Take a look at my life: Maart #2

Take a look at my life: Maart #2

 photo CollageImage2-3.png

De lente is in zicht! Het moet nu toch wel heel raar lopen wil het nog gaan sneeuwen, toch? Ik wil All Stars, vrolijke kleuren nagellak, ijsjes en zonder jas naar buiten. Guess what. Afgelopen week kon het al!

 photo IMG_6557.jpg

Aan de slag met een masker voor carnaval in Maastricht! Ik gebruikte zwarte oogschaduw en verschillende gouden en zilveren oogschaduws, oogpotloden en glittereyeliners.

Lieffie ❤

Maandag was een uitbrakdag. Mijn vriend en ik keken lekker veel afleveringen van Once Upon a Time en ’s avonds keken we nog twee films. Een lekkere bank-hang-dag dus!

 photo IMG_6580.jpg

Dinsdagochtend ging ik weer naar huis. In de trein lekker lezen in Miss Verstand. De recensie kun je binnenkort lezen op Adorable Books, de boekenblog waar ik voor schrijf.

 photo IMG_6607.jpg

Dinsdagavond bleven mijn nichtjes van 4 en 6 bij ons slapen. Mijn bed was omgetoverd tot kinderbed. Te schattig! Ik bracht ze naar bed en las nog een verhaaltje van Nijntje voor. Zo leuk!

Woensdag was het zulk mooi weer dat ik zin had om mijn All Stars weer uit de kast te pakken. Precies één jaar geleden kocht ik deze trouwens. Hoe ik dat weet? Via de super leuke app Time Hop :)
Het was heerlijk weer en ik ging met vriendinnetje Julie naar de stad. We hadden maar één missie: hardloopschoenen kopen. Jullie hebben daar inmiddels al over kunnen lezen (klik!)

 photo IMG_6612.jpg

Ik kocht namelijk hardloopschoenen van Nike die reflecteren als je er licht op schijnt. Hoe vet!

Normaal gaan Julie en ik altijd (maar dan ook echt altijd) lunchen bij Zeezicht op de markt in Breda waar ze de lekkerste clubsandwiches hebben. Nu gingen we even uit onze comfortzone (spannend!) en aten we bij de Flinstering, die in 2008 Mijn Tent is Top won. Een hele mooie zaak met overheerlijk eten. Ik nam een broodje carpaccio die echt super lekker was. Lang geleden dat ik zo’n lekker broodje carpaccio heb gegeten. Ik denk dat ik hier vaker ga eten vanaf nu…

 photo IMG_6621.jpg

We liepen nog even wat door de stad, maar eigenlijk hadden we maar zin in één ding: terrassen! Het was immers zulk goed weer dat we bijna niet anders konden. We belandden uiteindelijk toch nog op het terras van Zeezicht, omdat we daar lekker in de zon konden zitten. Liefmansje erbij en we konden genieten hoor!

Lieve Julie ❤

 photo IMG_6635.jpg

Ik kan er niet over uit hoe verslaafd ik ben aan films kijken. Ik weet niet of dat komt door de Movie Challenge – ik denk deels van wel – maar ik kan er geen genoeg van krijgen. Woensdagavond keek ik samen met mijn zusje Just Married, die we misschien al wel tien keer hebben gezien. Maar hij blijft leuk.

In mijn plog hebben jullie al kunnen zien wat ik afgelopen donderdag deed.

Vrijdag begon met het terugkijken van Wie is de Mol? Mijn mol Jan-Willem vloog er helaas uit dus nu moet ik iemand anders kiezen. Ik denk dat ik voor Susan ga, of toch voor Sofie?

Daarna maakte ik foto’s en schreef ik een artikel voor www.tesstijdschrift.nl, dat maandag online komt. Verder werkte ik nog wat aan mijn eigen blog en aan het eind van de middag haalde ik mijn vriend op van het station. ’s Avonds lekker op de bank met een filmpje. Heerlijk!

Ik ben zo blij met mijn nieuwe layout! Inmiddels zijn er al weer wat dingetjes aangepast. Zo zijn de hartjes in mijn logo rood geworden, even als andere details. Linkjes bijvoorbeeld worden ook rood nu je erop staat.

 photo IMG_6691.jpg

Vrijdag kwam de ELLE weer binnen. Altijd leuk!

Zaterdag kwam er een pakketje binnen! Ik kocht deze lakjes over via een blogsale. Ik betaalde 20 euro (inclusief verzendkosten) voor deze beauty’s. Geen geld toch? ’s Middags lunchten we buiten. Heerlijk!

 photo IMG_6709.jpg

Oh wat was het zaterdag mooi weer. Zonder jas naar buiten en met zonnebril! Mijn vriend en ik wandelden ruim 6 kilometer.

 photo IMG_6711.jpg

We sloten ons rondje af met een lekker ijsje.

’s Avonds gingen we op bezoek bij vrienden van ons, die sinds kort verhuisd zijn!

Have a nice sunday!

❤ Volg mij op Twitter – Facebook – Instagram – Bloglovin’  ❤

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 9 maart 2014 / 08:00

  Wat een leuke foto’s Tedje! Ik vind je nieuwe lay-out er echt goed uitzien. Just married vind ik ook zo’n goede film!

 2. 9 maart 2014 / 08:27

  Je lettertypes zijn ook nog veranderd toch? Ik vind al je foto’s weer erg leuk, 20 euro voor die lakjes is inderdaad geen geld! Je merkt op alle blogs nu ook dat iedereen van het zonnetje heeft genoten, zo leuk!

  • Tedje
   Auteur
   9 maart 2014 / 13:16

   Die waren in het begin al veranderd! Waarschijnlijk duurde het even voordat het helemaal doorgevoerd was op alle computers ;)

 3. 9 maart 2014 / 08:29

  Ziet eruit als een heerlijke week. :) En dat de zon nog maar lang mag schijnen.

 4. 9 maart 2014 / 08:47

  Wat een mooie nagellakjes heb je gekocht via de blogsale :-) All Stars draag ik al de gehele winter. Die vind ik zo fijn zitten dat ik daar ieder seizoen op loop ;-) Fijne zondag!

 5. 9 maart 2014 / 11:22

  Wat een heerlijke foto’s, vooral die met het ijsje vind ik super super leuk en vrolijk! En nu heb ik ook zin in ijs haha <333

 6. 9 maart 2014 / 12:24

  Wat een leuk weekje, ziet er erg gezellig uit! Zeezicht in Breda ken ik niet, zit dat vlakbij Parc enzo? Of meer richting ’t Hart? Hele fijne foto’s.

  • Tedje
   Auteur
   9 maart 2014 / 13:15

   Zeezicht ligt vlakbij het Hart! Op het hoekje van de Grote Markt :)

 7. 9 maart 2014 / 13:19

  Wat een fijne foto’s allemaal. Lekker weekje heb je achter de rug! En wauw dat eten bij flinstering ziet er goed uit zeg. Ik loop er eigenlijk standaard voorbij omdat ik er vanuit ga dat het erg duur is, haha!

  • Tedje
   Auteur
   10 maart 2014 / 22:10

   Nee dat valt echt alles mee! Ze hebben hun prijzen naar beneden gedaan en nu betaal je voor een broodje carpaccio geloof ik 10 euro. Dat betaal je al gauw, ook bij andere lunch tentjes! Ik zou Flinstering zeker aanraden om eens naartoe te gaan.

 8. 9 maart 2014 / 14:46

  Leuke foto’s! Dat ijsje ziet er lekker uit hihi.

 9. lynn
  9 maart 2014 / 18:56

  via welke blogsale heb je die lakjes gekocht?

 10. Petra
  9 maart 2014 / 22:57

  Dat ijsje maakt het blog echt af…jammie!…een echt dessert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *