Take a look at my life: Maart #1

Take a look at my life: Maart #1

 photo CollageImage1-2.png

Afgelopen week heb ik weer een heleboel foto’s gemaakt. Kijk mee! 

Nog even een kiekje van vorige week zaterdag. Toen was er namelijk al een pre carnavalsfeest! Ik ging als mime speler en mijn make-up was aardig goed gelukt!

Zondag vierde mijn opa zijn 80e verjaardag!

 photo IMG_6460.jpg

Lekkere petit fours :)

 photo IMG_6479.jpg

Ik kwam maandag uit school en toen rook het hele huis heerlijk naar baksels. Mijn zusje was croutons aan het maken van oud brood. Hier het recept: scheur (of snijd) het brood in stukjes. Leg op een bakplaat, sprenkel olijfolie eroverheen en strooi er daarna peper en zout over. Vijf à tien minuutjes (even in de gaten houden) in de oven en voilà, klaar zijn je knapperige croutons! Heerlijk door de soep of over je salade.

Teddlicious in actie! Maandag uit school foto’s maken van de Glossybox. De inhoud hebben jullie inmiddels al kunnen bekijken op mijn blog.

’s Avonds werkte ik aan mijn achtergrondverhaal voor school en aan mijn blog.

 photo IMG_6507.jpg

Maandag kwam mijn tweede artikel online op Tesstijdschrift! Het artikel gaat over multifunctionele beautyproducten. Als je benieuwd bent naar dat artikel, zou ik zeker even een kijkje nemen!

 photo IMG_6490.jpg

Leuk om te zien: mijn best gelezen artikelen van afgelopen maand. De plogs zijn wel heel erg in de smaak gevallen! Ook het artikel over de leuke meidenfilms heeft het goed gedaan.

Dinsdag stond er een verrassing in de koelkast! Mijn zusje had een salade voor mij gemaakt, super lief. Er zat komkommer, tomaat, kaas en kipfilet in. Hij was erg lekker, thanks sissie!

In de trein naar school begon ik in Miss Verstand van Astrid Harrewijn, waar een deel van onze (Adorable Books) recensie binnenin staat.

Dinsdag werkte ik uit school aan mijn achtergrondverhaal en ’s avonds keek ik de film Beastly. Beauty and the Beast, maar dan in een modern jasje gestoken. Het is een korte film (1 uur en 20 minuten) en hij is vermakelijk!

Woensdag was ik vrij, maar dat betekende niet dat ik niks hoefde te doen. Ik werkte aan mijn achtergrondverhaal. Ik begon de dag in ieder geval met een bak yoghurt met allerlei pitten en zaden.

Even een break. Ik bedacht me dat het alweer een hele tijd geleden was dat ik mijn nagellak stash had uitgezocht. Ik gooide uiteindelijk maar vier lakjes weg. De rest sorteerde ik mooi per merk.

 photo IMG_6518.jpg

Onderweg naar de bushalte.

 photo IMG_6519.jpg

Breda, you’re pretty!

This happened… Oops I did it again! Sushi eten met lieve Maxime en Rinske in Breda.

Donderdag moest ik later te beginnen op school, dus ik had tijd om lekker uitgebreid te ontbijten. Yoghurt met allerlei zaden en pitten, appel en kaneel en een kop groene thee. Ik pakte de nieuwe ELLE erbij en daarna keek ik de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars.

Op school leerden we (eindelijk!!) werken met InDesign. Wat een tof programma is dat. Over twee weken moeten we een vrijvo (vrije vorm) inleveren. Dat houdt in dat we een tekst dus helemaal moeten vormgeven en je mag het zo gek bedenken als je wil. Vandaar de vrije vorm. Leuk!

Na het eten vertrok ik naar Julie om weer te gaan sporten. We hebben wel eens effectievere sessies gehad. Laat ik het daarbij laten.

Daarna was het eindelijk tijd voor Wie is de Mol. Drie weken zonder dat programma, wat een ellende. Al hoewel de Olympische Spelen ook te gek waren. Ik zit nog steeds op Jan-Willem, en jullie?

Vrijdag was deadline day! Om 17.00 moest ik mijn achtergrondverhaal hebben ingeleverd, samen met nog een opdracht over het tijdschrift Elsevier.

Comfortabele kleding aan en tikken maar! De muts is van Primark, vinden jullie hem ook zo cute?

 photo IMG_6543.jpg

Tijd voor een break! Ik maakte weer een lekkere sandwich. Deze keer zonder chips, goed hè? Jullie vragen je steeds af waarom ik chips bij een clubsandwich eet. Uhmm.. Omdat je dat in restaurants ook krijgt? En ik speel graag restaurantje thuis. En bovendien vind ik het gewoon lekker natuurlijk.

 photo IMG_6547.jpg

Nails of the day! Ik pakte er weer eens een kleurtje van Flormar bij. Deze (418) nam mijn zusje twee jaar geleden mee uit Istanbul.

Mooie bloemen op tafel.

Romy van Muchables maakte deze super schattige tekening van mij!

 photo IMG_6549.jpg

Mijn kwasten hadden hoogstnodig weer eens een wasbeurt nodig. Confession: ik was mijn kwasten veel te weinig…

 Volg mij op Twitter – Facebook – Instagram – Bloglovin’  

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 2 maart 2014 / 07:46

  Leuk overzicht! Ik moet ook nodig eens sushi eten!

 2. 2 maart 2014 / 07:52

  Ik vond je er zo leuk uit zien als mime, echt geslaagd was dat! Van je sushi foto krijg ik (nu al) honger.

 3. 2 maart 2014 / 07:59

  Ahhh, je muts van Primark is echt superschattig! Leuke diary weer!

 4. 2 maart 2014 / 08:45

  Wat een super mooi overzichtje en fijne diary! Zo gaaf dat jullie in het boek staan en wat een mooie foto van Breda! Love it ! Xx

 5. 2 maart 2014 / 08:49

  Leuke foto’s! Ik vind je mime speler look met het pre carnavalsfeest heel goed gelukt en leuk geworden!

 6. 2 maart 2014 / 11:44

  Wat een leuk weekoverzicht! Je opa heeft een prachtige leeftijd bereikt. Nog van harte.

 7. 2 maart 2014 / 13:28

  Je hebt echt een super leuke carnavalsoutfit !!!

 8. 2 maart 2014 / 16:23

  heerlijke bloemen op tafel, die geven echt het lente gevoel! ik vind dat je erg origineel verkleed was met (pre)carnaval!

 9. 2 maart 2014 / 17:18

  Nog gefeliciteerd met je opa! En wat een schattige muts van de Primark! Bloemen op tafel daar word ik ook vrolijk van!

 10. 2 maart 2014 / 17:27

  Leuke foto’s!
  Die foto met je opa is té lief! <3

 11. 2 maart 2014 / 21:30

  Leuke foto’s. Wat lief dat je zus een salade voor je had gemaakt!

 12. 3 maart 2014 / 21:11

  Mijn vriendje werkt ook wel eens met InDesign, leuk programma inderdaad! Fijn dat je je deadlines hebt gehaald (denk ik tenminste?), leuke foto’s weer!

 13. 5 maart 2014 / 18:34

  Wat een mooie foto, die foto met je opa. En Breda is inderdaad een hele fijne stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *