Take a look at my life: Maart #1

Afgelopen week mocht ik het nieuwe restaurant Het Kippenhok in Maastricht uittesten, kwamen mijn ouders naar Maastricht en werkten Femke en ik aan onze masterclass ondernemen.

Maandag kwam Femke bij mij thuis werken. We bereidden ons de hele dag voor op de masterclass, die trouwens helemaal is uitverkocht. Om onszelf daarop te trakteren, gingen we sushi eten bij Azië Tapas op het Vrijthof. Super lekkere sushi!

IMG_6924

In het kader van #thereallife op Instagram deelde ik op mijn account @therealteddlicious deelde ik mijn avondeten van dinsdag. Soep uit blik. Niet zelfgemaakt (dat doe ik ook wel eens hoor), want soms is het gewoon heerlijk om Unox soep uit blik te eten, haha!

Ik kreeg het nieuwste boek van Sophie Kinsella binnen voor Adorable Books. Zo benieuwd naar!

Het was afgelopen week zó koud! Toen ik deze foto maakte was het gevoelstemperatuur -17 in Maastricht geloof ik. Mijn vingers vroren er zowat af, maar ja, je moet wat over hebben om de Take a look at my life te vullen iedere week ;-)

Woensdag werd ik uitgenodigd bij Het Kippenhok in Maastricht (Kesselskade 39-41) om een kijkje te nemen in het nieuwe restaurant en om te proeven! Eerste indruk: het ziet er binnen erg leuk uit.

Kijk hoe leuk!

De specialiteit bij Het Kippenhok is natuurlijk kip. Ik nam de halve kip ‘Tante Door’ en mijn vriend nam de kipsaté. We namen er nog wat frietjes en een coleslaw bij. Alles was echt super lekker! Handige tip: op woensdag kun je onbeperkt halve Tante Door kippen eten bij Het Kippenhok voor €19,95.

En het toetje: chocolademousse met slagroom. Altijd goed! Mijn vriend nam de dame blanche.

Super leuk! Ik sta deze maand in Fashionchick Girls met hotspots in Maastricht!

Donderdag had ik een afspraak met mijn accountant in de stad. Ik liep er naartoe, want de zon scheen!

Ik kon afgelopen week ook mijn bril van Ace & Tate ophalen! Ik ben er zo blij mee, zoals je ook wel aan mijn hoofd kunt zien, haha. Het is het model Neil in de kleur saffron. Love it!

Zaterdagavond gaan we uit eten met mijn ouders. We belandden bij Harvey’s in Maastricht, waar dit ons voorgerecht was. OMG! Zo lekker!

Zondag gingen we wandelen in het Limburgse heuvellandschap. Dit meertje was nog helemaal bevroren! We hebben er zelfs nog even op gelopen, spannend! Het was zondag natuurlijk ineens hartstikke mooi weer. Zo fijn! Ik was de kou eigenlijk wel meer dan zat.

We sloten de wandeling af met, hoe kan het ook anders, warme Chocomel!

Ben jij ook zo blij dat de temperaturen weer boven het vriespunt komen? Lente, kom maar door!

Liefs,
Tedje

In samenwerking met Het Kippenhok. 

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 5 maart 2018 / 11:53

  Het Kippenhok ziet er heel leuk en lekker uit! Ga ik onthouden :) Meteen zin in kip met patat en appelmoes <3

  • Tedje
   Auteur
   6 maart 2018 / 10:31

   Leuk! Ben benieuwd wat je ervan vindt :-)

 2. 5 maart 2018 / 13:24

  Azië Tapas ziet er heerlijk uit! Je nieuwe bril is inderdaad erg mooi. Tof kleurtje!

  • Tedje
   Auteur
   6 maart 2018 / 10:32

   Jaa heb er nu weer zin in, haha! Thanks!

 3. Karlijn
  5 maart 2018 / 13:46

  Die frietjes bij Het Kippenhok lijken verdacht veel op de Curly Fries van de Lidl ;-) Die overigens heeel lekker zijn (uit de oven of airfryer).

  • Tedje
   Auteur
   6 maart 2018 / 10:32

   Haha, ik heb geen idee! Ze waren super lekker in ieder geval!

 4. 5 maart 2018 / 19:42

  Wat een leuke foto’s allemaal. De bril staat je ook goed, en yum nog steeds gek op sushi zo te zien. Hihi! ;-)

  • Tedje
   Auteur
   6 maart 2018 / 10:32

   Thanks, Marloes! Jaaaa, you know me ;-)

 5. 6 maart 2018 / 09:39

  Het Kippenhok ziet er echt leuk uit, daar wil ik eens heen! En ja het was zo mega koud.. vreselijk!

 6. 9 maart 2018 / 15:15

  Je weet dat ik niet geheel onbevooroordeeld ben, maar weet je wat ik echt erg lekker vond van de kip in Het Kippenhok? Dat ook de borststukken lekker sappig en mals waren. Meestal kies ik alleen de poten, maar hier smikkel ik gewoon de hele kip! Zo’n rotisserie is ook nog eens een mooi kijkplaatje.

  • Tedje
   Auteur
   9 maart 2018 / 16:14

   Dat vond ik nou ook, Wiet! De kip was super mals, echt lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *