantielanden.

 10. 6 juli 2013 / 12:27

  Ziet er super mooi uit, erg leuk om voor school te mogen bezoeken denk ik. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *