Take a look at my life: laatste week van juni

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent dat er weer een verse Take a look at my life voor je klaarstaat. Afgelopen week werkte ik lekker veel en had ik ook wat leuke dingen op de planning staan. 

Je girl is back! Na 6 weken niet gesport te hebben, was het eindelijk tijd om mijn sportkleding uit de kast te trekken.

Er staan weer een aantal pagina’s van mijn hand in de nieuwe editie van Chapeau Magazine. Altijd leuk om te zien.

Ik ontving een leuk pakketje van Etos!

En ik kreeg de Goodiebox weer binnen! Ik ben benieuwd naar het hand masker… Dat heb ik nog nooit geprobeerd!

Ik had de vriezer per ongeluk een stukje open laten staan en de Cornetto’s waren de boosdoener! Daar had ik er namelijk nog eentje van gesmikkeld toen we de volgende dag erachter kwamen dat de vriezer open stond… Ik heb de vriezer maar direct helemaal leeggehaald, ontdooid en schoongemaakt. Wat een klus! Maar nu is ‘ie weer helemaal schoon! Dat is dan weer wel fijn.

Ik had mijn vierde laserbehandeling bij Skins Laserclinic in Sittard. Over een tijdje hoef ik mijn oksels niet meer te scheren… Dat zou toch ideaal zijn!?

Ik wandelde even door Maastricht en ik vind dit gebouw altijd zo mooi! Net alsof je in New York loopt. Al ben ik daar nog nooit geweest, maar ik heb genoeg films en series gezien die zich daar afspelen om er een indruk van te krijgen, haha!

Vrijdagavond ging ik samen met Nadine naar de film Love, Simon (echt een aanrader!!) en daarna ploften we op het terras bij Lumière, aan het Bassin. Super leuke plek aan de haven in Maastricht, hier ga ik zeker nog eens op het terras zitten!

Het was super gezellig en we besloten spontaan op stap te gaan. Wat we ook deden. En wat heel gezellig was. Misschien iets te gezellig ;-)

De volgende dag reden mijn vriend en ik naar Femke en Roy om bij te kletsen en te chillen in hun tuin.

Daarna gingen we sushi eten bij Shintori in Den Bosch. Oh the joy!

Daarna dronken we nog koffie aan het water bij Bolwerk, een super leuke plek in Den Bosch. ’s Avonds reden we weer terug naar huis.

Zondag was het natuurlijk prachtig weer! We genoten aan het zwembad van mijn schoonouders van de zon. Zo fijn! ’s Ochtends hielpen we trouwens vrienden met hun auto die niet wilde starten.

We sloten het weekend af met een barbecue, yum!!

Hoe was jouw weekend? 

Liefs,
Tedje

 

 

 

 

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 2 juli 2018 / 16:16

  Leuke foto’s! Wat een leuk Etos pakketje trouwens, ben gelijk heel nieuwsgierig naar die producten!

  • Tedje
   Auteur
   3 juli 2018 / 13:33

   Thanks, Kelly! Wellicht komen ze nog voorbij op mijn blog, I’ll keep you posted!

 2. 2 juli 2018 / 18:09

  hihi sushi is altijd een goed idee toch? en wat ideaal is dat he dat je straks niet meer je oksels hoeft te scheren. Ik ben ze nu ook thuis aan het laseren.. het kost eventjes moeite om alles te laseren maar je ik heb echt een enorme en donkere haargroei.. dus voor mij is dit ook een ideale oplossing

  • Tedje
   Auteur
   3 juli 2018 / 13:33

   Oh wat fijn dat jij ook aan de slag bent gegaan! Ik ben benieuwd hoe veel behandelingen jij daarvoor nodig hebt eigenlijk! En inderdaad: de ideale oplossing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *