Take a look at my life: Maart #1

talaml1

Afgelopen week vierde ik carnaval in Maastricht, had ik het druk met werk en kwamen mijn ouders, zusje en mijn opa en oma op bezoek! Kijk je mee naar wat ik nog meer deed afgelopen week? 

1

YAY! Afgelopen weekend vierden we carnaval! Zondagmidag naar de optocht in mijn dalmatierpak en ’s avonds helemaal uitgedost en geschminkt door een vriendin. Zo leuk!

IMG_9471

Zo gezellig!

IMG_9488

<3

IMG_9505

Helaas maar 1 dag carnaval voor ons! Mijn vriend was ziek en ik voelde me ook niet helemaal topfit. Ik maakte maandag deze lekkere boterhammen met avocado, tomaat en feta. Heerlijk!

IMG_9516

Woensdagavond ging ik bootcampen in de regen! Ik was helemaal doorweekt toen ik thuiskwam. Het was pittig, maar ik had wel een voldaan gevoel toen ik terugkwam. En de hele week spierpijn. Haha!

IMG_9539

Donderdag kwamen mijn ouders met mijn opa en oma naar Maastricht om ons appartement te bewonderen. First stop: Slavante.

IMG_9540

Voor vlaai natuurlijk!

IMG_9550

Na de vlaai en koffie gingen we naar ons appartement. ’s Avonds gingen we uiteten in de stad en mijn zusje en ik liepen er naartoe. Het Vrijthof was helemaal leeg, lekker uitgestorven na carnaval met hier en daar nog verdwaalde confetti en slingers.

IMG_9551

We aten bij Lure en ik nam zoervleis, een typisch Maastrichts gerecht. Lekker!

2

Daarna liepen mijn vriend en ik naar huis en keken we een aflevering Dexter. We zijn bijna klaar met seizoen 8 en dat betekent dat het bijna afgelopen is. Noooo, dat wil ik niet! Ik denk echt dat ik in een zwart gat val als Dexter afgelopen is. // Ik maak weinig (eigenlijk geen) foto’s als ik op mijn kantoor aan het werk ben. Maar dat betekent niet dat er niet gewerkt wordt! Afgelopen week werkte ik iedere dag aan verschillende opdrachten, super leuk!

In deze Take a look at my life staan foto’s tot en met vrijdag, want dit weekend spendeer ik samen met mijn vriend in Amsterdam! Ik ga ploggen, dus die verslagen kunnen jullie komende week verwachten :-)

Fijn weekend! 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 5 maart 2017 / 08:02

  Carnaval is altijd zo leuk! Balen dat je vriend ziek was en jij ook niet zo lekker :-(. Dexter moet ik echt eens gaan kijken. Ik kijk nu alleen een Spaanse serie, Velvet, en die is zóóó mooi!

 2. 5 maart 2017 / 08:56

  Wauw, ik weet niet, maar die vriendin van je lijkt echt op Carice van Houten (in elk geval met deze schmink en lach)! Jammer dat carnaval maar zo kort duurde voor jullie, maar hoe vet is die bootcamp?! Veel plezier met je weekendje weg! Malou x

  • Tedje
   Auteur
   6 maart 2017 / 10:09

   Haha, wat grappig! Ik ga het doorgeven aan mijn vriendin :-)

 3. 5 maart 2017 / 12:32

  Ah mijn ouders gaan volgend weekend naar Maastricht, dus ik ga je blog eens even doorspitten voor tips! Kan zijn dat ik je nog even een appje stuur <3

  • Tedje
   Auteur
   6 maart 2017 / 10:09

   Ah leuk! Als je nog tips nodig hebt, hoor ik het wel :-)

 4. carola donkelaar
  5 maart 2017 / 18:24

  gaaf die schmink 💗

 5. Jeanne
  6 maart 2017 / 08:27

  Gezellig donderdag en t weekend ?

 6. 6 maart 2017 / 11:18

  Je bent al klaar met dexter zag ik op InstaStories. Mijn vriend en ik zijn van het weekend begonnen. We hebben pas twee afleveringen gekeken dus we hebben nog even te gaan haha.

  • Tedje
   Auteur
   6 maart 2017 / 14:29

   Jaa we hebben gisteren de laatste afleveringen gezien. Ah, zo jaloers dat jullie nog zoveel afleveringen te gaan hebben! Geniet er maar van, voor je het weet is het voorbij, haha!

 7. 6 maart 2017 / 11:29

  Ooo ik viel ook echt in een gat toen ik klaar was met Dexter, zo’n heerlijke serie vond ik dat.

  • Tedje
   Auteur
   6 maart 2017 / 14:29

   We hebben dus gisteren de laatste afleveringen gezien, huilen!!

 8. 6 maart 2017 / 14:44

  Jammer dat jullie je niet zo goed voelden. Heftig, bootcampen in de regen! Goed dat je het volgehouden hebt! Ik ben benieuwd naar je plogs! Leuk, een weekendje weg samen. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *