Take a look at my life: Maart #2

teddlicious-diary

Afgelopen week werkte ik de hele week op de redactie, ging ik sushi eten met Femke en ging ik lunchen en shoppen met mijn moeder. Kijken jullie mee naar mijn week? 

teddlicious-112

Good morning! Weer een nieuwe week is aangebroken. Ik jatte de trui van mijn zusje (sorry sis) en ik ging voor casual Monday. Ze vond het trouwens niet erg hoor, dat ik haar trui had geleend, haha. // Ik kocht een nieuwe zonnebril. Leuk is ‘ie hè? Alvast voor Tenerife over drie weken!

IMG_2551

Dinsdag na het werk had ik afgesproken in Tilburg met Femke. De vorige sushi-date was zó goed bevallen, dat we weer besloten af te spreken. Zo leuk om zulke lieve meiden te leren kennen door het bloggen! Met Femke kan ik zo lekker kletsen over van alles en nog wat! Vooral over het bloggen natuurlijk en over ons werk. Oh ja, en de sushi was natuurlijk ook érg lekker.

IMG_2542

Blije selfie op Snapchat! <3 Mocht je ons willen volgen: teddlicious en femkekamps.

IMG_2568

Toen ik thuis kwam lagen er twee pakketjes op mij te wachten! Nieuwe nagellak van OPI en nieuwe schoenen. Gauw meer on the blog!

IMG_2562

OMG. Mijn lieve collega Frederique heeft haar haren geverfd. Zó mooi! Wat vinden jullie ervan?

IMG_2575

Good morning, time to go to work!

IMG_2607

Outfit! Ik had mijn hoed weer eens op gedaan.

IMG_2616

Dit zijn trouwens de nieuwe schoenen van Nelson! Ik wilde al heel lang leuke sneakers, maar ik heb maat 41. Heel veel sneakers ogen daardoor heel groot bij mij. Natuurlijk heb ik gewoon grote voeten, maar in deze Puma’s valt het best mee! Ik ga outfitfoto’s maken met deze schoenen, dus dat kunnen jullie nog verwachten!

teddlicious-auto

Weekend! Maar eerst: tanken. Ik had nog maar één streepje benzine en ik word altijd heel nerveus daarvan. Het liefst tank ik al als ik nog twee streepjes heb. Het lijkt me zo rot om ergens langs de snelweg te komen te staan met een lege tank. Nightmare!

teddlicious-glee

Ik zag in de ‘Mijn Serie’-app (de app die ik gebruik om bij te houden hoeveel afleveringen ik nog moet kijken van verschillende series) dat ik het laatste seizoen van Glee nog steeds niet heb afgekeken. En dat terwijl het laatste seizoen al bijna een jaar geleden is uitgezonden. Hoog tijd om een inhaalslag te maken dus! Vrijdagavond keek ik heerlijk Glee in bed dus. Het blijft stiekem toch wel een hele leuke serie. Ik heb deze serie vanaf het begin gevolgd toen ik 15 was. Een klein beetje jeugdsentiment dus.

IMG_2639

Zaterdag ging ik shoppen met mama. We begonnen met een lekkere lunch!

brillen

Daarna ging ik een nieuwe bril uitzoeken. Ik heb wel 30 exemplaren opgehad. Uiteindelijk heb ik er eentje van Chanel uitgezocht. Alsof die bril gemaakt was voor mijn gezicht!! Volgende week moet ik een oogmeting doen en als de bril klaar is, zien jullie hem natuurlijk terug op mijn blog!

Zaterdagavond at ik bij mijn oom samen met mijn moeder en ’s avonds paste ik op op mijn twee lieve nichtjes. We hebben zoveel lol gehad met Snapchat!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 13 maart 2016 / 07:01

  Haha, ik heb dat ook met tanken: ik kan helemaal in de stress raken als hij pas bij het eenerlaatste streepje is :p Die hoed staat je leuk!

 2. 13 maart 2016 / 07:27

  Hmm die lunch samen met je moeder zit er lekker uit zeg. Die haren van je collega zijn wel super, super tof!

 3. 13 maart 2016 / 08:42

  Ik word ook altijd zenuwachtig van een bijna lege tank! Zo fijn als het dan weer vol is hahaha. Fijne zondag!

  • Tedje
   Auteur
   14 maart 2016 / 15:47

   Volgens mij is dat iets dat alle vrouwen hebben, haha!

 4. 13 maart 2016 / 09:14

  Ah zo gezellig dat je sushi bent wezen eten! Oh en ik moet ook echt een nieuwe bril. Ben alleen echt ten einde raad wat voor montuur ik wil en welke kleur (bruin/zwart). Moeilijk! Ben nu wel heel benieuwd naar die van jou!

  • Tedje
   Auteur
   14 maart 2016 / 15:48

   Je moet gewoon naar een brillenwinkel gaan en héél veel monturen passen! Ik wist ook niet goed wat ik wilde, maar toen ik de bril opzette die ik dus nu heb uitgekozen, wist ik het: dit wordt hem!

 5. 13 maart 2016 / 09:34

  Dat haar van je collega is zo mooi! Net als je sneakers! Gaaf :D

 6. Min
  13 maart 2016 / 11:24

  Leuke zonnebril! Waar is die vandaan?

  • Tedje
   Auteur
   14 maart 2016 / 15:48

   Thanks! Ik heb hem gewoon bij het Kruidvat gekocht! :)

 7. 13 maart 2016 / 11:49

  Dat ziet eruit als een gezellige week met die etentjes! Nom! Ik ben erg benieuwd naar wat voor bril je hebt uitgekozen. Het lijkt me een heerlijk vooruitzicht dat je over 3 weekjes op Tenerife bent. Stiekem ben ik toch wel echt jaloers! Ik wil ook zon..

 8. 13 maart 2016 / 13:14

  Ik wou dat ik mijn haar eens in een felle kleur durfde te verven, maar ja dat gaat ook niet echt met het werk

 9. 13 maart 2016 / 14:36

  Oeh die bril staat je goed zeg! Ik haat het om een bril uit te kiezen. Wat een gedoe haha.

 10. 13 maart 2016 / 20:17

  Oh wat gaaf dat haar zeg! en ja sushi is erg lekker he

 11. 13 maart 2016 / 20:34

  Dat haar van je collega is echt super gaaf! Leuke outfit van jou met je hoed op.

 12. 14 maart 2016 / 10:25

  Zozo, Chanel. Doe maar duur haha! Ben benieuwd!

 13. 15 maart 2016 / 21:33

  Ik word ook altijd heel nerveus als mijn tank bijna leeg is haha! Die bril staat je goed! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *