Take a look at my life: Maart #1

teddlicious-blog

En toen was het ineens al maart… Dat betekent: nog maar een maand voordat ik naar Tenerife ga! Maar eerst afgelopen week. Toen ging ik met Lizzy naar een feest in Amsterdam en ging ik naar de kapper. Kijk je mee? 

teddlicious-1

Dinsdag op de kalender: ik heb een lichte voorkeur voor donker. Slaat helemaal terug op mij. In de winter is er denk ik geen dag voorbij gegaan dat ik geen zwart droeg. Het is gewoon makkelijk en het is áltijd goed. All black everything! Mochten jullie mij willen volgen op Snapchat: teddlicious.

teddlicious-2

Mijn benen insmeren met body butter van The Body Shop. // Afgelopen week dronk ik thee zonder thee (ja, echt!) op kantoor. Dus alleen warm water. Een vriendin deed dat in Zeeland en ik dacht: HUH? Waarom zou je dat doen? Maar ze zei dat het echt goed te doen was en dat ze het zelfs lekker vond. Dat moest ik natuurlijk proberen. Eerlijk? Ik vond het ook prima! Ik heb de hele week warm water gedronken. Ook nog eens beter voor je tanden, want als ik soms de aanslag zie die in een mok blijft zitten… Ai!

IMG_2362

Oh, deze paaseitjes van Tony’s Chocolonely zijn heerlijk!

teddlicious-3

Nooo, ik mag niet ziek worden! De griep heerst, en hij heeft mij nog niet te pakken gekregen, maar ik ben bang dat ik binnenkort toch getroffen ga worden. // De nieuwste aflevering van Pretty Little Liars kijken. Het begint allemaal weer van voor af aan. Aan de ene kant ben ik er wel klaar mee, maar aan de andere kant wil ik het gewoon weten!

IMG_2439

Ik kreeg nieuwe nagellakjes van Essie binnen. Oh wauw, wat een mooie kleuren!

teddlicious-4

Op kantoor kregen we de virtual reality bril van Samsung. Dat wilden we natuurlijk wel uitproberen! En oh, wat is het bijzonder met zo’n bril op je hoofd. Je hebt echt even het idee dat je ergens anders bent. // Zaterdagmiddag ging ik naar de kapper. Het was weer drie maanden geleden en mijn model was er een beetje uit.

teddlicious-5

Happy new hair! // Afgelopen week draag ik mijn Jawbone Up 3 weer en ik moet zeggen dat ik het toch wel een hele leuke gadget vind. Op een gewone kantoordag (als ik verder niks meer doe ’s avonds) haal ik zo’n 6.000 stappen, terwijl mijn doel 10.000 is. Dat motiveert toch wel om mijn auto een stukje verder te zetten, extra vaak thee en water te gaan halen op kantoor (waar door je dus ook weer vaker naar de wc moet: win-win!) of ’s avonds nog een rondje te wandelen.

IMG_2445

Zaterdag aan het eind van de middag ging ik naar Utrecht. Er stond namelijk een date met Lizzy op de planning!

IMG_2446

Ik nam haar mee uit eten bij El Mundo voor haar verjaardag. Yum, het was heerlijk!

teddlicious-6

IMG_2475

Daarna maakten we ons klaar voor een avond (of zeg maar beter een nacht) stappen in Amsterdam. We gingen naar Vunzige Deuntjes in Paradiso.

IMG_2467

It was so much fun! We dansten de hele nacht en om 2.00 uur gaf mijn Jawbone Up al het teken dat ik mijn doel voor die dag gehaald had. In twee uur tijd 10.000 stappen gezet dus, bizar! Ik moet vaker op stap gaan, is goed voor je, haha! Op het moment dat ik dit schrijf (16.30 uur) staat de teller op 19.000 stappen. Bizar! teddlicious-7

Oké, het was écht heel leuk. Ik wil vaker naar dit soort feestjes! Die muziek vind ik gewoon heerlijk. R&B, zumba-achtige sounds, I like it!

IMG_2470

We waren om half 6 thuis, dus we sliepen een beetje uit. ’s Middags maakte Lizzy ei met bacon en broodjes, dat ging er wel in! Daarna ging ik weer terug naar huis.

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 6 maart 2016 / 17:00

  Wat fijn dat je het zo leuk met Lizzy hebt gehad. Leuke foto van jullie samen. Ik drink ook warm water op het werk, ik begon daar ook mee omdat ik zoveel aanslag zag bah! Nog een maandje en dan kan je lekker naar tenerife

 2. 6 maart 2016 / 19:32

  Leuke foto’s! Zon reality bril lijkt me heel apart.

  • Tedje
   Auteur
   7 maart 2016 / 16:07

   Dat was het ook! Echt bijzonder om een keer mee te maken!

 3. 6 maart 2016 / 19:46

  Die Essie lakjes zijn zo mooi! Ik heb ze helaas nog niet weten te scoren. Leuke foto van jou en Lizzy :)

 4. 6 maart 2016 / 20:19

  Hopelijk is de griep aan je voorbij gegaan! Gezellige foto’s :D die VR bril ziet er cool uit :D

 5. 7 maart 2016 / 07:18

  Ah gezellig zo met Lizzy! Oh en wat een gave baan heb je toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *