Take a look at my life: Maart #1

Take a look at my life: Maart #1

 photo CollageImageTALAML1.png

Hi iedereen! Huh? Nu al een Take a look at my life, zullen jullie denken. Ja! In plaats van één keer in de twee weken, wil ik iedere week foto’s met jullie delen! Nu ik een iPhone heb, kan ik veel makkelijker foto’s maken (lees: zonder dat mijn telefoon heel hard click zegt als hij een foto maakt). Ik vind persoonlijke foto’s op andere blogs ook ontzettend leuk, dus laat maar weten in de comments wat jullie van een wekelijkse Take a look at my life vinden!

Nieuw smaakje thee! Caramelised Pear van Pickwick, erg lekker! Heel mijn kamer rook naar dit lekkere smaakje :-)

Zondagochtend: aardbeien bij het ontbijt. Yummy!

Lunch op zondag: ciabattabroodje met rosbief! Hier komt binnenkort nog een artikel over! Jullie weten dat ik van lekker eten hou, hihi!

Maandag was ik vrij om voor mijn tentamens te leren. ’s Middags maakte ik tosti’s met ketchup en een paar tomaatjes. Powerfood om er de rest van de middag weer tegenaan te gaan.

Mijn geliefde geurkaars van Oscar & Babette. Tijdens het leren genieten van een fijne geur!

 photo IMG_0144.png

Sinds ik mijn iPhone heb, ben ik verslaafd aan Wordfeud. I knowwww: nu pas? Ja, nu pas. Ik heb nooit eerder de mogelijkheid gehad om dit spel te doen, dus ik loop een beetje achter qua rages met apps. Maar even een vraag: hebben jullie ooit 171 punten gescoord met een woord? Ik was echt blij, haha!

Onderweg: het Céline t-shirt van Modemusthaves! Heb hem al een hele tijd op het oog, maar ik was steeds te laat met bestellen. Nu heb ik hem eindelijk kunnen bemachtigen. Nu wacht ik nog op het legergroene jack met leren mouwen :-)

Oh jongens, hebben jullie ook zo genoten van de eerste zonnestralen op dinsdag? Ik had tentamens, dus ik heb er niet heel veel van gezien/gevoeld. Maar toen ik even op en neer liep naar het postkantoor om een pakketje op de post te doen, kon ik het niet laten om mijn zonnebril op te doen en mijn dunne trenchcoat aan te doen. Heerlijk!

DVD gewonnen bij Desirée van Curvacious. Ik ben heel benieuwd! Hebben jullie trouwens nog tips voor films? Zoals jullie weten, doe ik mee met  de movie challenge en ik ben altijd op zoek naar leuke films die ik nog niet gezien heb.

En daar is hij dan! Dinsdag bestelde ik het Céline t-shirt bij ModeMusthaves en woensdag lag hij al in de brievenbus. Wat een topservice en het t-shirt is echt super!

Lentekriebels met Peppermint van Rimmel London. Wat een mooi lakje is dit toch! En zo’n fijn kwastje!

 photo b6a8562a-9a97-4c9d-a474-a8eea38fa9bc.jpg

Na mijn tentamens even Breda in gegaan. Shoplog komt eraan! Ik lunchte even bij La Place met mijn favoriete broodje: roomkaas en een verse muntthee.

Ik vertelde jullie in deze post al dat witte, lage All Stars al een tijdje op mijn verlanglijstje staan. Nou, ik heb ze eindelijk!

Hier kun je me ’s nachts voor wakker maken! Tagliatelle schotel met spinazie, spekjes, ui, kaas en tomaatjes. Het recept vind je hier.

Throwback thursday! Iedere donderdag wil ik aan jullie een foto van mij laten zien toen ik klein was. Eventjes terug in de tijd! Hier was ik drie jaar en stond ik in de tuin van ons oude huis. Niet wetende dat deze glijbaan me een gebroken sleutelbeen op zou leveren… Stylish sunglasses, right?

Leesvoer voor het weekend! De ELLE lag in de brievenbus. Mooie cover trouwens!

Vrijdag was een historisch moment in mijn leven. Vrijdag ging ik voor het eerst naar een voetbalwedstrijd. De moeder van mijn vriend had vrijkaartjes gekregen voor MVV – Helmond Sport. Het was best leuk om een keer mee te maken, vooral als er een goal gemaakt wordt natuurlijk. Verder heb ik lekker om me heen gekeken. Ik vond de fotografen vooral erg leuk om te observeren, en natuurlijk alle mensen in het stadion. *Ewh die heeft lelijke schoenen, en die make-up ziet er ook niet echt goed uit…*

 photo 9dfa4e22-5fb5-441d-8ab1-27ccdc28494c.jpg

Zaterdag was blogdag! Deze week had ik veel foto’s gemaakt, zodat ik er in het weekend aan kon gaan werken. Stage is afgelopen, de tentamens zitten erop en ik ga nu gewon weer naar school. Ik krijg het (denk ik) weer wat rustiger en dat betekent: alle afleveringen van alle series ‘bijkijken’ die ik heb gemist en weer lekker veel bloggen! ’s Avonds lekker een filmpje gekeken.

Zondag wederom een ‘niksdag’. Een beetje bloggen en series kijken met een theetje en een versgeperste jus d’orange. Heerlijk! ’s Avonds weer terug met de trein naar huis.

Als jullie mij willen volgen op mijn nieuwe verslaving Instagram, ik heet Teddlicious!

Liefs van Tedje

 

 

Volg:
Delen:

32 Reacties

 1. 11 maart 2013 / 06:26

  Mooie foto’s! En die t-shirt vind ik zo cool! En het lakje van Rimmel is very very pretty!!!!
  Eefje

 2. 11 maart 2013 / 07:18

  dat mint lakje heb ik ook van rimmel! zo’n mooi kleurtje :)

 3. 11 maart 2013 / 08:53

  mmm aardbeitjes daa kan je me echt voor wakker maken. Teken dat het weer mooi weer gaat worden haha

 4. 11 maart 2013 / 09:31

  Leuke foto’s! Heerlijk om weer mensen met zonnebrillen op te zien :)

 5. Wendy (B)
  11 maart 2013 / 09:41

  Bedankt he ;)
  Voetbal is zo onvoorspelbaar en toch hou ik er van ;)

 6. 11 maart 2013 / 09:55

  Leuk weer Tedje! Die nagellak van Rimmel, lovee! En ik ben heel slecht in Wordfeud, haha. Je bent trouwens de link vergeten bij het recept van de tagliatelle schotel :)

 7. 11 maart 2013 / 10:08

  Ik zeg hurraaay voor het wekelijkse fotomoment! :) Wauw, wat een felle pepermuntkleur is dat van Rimmel joh! Wauw, Wordfeudbaaas! Damn girl, dat is nog eens een woordje leggen. :’) Ik speel het helaas nu niet meer, maar best leuk om het eens in de zoveel tijd te doen. Oh my god, love love love de witte All Stars!

 8. 11 maart 2013 / 10:57

  Mmmm met een lekkere foto’s kwamen er allemaal voorbij! En erg mooi shirtje die van Celine :)

 9. 11 maart 2013 / 11:43

  Broodjes roomkaas van La Place zijn zó lekker!! Oh, en ik heb nu instant zin in aardbeien ;)

 10. JustxMe
  11 maart 2013 / 11:43

  Jeeeeeej voor elke week een fotologje! Leuke foto’s ook weer dit keer!
  Maar als ik je een tip mag geven…
  ik zou het dan wel op een andere dag doen, aangezien heel veel bloggers het al op maandag doen.
  Een andere dag trekt dan meer mijn interesse omdat ik er anders al zoveel zie op de maandag en
  dan ga je er toch sneller doorheen ofzo?!

  • Tedje
   Auteur
   11 maart 2013 / 16:17

   Dank voor je tip! Ik ga kijken wat ik ermee kan doen!

 11. 11 maart 2013 / 12:42

  Leuke foto’s! Ik krijg al helemaal zin in aardbeien van die foto, haha!

 12. 11 maart 2013 / 14:24

  Wat een leuke foto’s en inderdaad Caramelised Pear is heerlijk (a)

 13. 11 maart 2013 / 15:48

  Jaaaaaa! Zeker elke week, ik vind dit altijd top om te zien op je blog!
  En waahoooh ben je naar MVV geweest, ga dan naar Roda ^^ Haha grapje, daar zal je vriend vast niet blij mee zijn als Maastrichtenaar.
  Wel leuk dat je daar bent geweest.

  Liefs, Esmée

 14. 11 maart 2013 / 16:43

  Leuke foto’s, ik krijg wel honger van al dat eten! Toen ik net een iphone had, had ik dat ook dat ik ineens verslaafd was al alle apps die eigenlijk alweer ‘uit de mode’ zijn haha. Maakt toch ook niet uit, als je et toch leuk vindt is het toch goed:)

 15. 11 maart 2013 / 17:36

  Leuk weer, vooral al dat lekkere eten. Ik houd van rosbief! Nu wil ik dat ook halen, voor op m’n brood morgen haha, echt goddelijk!

 16. 11 maart 2013 / 17:51

  Leuke foto’s!
  Yummeh dat eten, lekker lekker <3
  Peppermint van Rimmel is echt te leuk!

 17. 11 maart 2013 / 19:05

  Die thee lijkt me echt lekker! Verder ook leuke foto’s! Liefs

 18. Loes
  11 maart 2013 / 19:35

  Echt leuk om elke week te laten zien wat je gedaan hebt! Ja leuk leuk!

 19. 11 maart 2013 / 19:40

  Oeh leuk die witte All Stars! Leuk ook om zo een hele rij foto’s te bekijken, blijft altijd leuk om in andermans leven te snuffelen:)
  xoxo

 20. 11 maart 2013 / 21:07

  Leuke foto’s allemaal! Leuk dat je nu het Celine shirt hebt besteld!

 21. 11 maart 2013 / 22:15

  Lovely meid. :) Leuk om te zien,,, Lekker bloggen zonder stress is heerlijk <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *