Take a look at my life: Maart #2

talaml2

Afgelopen week was een drukke week! Ik haalde een nieuwe opdracht binnen, ik ging sporten en wandelen, we troffen alle voorbereidingen voor onze housewarming en we gingen naar de kunstbeurs TEFAF. Kijk je mee naar mijn week? 

IMG_9667

Maandag, een nieuw begin van de week! Ik werk de hele dag thuis aan freelanceklussen en ’s avonds ga ik naar de lancering van het nieuwe magazine van Chapeau, waar ik deze editie ook voor heb geschreven!

IMG_9680

Dit is hem, met Anna Nooshin op de cover! Ik vind hem echt prachtig geworden :-)

IMG_9687

New week, new flowers! Ik kreeg deze leuke vaasjes (inclusief bloemen) van mijn opa en oma die vorige week op bezoek kwamen. Zo lief!

IMG_9684

Yes, dinsdag was het weer tijd om te bootcampen! Het was een zware les, maar wel echt super lekker! Dat het een zware les was, heb ik afgelopen week trouwens wel geweten. Ik had zóveel spierpijn dat ik de trap niet eens af kwam. Gelukkig hebben we een lift, haha!

IMG_9692

Woensdag ging ik een stukje wandelen tussen het werk door om mijn benen een beetje soepel te houden. Op buienradar keek ik wanneer het droog werd (want het regende namelijk al de hele dag). Het zou ’s middags een uur droog zijn. Mooi niet dus, na 10 minuten begon het al super hard te regenen. Ik besloot stug door te lopen met mijn koptelefoon op. Resultaat? Na drie kwartier was ik helemaal doorweekt. Ach, het was wel lekker eigenlijk, haha!

IMG_9693

Ik wandelde de stad in, waar het natuurlijk helemaal was uitgestorven door de regen.

IMG_9696

Strijken is niet mijn favoriete klusje, maar met Netflix op de achtergrond verlicht de pijn ;-)

IMG_9708

Lunchtime! Afgelopen week heb ik eigenlijk weinig spannends gedaan waar ik foto’s van kon maken. Ik werkte veel op mijn kantoor aan nieuwe (YAY!!) opdrachten.

Donderdagavond deden mijn vriend en ik inkopen voor de housewarming dit weekend.

IMG_9720

Vrijdag deed ik een nieuwe poging voor het wandelen, en dit keer met meer geluk! Het was súper mooi weer, kom maar door met die lente! Nu ik fulltime freelancer ben, probeer ik echt iedere dag even naar buiten te gaan om een stukje te wandelen. Daarna kan ik weer met een fris gevoel beginnen aan mijn werk.

IMG_9729

Vrijdagavond was ik aan het oefenen met mijn handlettering skills. En het gaat best goed, toch? Hier en daar mag het nog wat strakker, maar: oefening baart kunst! Deze week ga ik trouwens de nieuwe lip creams van HEMA uittesten en jullie kunnen daar zeker een review over verwachten!

IMG_9737

Alles klaargezet voor de housewarming :-)

IMG_9763

Zaterdag was het zover: onze housewarming! Uit alle uithoeken van Nederland waren vrienden en vriendinnen gekomen (Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen, Breda) om ons appartement te bewonderen. Zo leuk! Het was echt een geslaagde avond. Op deze foto sta ik met mijn lieve vriendinnen van de middelbare school <3

IMG_9764

Een aantal vriendinnen bleven ook slapen, haha! Zondag ruimden mijn vriend en ik de boel op en maakte alles schoon.

IMG_9797

’s Middags gingen we met vrienden naar de TEFAF in Maastricht, een chique kunstbeurs waar we al een paar jaar naartoe gaan.

IMG_9798

De bloemen bij TEFAF zijn altijd zo mooi!

IMG_9779

Dit is wel een hele bijzondere muur, super gaaf!

IMG_9800

Na een paar uur op de beurs hebben rondgewandeld, gingen we bij mijn schoonouders eten. Spaghetti met spinazie, ei en tomaat. Super lekker!

’s Avonds begonnen mijn vriend en ik aan een nieuwe serie: Breaking Bad. Hij heeft de serie al gezien, maar ik nog niet. We hebben nu 1 aflevering gekeken, en ik vind het nu al leuk! Ik ben super benieuwd naar de rest.

 

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 13 maart 2017 / 10:24

  Wat ontzettend leuk en lief van jouw opa & oma! Ze hebben nog smaak ook, hihihi. Handletteren vind ik ook echt enorm leuk om te doen, lekker relaxed!

  • Tedje
   Auteur
   13 maart 2017 / 16:43

   Haha, niet verkeerd he :-) Dat vind ik ook, zo ontspannend om te doen!

 2. 13 maart 2017 / 13:08

  Ah wat een gezellige week! Goed ook dat je af en toe even naar buiten gaat voor een wandeling. En JA, snel sushi eten, we moeten echt eens iets plannen!

  • Tedje
   Auteur
   13 maart 2017 / 16:43

   Ik laat je sowieso weten wanneer ik weer een keer in Brabant ben :-) Dan plannen we iets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *