Take a look at my life: Juni #5

 photo TALAML5.jpg

Jeetje, juni zit er alweer bijna op. De tijd vliegt echt, vinden jullie dat ook?? Ik hoef nog maar anderhalve week naar school en dan heb ik vakantie! Maar zo ver is het nog niet. Vandaag laat ik jullie wat kiekjes zien van afgelopen week. 

 photo IMG_8988.jpg

Zaterdagavond vierde mijn zusje haar 18e verjaardag en haar eindexamenfeest. Super leuk! We hadden een heuse Photobooth ingericht met allerlei props waar iedereen mee op de foto kon. Lekkere hapjes op een feestje kunnen natuurlijk niet ontbreken :)

Maandag moest ik gewoon weer naar school. Nog eventjes en dan heb ik vakantie!

 photo IMG_8992.jpg

Oh yeah! Best t-shirt ever!! Ik kreeg op Instagram veel vragen waar hij vandaan kwam. Hij is van het merk Tee Trend. :)

Lucky nails!! Maandag wonnen we met 2-0 van Chili op het WK. Dat kwam vast door deze leuke nail art die ik maakte voor Tess Tijdschrift.

Ook dinsdag ging ik weer naar school. ’s Avonds kwamen lieve vriendinnetjes Maxime en Rinske thee drinken en cake eten. Het was weer super gezellig, altijd met deze meiden! Maxime is trouwens ook fanatiek aan het hardlopen (door mij!). Super leuk om te zien. Rinske liep al hard en misschien gaat ze ook meedoen met de Singelloop in Breda. Maxime en ik doen namelijk mee op 5 oktober op de 5K! Let’s kick some ass!

 photo IMG_9013.jpg

We aten deze cake, waar jullie het recept al van hebben kunnen lezen op mijn blog. Hij was lekker!

 photo IMG_8991.jpg

Ik heb een nieuwe favicon! Vinden jullie hem leuk? :)

Mijn nieuwe portemonnee van fab. Ik ben er zo blij mee! Jullie hebben het artikel al kunnen lezen.

 photo IMG_9012.jpg

Ik keek weer eens de Get to know us better tag die ik samen met mijn Adorable Books collega’s heb opgenomen een hele tijd terug. Het filmpje blijft leuk! Trouwens, deze week bestaat Adorable Books 3 jaar! We hebben een heleboel leuke winacties georganiseerd, dus als je van lezen houdt, zou ik zeker even een kijkje nemen op onze site!

 photo IMG_9028.jpg

Woensdag ging ik naar Utrecht om mijn kamer te bezichtigen. Zoals jullie vrijdag al hebben kunnen lezen, ga ik op kamers!! Super spannend, maar ook heel erg leuk.

Jippie! Ik heb mijn kamer! Dat moet even gevierd worden bij Starbucks natuurlijk.

Woensdag ging ik hardlopen en mijn zusje ging naar de zumba. Sporty sisters!

Ik deed mijn allerlaatste les (les 30) van de Start to run reeks met Evy. OMG! Ik heb het gewoon gedaan! Ik rende 5,5K in iets minder dan 35 minuten. Best wel trots dat ik het heb afgemaakt, maar nu komt het belangrijkste: doorzetten en blijven rennen! Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen!

Donderdag een lekker ontbijtje voordat ik mijn tentamen ging maken op school. Het tentamen ging wel redelijk gelukkig! Ik heb er volgende week nog één en ik moet nog een betoog schrijven en een presentatie geven over ons project. Dan ben ik klaar voor dit jaar!

Donderdag stond er een interview met mij online op BN De Stem. Super leuk! Je kunt het artikel hier lezen.

OMG! Mijn zusje en ik gaan in oktober naar John Legend in de Ziggodome in Amsterdam!! Officieel zou de kaartverkoop pas vrijdag starten, maar ik zag donderdag al een linkje op Twitter voor een presale. Ik was niet in de gelegenheid om kaartjes te bestellen, want ik was op school. Gelukkig kon mijn zusje al twee kaartjes bemachtigen!! John Legend, here we come!

’s Avonds was de diploma uitreiking van mijn zusje. Trots!! Ik heb op dezelfde middelbare school gezeten, dus ik ben heel veel leraren tegengekomen waar ik les van heb gehad. Super leuk om weer eens bij te kletsen!

Vrijdag sliep ik lekker uit (heerlijk!) en maakte ik nog wat foto’s voor mijn blog. Verder pakte ik mijn koffer in, want in ging weer een weekendje naar Maastricht.

Voordat ik wegging, at ik nog watermeloen. Lekker!

 photo IMG_9119.jpg

Wachten op de bus. Ik heb mijn Allstars in de was gedaan en ze kwamen er weer uit als nieuw. Yay!

Ik kwam vrijdag rond etenstijd aan in Maastricht. ’s Avonds keken mijn vriend en ik een aflevering van Orange is the new black (wat hou ik toch van die serie!) en keken we de film Captain Phillips.

Zaterdag was het tijd om voor de eerste keer zonder Evy te rennen. Dat was wel even anders! Niemand die tegen je zegt: nog even volhouden, je kunt het best! Ik was niet super tevreden over mijn run, maar ik had er toch weer 4,7K opzitten in een half uur. Niet verkeerd. Ik kan nog steeds niet aan een stuk hardlopen, maar dat komt wel.

De rest van de dag werkte ik aan mijn blog en aan mijn betoog voor school.

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 29 juni 2014 / 07:59

  Wat een top weekje! En wauuuw wat ziet Loes er prachtig uit! Jij natuurlijk ook hoor Ted hihi. He sexy ladies!

 2. 29 juni 2014 / 09:31

  Ik wil ook naar John Legend! Zijn de kaarten erg duur? En lekker volhouden met hardlopen. Geen je lichaam tijd om conditie op te bouwen. Vooral niet opgeven! (Ik zeg het dit keer in plaats van Evy, goed?;-))

  • Tedje
   Auteur
   29 juni 2014 / 11:54

   Wij hebben 60 euro per kaart betaald ongeveer. Niet super goedkoop. Er zijn volgens mij nog kaarten, dus je moet snel zijn als je ze nog wil bemachtigen :) Aah dat is lief, haha! Support van bezoekers is het beste ooit!!

 3. 29 juni 2014 / 10:01

  Goed bezig Tedje, die 5k aan één stuk komt echt wel. Je bewijst dat je al kunt doorzetten! Je t-shirt is trouwens echt superleuk :-)

  • Tedje
   Auteur
   29 juni 2014 / 11:55

   Aah thanks voor je lieve woorden, Sophie!!

 4. 29 juni 2014 / 10:38

  Wauw wat een heerlijke diary en inspirerende foto’s! Echt gaaf dat je Evy hebt uitgelopen, gefeliciteeerd! Echt een waanzinnige prestatie om trots op te zijn <3

 5. 29 juni 2014 / 11:48

  Leuke foto’s! En wat knap dat je de 5 km kan lopen. Evy heeft mij nooit zo ver gekregen hihi. En wat een super leuke nail art!

 6. 29 juni 2014 / 12:40

  Je blog shirt is zo onwijs gaaf! Ik vind je favicon super leuk! <3

 7. 29 juni 2014 / 15:41

  Wat tof dat jullie naar John Legend gaan! Verder heb je zo te zien een fijne week achter de rug :)

 8. 30 juni 2014 / 13:53

  Ah, wat gaaf dat je naar John Legend gaat! Ik heb hem al twee keer live gezien (op Rock Werchter en in de Qube) en beide keren waren fantastisch. Je gaat een topavond tegemoet!

  • Tedje
   Auteur
   30 juni 2014 / 16:53

   Aah ik ben zo benieuwd!! Ik heb inderdaad van meer mensen gehoord dat hij zo goed is :)

 9. 30 juni 2014 / 17:21

  Wat een hoop leuke foto’s! Wat fijn dat je All Stars goed de was uit kwamen. Dat moet ik ook echt een keer weer doen!

 10. 30 juni 2014 / 17:49

  Wat gaaf dat je naar John Legend gaat! Die foto van jou met die hoed blijft leuk! :)

 11. 1 juli 2014 / 21:23

  Onwiiijs gaaf dat je naar John Legend gaat! Zijn nieuwste album is goeeed. Ik zie je favicon eigenlijk nooit omdat ik je blog via Bloglovin’ lees, maar hij is leuk! Vind de foto’s met je zusje ook leuk, lijkt me zo grappig om even terug te gaan naar je middelbare school. En je All Stars zijn inderdaad weer super wit! Ik vind de broek die je daar aan hebt ook leuk, je benen zijn/lijken echt bruin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *